SILVER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Τι θα λεγατε την Κυριακη για κανενα ψαρακι διπλα στην Μεγαλη Πρεσπα? Τι θα λεγατε την Κυριακη για κανενα καφεδακι στον πεζοδρομο της φλωρινας την ωρα που ξυπνανε οι φοιτητριες? -_- -_- περιμενω συμμετοχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ολο τώρα που έχω εξεταστηκη πάτε βολτες!!!!!!!!!11 θα με κάνετ;αι να μην πάω σε μάθημα!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Εχω ενα γαμο Κατερινη .Εκτος για αυτη την Κυριακη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Ρε παιδιά όχι αυτήν την κυριακή.... Την άλλη που θα έχω και το μοτέρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 παιδια και εγω δεν εχω αριστερο αντιβαρο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Φλώρινα είναι ένας προορισμός που ήθελα πολύ να πάω γιατί δεν έχω πάει ποτέ και ήταν στα άμεσά μου σχέδια για τις επόμενες εκδρομές. Ο καιρός προβλέπεται εξαίρετος την Κυριακή... Οπότε εγώ είμαι μέσα. Αν τελικά κανονιστεί κάτι, παρακαλώ ειδοποιήστε γιατί δεν θα έχω ίντερνετ από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Δευτέρα... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Mετά απο ώριμη σκέψη αποφάσησα μάλλον οτι μαλλον θα συμμετάσχω Ποιο αργα θα το επιβαιβεώσω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ολο τώρα που έχω εξεταστηκη πάτε βολτες!!!!!!!!!11 θα με κάνετ;αι να μην πάω σε μάθημα!!!!!!!! Μη στεναχωριέσαι Αλβίνο!Δεν το κάνουμε μόνο αυτή την περίοδο.Ολο το χειμώνα έτσι θα πάει.Απλά επειδή δεν ήσουν στο φόρουμ πρίν το καλοκαίρι,έτσι σου φαίνεται!Θα δείς οτι κάθε Κυριακή κάνουμε τσάρκες Παιδιά εγώ σχολάω 3 το μεσημέρι και πάω να πάρω την Απιστη απο το σταθμό τον τραίνων.Δεν νομίζω να μας παίρνει. Καλά να περάσετε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Mέσα είμαι! Μεχρι τώρα... 1.Silver 2.AlexUnder+AlexUndra 3.OuzoPower+Ειρήνη 4........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορώ με τίποτα! Γιατί δεν το κάνουμε το επόμενο που θα είμαι και διπλός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Γιατί δεν το κάνουμε το επόμενο που θα είμαι και διπλός? Εννοείς τριπλός :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Κοιτάξτε εγώ θα πάω σιγουρα κάπου γιατι έκανα πολλές πατέντες για να τα καταφέρω.... Για το επόμενο σκ δεν έχω προβλημα ερχομαι πάλι(κυριακη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Εννοείς τριπλός :P :D είσαι.....άντε μη το πω να το πω? θα το πω.... κακός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Παίδες υπολογίστε και ακόμα 2 στην παρέα Μετά την πίκρα που έφαγα το προηγούμενο ΣΚ και μετά το αυριανό χώσιμο στην ΔΕΘ είμαστε σίγουρα μέσα. Πέστε τόπο συνάντησης για την Κυριακή. Bakoo + Bakoo(rissa). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 Αμάν ρε Αντώνη!Εμείς πότε θα σας δούμε! :( Καλά να περάσετε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2006 κακός Ε όχι κακός , λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Παιδες πολυ καλη η προταση αλλα τελευταια στιγμη προεκυψε "ταξιδακι" για την μεγαλουπολη.... Τουλαχιστον αυτη την φορα με το μοτο μιας και ο καιρος σηκωνε βολτουλα με πολλααααα χιλιομετρα!!!!!(τι είναι 502χλμ????) Καλα να περασατε και να προσεχετε!!! :) Σιγουρα την επομενη θα ειμαι μεσα!!! Τζωνη οσο για αυτο που λεγαμε δεν ακυρωνετε ακομα διοτι οπως σου ειχα πει περιμενω απαντηση απο το BigBoss!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 από τον qazeroti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Τι γίνεται ρε παιδιά; :/ τρεις κι ο κούκος θα είμαστε; Να ξέρω να πω τον father να του καβαντζώσω το transalp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Λίγοι και καλοί Λευτέρη... :P Λοιπόν, προτείνω πρωινό ξεκίνημα (να πούμε 8:30???) από καμάρα (για να φύγουμε ευθεία για Γιαννιτσά να συναντηθούμε με Silver+Bakoo), μιας και το viaMichelin δίνει Θεσσαλονίκη-Φλώρινα = 165 χιλιομετράκια... Άρα έχουμε μεγάλο ταξίδι και στο πήγαινε και στο έλα. Ακούω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Οκ παίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 ωπ αργησα λιγο αλλα προλαβα +αλεξάνδρα μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 8.30 Καμάρα 1.AlexUnder + AlexUndra 2.OuzoPower + Ειρηνη 3.janabetis + Αλεξάνδρα Ξεκινάμε για να συνατιθούμε με τα γκαρτάσια Γιαννιτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Μαμώ τα καπελώτα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Καλό δρόμο να έχετε και προσοχή! :) Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πάμε κάπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 Καλό δρόμο να έχετε και προσοχή! :) Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πάμε κάπου Eννοήτε φιλαράκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες