Jump to content
Sign in to follow this  
Θωμας

Καλημερααααα

Recommended Posts

Γεια χαρα και απο μενα

Θωμας , μενω μονιμα Σαντορινη , 39 ετων , οδηγαω μηχανακια απο το 80 (ανεβαινω σε μηχανακια απο μωρο γιατο ο πατερας ηταν και αυτος με μηχανες απο NSU , εως R60 με το καλαθι το μπομπε και οχι το αλλο που ηταν σαν τσαρουχι), ξεκινησαμε με Garelli πως ομως ?

Τα ενοικιαζανε οι τουριστες και οταν τα παρκαρανε εμεις για να κανουμε βολτα τι καναμε , βγαζαμε τιν πιπα η κλειναμε τον αερα με αποτελεσμα στν πρωτη περιπτωση να μην περνει μπροστα ενω στην δευτερη επερνε αλλα ο τουριστας δεν γνωριζε ,ως συνηθως , οτι πρεπει να ανοιξεις τερμα το γκαζι για να επανελθει ο αερας με αποτελεσμα να σβηνει ,εκει λοιπον ως δια μαγειας "εμφανιζομαστε" εμεις για μα βοηθησουμε , φυσικα το βαζαμε μπροστα και καναμε την βολτιτσα μας :)

το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα DT50 , τετοιο ψωφιμι δεν εχει ξαναβγει , ηταν τοσο ψοφιο που σε κατηφορα με τεταρτη ειχε 75 στο κοντερ και με το που εβαζα πεμπτη πηγαινε 70 :D .

μετα ειχα ενα CB 250 RS για λιγα χρονια και μετα .......... απο Bultaco HUSQVARNA μεχρι ZXR , FZR , GSXR , απο ολα τα μοντελα και μαρκες .

Τωρα εχω ενα BMW R1150GS ADVENTURE 2004 , ετσι βρηκα το site γιατι θελω να το σπρωξω, πριν εχα το R1100GS και πιο πριν την πιο κακη σαν μοτοσυκλετα παντα και οχι σαν μεσω προβολης , τι αλλο ?? HARLEY FXLR 1340 , φυσικα δεν εστριβε δεν φρεναριζε ψιλοπηγαινε αλλα τι νοιαζουν αυτα τους Harley lovers εεε??? ειχε ομως το πιο ρυθμικο ρελαντι που εχω ακουσει , πραγματικα απολαυση αλλα μεχρι εκει .

Εχω και ενα R27 ανακατασκευασμενο σε σχεδον τελεια κατασταση

ενα Husky 510 88 λιγο σπανιο το οποιο ειναι στο σταδιο συναρμολογησεως, 2 σκουτερακια , μια γουρουνα....

Τωρα μαλλον θα το δωσω το ADVENTURE γιατι στο νησι δεν μπορει να αξιοποιηθει με αποτελεσμα να εχω κανει μονο 9500 χμ σε 3 χρονια , θα βαλω και αγγελεια με φωτο σχετικη.

Αυταααααα

φιλικα

θωμας

post-1553-1159425933_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες Θωμα και ελπίζω να συνεχισεις να ποσταρεις ακομα και όταν πουλησεις το BMW .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το νησί Θωμά, δεν κάνει το φτωχούλι το 1150R...

Δώσε το και πάρε κάτι μεγαλύτερο.

Όχι το 1200R, αλλά το 1300R της Yamaha.

Αυτό: http://www.yamaha-motor.com/waverunner/pro...0/features.aspx

Καλώς ήρθες και καλά πόστ.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WELCOME!! :D

(Αυτο που σου προτεινει ο Σταθης, ειναι μια χαρα! αλλα, δεν κρατας και αυτο που εχεις? Και μεις απο νησι ειμαστε αλλα δεν κανουμε ετσι!!) :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώστον σταντορινιό.....

κι έβλεπα χθες κάτι τοματοκεφτέδες μούρλια στο Μαμαλάκη......

καλά ποστς αδερφέ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:na_mB: Για σου ρε Θωμα απο την ομορφη Σαντορινη και απο μενα :greece:

(χαιρετισματα στον Φυτρο)!!! :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες στο mybike και με το καλό το καινούργιο σου μοτόρι.

Φιλιά στην αγαπημένη Σαντορίνη!!!! :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω ολους παιδια

@ Παναγιωτιδης : για ποιον Φυτρο λες ? (εχει πολους)

@ black hawk : ναι νησι και η Κερκυρα αλλα σε ποση ωρα περνας απεναντι και με τι κοστος ? εγω θελω μ/ο 8 ωρες και με κοστος μονο για εισητηρια 70? χωρις τους "καφεδες" .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shades: Εχει πλακα να τον ξερεις φιλε ...

ειμασταν μαζι φανταρια και πριν 10 χρονια πηγα με την γυναικα μου και τον ειδαμε μενει στο χωριο Πυργος και στο μικρο λεγεται Σολωμος ετων πρεπει να ειναι γυρω στα 33. Αν τον ξερεις πολλα :punk: χαιρετησματα απο τη σειρα του . Και παλι καλωσηρθες :_hi: φιλε απο την Σαντορινη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα