Θωμας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Γεια χαρα και απο μενα Θωμας , μενω μονιμα Σαντορινη , 39 ετων , οδηγαω μηχανακια απο το 80 (ανεβαινω σε μηχανακια απο μωρο γιατο ο πατερας ηταν και αυτος με μηχανες απο NSU , εως R60 με το καλαθι το μπομπε και οχι το αλλο που ηταν σαν τσαρουχι), ξεκινησαμε με Garelli πως ομως ? Τα ενοικιαζανε οι τουριστες και οταν τα παρκαρανε εμεις για να κανουμε βολτα τι καναμε , βγαζαμε τιν πιπα η κλειναμε τον αερα με αποτελεσμα στν πρωτη περιπτωση να μην περνει μπροστα ενω στην δευτερη επερνε αλλα ο τουριστας δεν γνωριζε ,ως συνηθως , οτι πρεπει να ανοιξεις τερμα το γκαζι για να επανελθει ο αερας με αποτελεσμα να σβηνει ,εκει λοιπον ως δια μαγειας "εμφανιζομαστε" εμεις για μα βοηθησουμε , φυσικα το βαζαμε μπροστα και καναμε την βολτιτσα μας :) το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα DT50 , τετοιο ψωφιμι δεν εχει ξαναβγει , ηταν τοσο ψοφιο που σε κατηφορα με τεταρτη ειχε 75 στο κοντερ και με το που εβαζα πεμπτη πηγαινε 70 :D . μετα ειχα ενα CB 250 RS για λιγα χρονια και μετα .......... απο Bultaco HUSQVARNA μεχρι ZXR , FZR , GSXR , απο ολα τα μοντελα και μαρκες . Τωρα εχω ενα BMW R1150GS ADVENTURE 2004 , ετσι βρηκα το site γιατι θελω να το σπρωξω, πριν εχα το R1100GS και πιο πριν την πιο κακη σαν μοτοσυκλετα παντα και οχι σαν μεσω προβολης , τι αλλο ?? HARLEY FXLR 1340 , φυσικα δεν εστριβε δεν φρεναριζε ψιλοπηγαινε αλλα τι νοιαζουν αυτα τους Harley lovers εεε??? ειχε ομως το πιο ρυθμικο ρελαντι που εχω ακουσει , πραγματικα απολαυση αλλα μεχρι εκει . Εχω και ενα R27 ανακατασκευασμενο σε σχεδον τελεια κατασταση ενα Husky 510 88 λιγο σπανιο το οποιο ειναι στο σταδιο συναρμολογησεως, 2 σκουτερακια , μια γουρουνα.... Τωρα μαλλον θα το δωσω το ADVENTURE γιατι στο νησι δεν μπορει να αξιοποιηθει με αποτελεσμα να εχω κανει μονο 9500 χμ σε 3 χρονια , θα βαλω και αγγελεια με φωτο σχετικη. Αυταααααα φιλικα θωμας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Καλώς ήρθες Θωμα και ελπίζω να συνεχισεις να ποσταρεις ακομα και όταν πουλησεις το BMW . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Καλως ηρθες... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Για το νησί Θωμά, δεν κάνει το φτωχούλι το 1150R... Δώσε το και πάρε κάτι μεγαλύτερο. Όχι το 1200R, αλλά το 1300R της Yamaha. Αυτό: http://www.yamaha-motor.com/waverunner/pro...0/features.aspx Καλώς ήρθες και καλά πόστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θωμας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Εγω αυτο θελω http://www.yamaha-motor.com/sport/products...23/0/specs.aspx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 WELCOME!! :D (Αυτο που σου προτεινει ο Σταθης, ειναι μια χαρα! αλλα, δεν κρατας και αυτο που εχεις? Και μεις απο νησι ειμαστε αλλα δεν κανουμε ετσι!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 καλώστον σταντορινιό..... κι έβλεπα χθες κάτι τοματοκεφτέδες μούρλια στο Μαμαλάκη...... καλά ποστς αδερφέ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Για σου ρε Θωμα απο την ομορφη Σαντορινη και απο μενα :greece: (χαιρετισματα στον Φυτρο)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 καλος ηρθες καλη διαμονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Καλώς ήρθες στο mybike και με το καλό το καινούργιο σου μοτόρι. Φιλιά στην αγαπημένη Σαντορίνη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θωμας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Ευχαριστω ολους παιδια @ Παναγιωτιδης : για ποιον Φυτρο λες ? (εχει πολους) @ black hawk : ναι νησι και η Κερκυρα αλλα σε ποση ωρα περνας απεναντι και με τι κοστος ? εγω θελω μ/ο 8 ωρες και με κοστος μονο για εισητηρια 70? χωρις τους "καφεδες" . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2006 Εχει πλακα να τον ξερεις φιλε ... ειμασταν μαζι φανταρια και πριν 10 χρονια πηγα με την γυναικα μου και τον ειδαμε μενει στο χωριο Πυργος και στο μικρο λεγεται Σολωμος ετων πρεπει να ειναι γυρω στα 33. Αν τον ξερεις πολλα χαιρετησματα απο τη σειρα του . Και παλι καλωσηρθες φιλε απο την Σαντορινη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες