JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 Εχω ενα Honda c50 72κ.ε.Του ειχα αλλαξει κυλλινδροπιστονο παλι για 72κ.ε,επειδη εκαιγε πολυ λαδι, αλλα εχει αρχισει να χτυπαει η μπιελα!!Τι μου προτεινετε να κανω??Να την αφησω μεχρι να σπασει και να την αλλαξω μετα μαζι με στροφαλο(λεω να το κανω 100αρι) που θελω ή τωρα,πριν σπασει(επειδη υπαρχει περιπτωση να το αφησω 72)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 δεν γνωριζω και πολα απο τετια αλλα η λογικη μου λεει πως πρεπει να την αλαξεις για να μην σου μεινει στον δρομο/ να σου δημιουργησει προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 το ιδιο εχει παθει και ενα φιλαρακι μου απο εδω !!!! αστο οσο πηγαινει ακομα απλα μην το ζοριζεις !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 Αν σπασει ομως ενωρα κινισης,δε μπορει να δημιουργησει προβλημα μεσα στο μοτερ και στο κυλλινσροπιστονο-κεφαλη??Του φιλου σου εχει σπασει η μπιελα(αν ναι,επαθε καμια ζημια?) ή ακομα πηγαινει με τη μπιελα να χτυπαει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MERCEDAKIAS 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 τι του λετε του ανθρωπου?στραβη μπιελα θα φαει το κυλινδρο,τα κουζινετα της μπιελας, και και και πολλα αλλα τρωνε ζορι.χαλας τον κινητηρα και οταν σπασει θα διαλυσεις το καρτερ η την κεφαλη+το πιστονι εννοειται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχει κανει πανω απο 1000χλμ με την μπιελα να χτυπαει !!και δν εχει παθει τιποτα!!! και εχει και το ιδιο μηχανακι με εσενα!!! απλα το προσεχει !! δν το ανοιγει, δν κραταει τισ ταχητητες και τετοια!!! και αυτος c50 εχει 72αρι!!! και ουτος η αλλος αν αποφασισισεις να το φτιαξεις κανονικα θα πρεπει να αλλαξεις και πιστονι και το σωστο ειναι και κυλινδρο!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2012 από τον axtipitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Εγω εχω κανει κοντα στα 2000χλμ με τη μπιελα να χτυπαει.Μπορω να καταλαβω απο το θορυβο που κανει ποτε πρεπει να την αλλαξω??Εμενα ο θορυβος που κανει ειναι σταθερος.Δεν χτυπαει και παρα πολυ οσο κατι αλλα παπακια που ακουγεται απο 5 μετρα.Γι'αυτο λοιπον,υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω ποτε πρεπει να την αλλαξω?Π.χ αν χτυπαει πολυ δυνατα.Επισης εχω παει σε μηχανικο και μου λεει οτι μολις σπασει θα την αλλαξουμε μαζι με το ρουλεμαν της,τσιμουχες,φλατζες.Αλλα εγω εχω και μια υπονοια οτι θελει να σπασει,για να παθω πιο μεγαλη ζημια,ετσι ωστε να μου παρει περισσοτερα χρηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 τι του λετε του ανθρωπου?στραβη μπιελα θα φαει το κυλινδρο,τα κουζινετα της μπιελας, και και και πολλα αλλα τρωνε ζορι.χαλας τον κινητηρα και οταν σπασει θα διαλυσεις το καρτερ η την κεφαλη+το πιστονι εννοειται. Εγω εχω κανει κοντα στα 2000χλμ με τη μπιελα να χτυπαει.Μπορω να καταλαβω απο το θορυβο που κανει ποτε πρεπει να την αλλαξω??Εμενα ο θορυβος που κανει ειναι σταθερος.Δεν χτυπαει και παρα πολυ οσο κατι αλλα παπακια που ακουγεται απο 5 μετρα.Γι'αυτο λοιπον,υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω ποτε πρεπει να την αλλαξω?Π.χ αν χτυπαει πολυ δυνατα.Επισης εχω παει σε μηχανικο και μου λεει οτι μολις σπασει θα την αλλαξουμε μαζι με το ρουλεμαν της,τσιμουχες,φλατζες.Αλλα εγω εχω και μια υπονοια οτι θελει να σπασει,για να παθω πιο μεγαλη ζημια,ετσι ωστε να μου παρει περισσοτερα χρηματα. Απο απο πάνω σου απάντησε σωστά... Μην το κυκλοφορείς, οδεύεις για μεγαλύτερη ζημιά. Ήδη με τα γρέζια που έχει μέσα, γίνεται ζημιά σε γρανάζια, αντλία κα. Αν σπάσει καθ'οδόν, παιζει και να μπλοκαρει τροχό κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 τι να σου πω ρε φιλε!!! εγω δν θα την αλλαζα μεχρι να παραδοσει πνευμα!!!! εφοσον ακομα κανεις τη δουλεια σου εγω θα σου ελεγα να την αφησεις!! ειναι και το οικονιμικο!!! αν εχεις τα χρηματα και δν σε νοιαζει αλλαξε την !! απλα απο οσους πιτσιρικαδες εχουν χτυπιση μπιελα εδω περα που λιωνουν κατι glx και c50 δν την αλλαζουν κατευθιαν και οταν την αλλαζουν αλλαζουν πιστονι, κυλινδρο και τσιμουχες!!! (φλατζες και πμιελα εννοειται)!!! τωρα τα παιδια εδω περα που σου λενε να την αλλαξεις θα εχουν και αυτοι τους λογους τους !!! απλα συνηθως κατι μοτερακια σαν και το δικο σου δν καταλαβαινουν και πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Εμενα μου χτυπαει εδω και ενα χρονο,αλλα ο θορυβος που κανει(τικ τικ τικ) δεν αυξανεται με το καιρο.Αρα θα την αφησω ακομα να χτυπαει και θα την αλλαξω οταν το κανω 100αρι μαζι με στροφαλο(που ειναι καλυτερη λυση,διοτι μπορει να εχει κι ο στροφαλος προβλημα μετα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Εγω εχω κανει κοντα στα 2000χλμ με τη μπιελα να χτυπαει.Μπορω να καταλαβω απο το θορυβο που κανει ποτε πρεπει να την αλλαξω??Εμενα ο θορυβος που κανει ειναι σταθερος.Δεν χτυπαει και παρα πολυ οσο κατι αλλα παπακια που ακουγεται απο 5 μετρα.Γι'αυτο λοιπον,υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω ποτε πρεπει να την αλλαξω?Π.χ αν χτυπαει πολυ δυνατα.Επισης εχω παει σε μηχανικο και μου λεει οτι μολις σπασει θα την αλλαξουμε μαζι με το ρουλεμαν της,τσιμουχες,φλατζες.Αλλα εγω εχω και μια υπονοια οτι θελει να σπασει,για να παθω πιο μεγαλη ζημια,ετσι ωστε να μου παρει περισσοτερα χρηματα. μηπως ο μαστορας εχει κανενα μοτορι στην γωνια ξεχασμενο και θελει να το σπρωξει ? γιατι εαν σπασει η μπιελα μαλλον για αλλαγη μοτερ θα πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MERCEDAKIAS 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Σκεφτειται λογικα.οταν σε εναν εμβολοφορο κινητηρα ΣΠΑΣΕΙ η μπιελα(τωρα εχει αρπαξει και σου τρωει τα κουζινετα και τον κυλινδρο)το πιστονι κατα που θα παει που διαθετει μια Α ορμη?η πανω δλδ στην κεφαλη η κατω στο στροφαλο-καρτερ.αν σπασει σε ψηλες στροφες το πιστονι θα το βρεις στο δρομο μαζι με το καρτερ οτι μεινει απο δαυτο.Ειναι ακριβως το ιδιο με τα αυτοκινητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Αυτο που λες για το οτι τρωει το κυλλινδρο η μπιελα εχει ως αποτελεσμα να καιει καπου καπου λαδακι??Διοτι εμενα καπου καπου καιε λιγο(οταν ζοριστει κυριως).Επισης μπορω με τον ηχο που ακουγεται απο το μοτερ οταν χτυπαει η μπιελα,να διαπιστωσω ποτε θα πρεπει να την αλλαξω?Οσο περναει ο καιρος θα χτυπαει πιο δυνατα?? Επισης,yannisdoul,ο μηχανικος μου εχει ενα μοτερ Αστρεα Grand αλλα το δινει 400 και επισης δε θελω να αλλαξω μοτερ λογω κωδικων καρτερ και λοιπα.Επισης ο μηχανικος μου,μου εχει πει να την αλλαξω μολις χαλασει και θα μου παρει 170ευρω μαζι με εργασια 60ευρω για κατεβασμα μοτερ και λυσιμο του μοτερ.Τι να κανω τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 καλυτερα αλλαξε την ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (αμα δεν το ζοριζεις δεν πολυκαταλαβαινει αλλα η ζημια γινεται) γιατι αμα σπασει μπορει να σου στραβωσει τις βαλβιδες ,να σου χαραξει τον κυλινδρο και να κολλήσει το πιστονι πανω στην κεφαλη .ο μηχανικος 170 θα σου παρει συνολικα ή 170+60 ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Ο μηχανικος θα μου παρει 170ευρω μαζι με την εργασια που ειναι 60ευρω.Η τιμη ειναι καλη ή μου καθιζει ταπα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 μια χαρα εμενα μου ακουγετε η τιμη!!! και τι θα σου αλλαξει ακριβως ????(εκτος απο μπιελα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 ρουλεμαν μπιελας,φλατζες,τσιμουχες και κατι αλλα,αλλα δε θυμαμαι τα ονοματα τους.Πραγματακια ειναι τα υπολοιπα.Η μπιελα μου εχει πει πως κανει 70 χωρις ρουλεμαν.Πολυ μου φαινεται.Εσεις τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 οντως ειναι πολλα .να φανταστεις ο στροφαλος ο Aasa κομπλε με ρουλεμαν κανει 105 ευρω ,η μπιελα γυρω στα 35 ευρω να εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MERCEDAKIAS 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 για το λαδι δεν ξερω.παντως ετσι τρως τον κυλινδρο αρα μεγαλυτερες ανοχες αρα θα καιει και λαδια καποια στιγμη.παντως μην το αφηνεις.αν απο την αλλη εχεις φαγωθει να το αφησεις ετσι ριξε μεσα στο λαδι ενα αντιτριβικο μπας και σωσει λιγο την κατασταση και αλλαζε λαδια συχνα με φουλ συνθετικα αν παιρνει.(ΠΡΩΤΑ ρωτα τον μηχανικο σου αν μπορεις να ριξεις και ποσο)οσα γνωριζω αφορουν αυτοκινητα και λογικα θα εχουν εφαρμογη και στους κινητηρες απο τα παπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Εγω σκεφτομαι να το κανω 100αρι.Γινεται να βαλω πιο μακρυα μπιελα πανω στον 50αρι στροφαλο και να βαλω μετα κυλλινδροπιστονο-κεφαλη 100αριου?Ή ειναι καλυτερα να αλλαξω ολοκληρο 90αρι στροφαλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 ολοκληρο στρωφαλο!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Και ποσο παει περιπου για να γινει 100αρι το παπι και τι ανταλλακτικα θελει(εκτος απο κυλλινδροπιστονο-κεφαλη-στροφαλο)?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 το στροφαλωμα χρειαζετε ανοιγμα καρτερ!!! τωρα η τιμη εξαρταται και απο τα υλικα που θα επιλεξεις να του βαλεις αλλα και απο το ποσα ζηταει ο μαχανικος για την εργασια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Τελικα,ο μηχανικος μου θα μου αλλαξει μαζι με την μπιελα και πιστονι και βαλβιδες.Ισως και κυλλινδρο.Αρα η τιμη που μου εχει πει(170 ευρω) μου ακουγεται καλη.Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες