Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

ALX υπαρχουν δυο περιπτωσεις. Μια αυτη που ειπε ο Γιωργος απο πανω . Ειναι αυθεντκη ? Και η αλλη ειναι αν τα παιχνιδια ειναι απο αλλο region (Αμερικα, Ασια ). Αλλα δεν ξερω γιατι δεν την βλεπει καθολου αμα ηταν η δευτερη :what:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις προβλημα με τα παιδια

:help::knuppel2::bruce_h4h::boxing:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To βλέπω όλο και πιο συχνά!

Λέει: Σκανάρετε εδώ: και μου έχει αυτή τη μλκία >>>> imgphpk.png

Πώς την σκανάρω?

Που την σκανάρω?

Γιατί την σκανάρω?

:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το κινητό με εφαρμογή για να διαβάζει τέτοια πράγματα (π.χ. στο δικό μου λέγεται NeoReader). Συνήθως περιέχει κάποιο κείμενο και κυρίως urls.

EDIT:Νομίζω QR codes λέγονται, δες εδώ.

http://en.wikipedia.org/wiki/QR_code

Τροποποιήθηκε από τον GeorgeSlayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κινητό? Χρειάζεται κάποια εφαρμογή? Με την κάμερα σκανάρεις? (εμ πως αλλιώς πες! :lol: )

Για symbian 60 ...5ης γενιάς σαν το Νοκια 5800 που έχω, παίζει κάτι, ή είναι μόνο για ανδροιδ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποια κινητά έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή. Για το δικό σου με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό ( http://www.mobile-barcodes.com/qr-code-software/nokia/ ) που έχει διάφορες εφαρμογές και τη διαθεσιμότητά τους. Αν πατήσεις πάνω σε κάθε εφαρμογή εκεί που λέει supported readers νομίζω σε βγάζει σε σελίδα που λέει για download, αλλά θέλει νομίζω register στη σελίδα. Πάντως κάτι θα βρεις για το δικό σου πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις του ΑVG antivirus?

Την τελευταία φορά που πήγα στο χωριό (είχα καιρό να πάω) ξεκίνησε κι έκανε ενημέρωση της τάξεως των 250mb :shock: κι όλα αυτά αφαιρέθηκαν από το mobile internet του 1Gb που έχω.

Όπως καταλαβαίνετε... εχέσθην αν εκείνος ο υπολογιστής στο χωριό, είναι up to date στο antivirus γιατί ούτως ή άλλως... δεν μπαίνω πουθενά αλλού εκτός από γνωστά και καθαρά σάιτ. Mybike (και άλλα γνωστά φόρα) και στα μέλια μου.

Το να μου τρώει κάθε φορά που πάω (ανά πόσους μήνες) ένα σωρό mb από το ίντερνετ για να κάνει ενημέρωση.... δεν παίζει.

Αν δεν γίνεται να απενεργοποιηθούν οι ενημερώσεις.... θα το απεγκαταστήσω τελείως.

Για πείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ απλό.

παίρνεις σε μορφή αρχείου σε στικάκι το τελευταίο update και το περνάς χειροκίνητα πριν ανοίξεις το ίντερνετ.

http://free.avg.com/...download-update

το αρχείο που θες είναι το virus definitions.

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aφού δε ρωτάει κανένας άλλος... θα ρωτάω εγώ! :D

Αφού είσαι ο μόνος γκατζετάκιας που χρειάζεται την βοήθεια του κοινού για να πατήσει το ON :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού είσαι ο μόνος γκατζετάκιας που χρειάζεται την βοήθεια του κοινού για να πατήσει το ON :P

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια αποψη για την μεμβρανη Η2OUT ??? Ξερω οτι ειναι απο τις κορυφαιες που κυκλοφορουν και την προτιμουν ολες οι μεγαλες εταιρειες μοτοεξοπλισμου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Spidi της δουλεύει κατά κόρον... κι είναι καλές. Είχα δυο ζευγάρια γάντια Spidi και ήταν αδιάβροχα για χρόνια.

Άλλη ερώτηση.

Λαπιτόπι της ανηψιάς της λέει ότι τα win καταστράφηκαν μόλις πάει να το ανοίξει. Τι παίζει? (έχει σVista πάνω)

Επανεγκατάσταση win (τα 7 λέω) ή υπάρχει τρόπος για recover?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Spidi της δουλεύει κατά κόρον... κι είναι καλές. Είχα δυο ζευγάρια γάντια Spidi και ήταν αδιάβροχα για χρόνια.

Άλλη ερώτηση.

Λαπιτόπι της ανηψιάς της λέει ότι τα win καταστράφηκαν μόλις πάει να το ανοίξει. Τι παίζει? (έχει σVista πάνω)

Επανεγκατάσταση win (τα 7 λέω) ή υπάρχει τρόπος για recover?

Αν δεν εχει φαει ξυλο το λειτουργικο, με ενα check disk (το extended οχι το απλο) σε πρωτη φαση και ενα recover του λειτουργικου σε δευτερη φαση, μπορει να στρωσει.

Αλλιως φορματ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπαίνει καθόλου στα win. Λέει ότι έχει καταστραφεί το λογισμικό και κλείνει.

Για το check disk θα πρεπει να μπεις σε command line μεσα απο safe mode και να πληκτρολογησεις την εντολη με τις καταλληλες παραμετρους.

Για το restore τσεκαρε εδω ειναι για win7 αλλα πρεπει να ειναι εφαμιλλο (αν οχι το ιδιο) και στα svista.

Οτι σου ειναι ποιο ευκολο δοκιμασε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνώμη μου είναι οτι μιας και χάλασε των vista να περάσει τα 7άρια να πάρει καμιά ανάσα και το μηχανάκι :)

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεκτόν αλλά έλεγα να μπορέσω να σώσω τίποτα από τα αρχεία που είχε μέσα. Περνώντας καινούρια wιν θα γίνει φορμάτ! Βέβαια επειδή είναι εντελώς χύμα η ανηψΑ ίσως μου πει στα τέτοια μου ό,τι είχε μέσα. Σβήστα όλα. Είναι πολύ πιθανό να μου το πει :P οπότε της βάζω τα 7.

Ερώτηση. Τα 7 που έχω για τον δεσκτοπ υπολογιστη δεν φαντάζομαι να έχουν καμιά διαφορά επειδή θα μπουν σε λάπτοπ ε? Επίσης φαντάζομαι η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ίδια. Κάνω εγκατάσταση των νέων και τα παλιά μου τα πάει σε φάκελο ολδ wιν που τον σβήνω μετά ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φέρε στικάκι να σου περάσω special edition για laptop που θα χει τα πάντα όλα μέσα από drivers κλπ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν είμαι επαγγελματίας σαν το Γιώργο έχοντας δοκιμάσει διάφορα λειτουργικά σε desktop και σε laptop , το καλύτερο λειτούργικό αυτή τη στιγμή για laptop από το 2006 και μετά (δηλαδή από την εποχή των (σ)Vista και μετά) είναι τα windows 8 . Ο υπολογιστής ανοίγει αρκετά πιο γρήγορα λειτουργεί πιο ομαλά χωρίς να κολλάει συνέχεια και χρησιμοποιεί drivers για windows 7 (ή ακόμα και vista) άρα δεν υπάρχει πρόβλημα μη συμβατότητας με το hardware.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα