Jump to content
Sign in to follow this  
kapparider

Υπαρχει απομιμηση cryptonx135???ποσο εχει και ποια μαρκα ειναι?

Recommended Posts

Γιατι ενας τυπας στην σχολη μου ερχεται μενα τετοιο πραμα..αλλα δν εχει τυχει να τον ρωτησω..βσκ στο μονο π διαφερει λιγο ειναι το κωλοφαναρο ολο το υπολοιπο μηχανακι ειναι καρμπον με το αυ8εντικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχει και βγαίνει σε 3 εκδόσεις 50 , 125 και 150 . Το μοτέρ του 50 είναι ίδιου τύπου με των sprinter , dy , lifan ,zongshen και λοιπών κινέζων, το 125 έχει το μοτέρ των αντίστοιχων κινέζων στα 125cc και το 150 είναι γύρω 140cc με μοτέρ ίδιου τύπου με το 125 αλλά υπερκυβισμένο.Δηλαδή είναι ίδιο σε εμφάνιση με το crypton x αλλά ο σκελετός του έχει βάσεις για μοτέρ τύπου c50/glx/astrea.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1576076/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1882093/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/495828/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη φοραει 150cc μοτερ χωρις ομως να μπορει να το στηριξει?δν κτλβ..αυτο με τις βασεις..

Καινουριο ποσο βγαινει?στα 1000ε?γτ ηλπιζα να βγαινει στα 800-850.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά μπορεί να το στηρίξει , βάσεις ενοώ τα σημεία του σκελετού που κουμπώνει το μοτέρ , Τα μοτέρ των c50-glx-astrea και των κινέζικων παπιών κουμπώνουν στις ίδιες βάσεις. Το βγάζουν πολλές (κινέζικες) εταιρίες (όπως και τα αντίγραφα του supra) ανάλογα την εταιρεία αλλά και των έμπορο που το πουλάει διαμορφώνεται η τιμή μπορεί να βρεις με 900 αλλά και με 1300 , η γνώμη μου είναι να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ. Αν θέλεις καινούριο φτηνό παπί πάρε κάποιο daytona ή kymco αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο επώνυμο

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά μπορεί να το στηρίξει , βάσεις ενοώ τα σημεία του σκελετού που κουμπώνει το μοτέρ , Τα μοτέρ των c50-glx-astrea και των κινέζικων παπιών κουμπώνουν στις ίδιες βάσεις. Το βγάζουν πολλές (κινέζικες) εταιρίες (όπως και τα αντίγραφα του supra) ανάλογα την εταιρεία αλλά και των έμπορο που το πουλάει διαμορφώνεται η τιμή μπορεί να βρεις με 900 αλλά και με 1300 , η γνώμη μου είναι να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ. Αν θέλεις καινούριο φτηνό παπί πάρε κάποιο daytona ή kymco αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο επώνυμο

Κομπλε οκ ,ευχαριστω φιλε.

Αν καποιος εχει να προσ8εσει κατι αλλο ας το κανει..αλλιως οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην πολυκατοικία μου το έχει ένας τυπάς το πήρε κάνα χιλιάρικο πριν μισό χρόνο περίπου και είναι ολόιδιο με το X...

αλλά κατά την γνώμη μου μην πάρεις κινέζικο.. πάρε όπως είπε και ο Σταυρος κάνα μεταχειρισμένο επώνυμο.. :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις να τον αποφυγεις τον κινεζο καλα θα ηταν....Εγω προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα και ετσι εβαλα κινητηρα lifan 125 μιας και η ανακατασκευη του γνησιου μοτερ πηγαινε στα διπλα λεφτα.....Βεβαια παραπονο δεν εχω κανενα,μια χαρα δουλευει αλλα ειμαι πολυ τυπικος στα service του και τη συντηρηση του γιατι αυτα αφορμη ψαχνουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα