kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Γιατι ενας τυπας στην σχολη μου ερχεται μενα τετοιο πραμα..αλλα δν εχει τυχει να τον ρωτησω..βσκ στο μονο π διαφερει λιγο ειναι το κωλοφαναρο ολο το υπολοιπο μηχανακι ειναι καρμπον με το αυ8εντικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Υπάρχει και βγαίνει σε 3 εκδόσεις 50 , 125 και 150 . Το μοτέρ του 50 είναι ίδιου τύπου με των sprinter , dy , lifan ,zongshen και λοιπών κινέζων, το 125 έχει το μοτέρ των αντίστοιχων κινέζων στα 125cc και το 150 είναι γύρω 140cc με μοτέρ ίδιου τύπου με το 125 αλλά υπερκυβισμένο.Δηλαδή είναι ίδιο σε εμφάνιση με το crypton x αλλά ο σκελετός του έχει βάσεις για μοτέρ τύπου c50/glx/astrea.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1576076/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1882093/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/495828/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Δηλαδη φοραει 150cc μοτερ χωρις ομως να μπορει να το στηριξει?δν κτλβ..αυτο με τις βασεις.. Καινουριο ποσο βγαινει?στα 1000ε?γτ ηλπιζα να βγαινει στα 800-850. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά μπορεί να το στηρίξει , βάσεις ενοώ τα σημεία του σκελετού που κουμπώνει το μοτέρ , Τα μοτέρ των c50-glx-astrea και των κινέζικων παπιών κουμπώνουν στις ίδιες βάσεις. Το βγάζουν πολλές (κινέζικες) εταιρίες (όπως και τα αντίγραφα του supra) ανάλογα την εταιρεία αλλά και των έμπορο που το πουλάει διαμορφώνεται η τιμή μπορεί να βρεις με 900 αλλά και με 1300 , η γνώμη μου είναι να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ. Αν θέλεις καινούριο φτηνό παπί πάρε κάποιο daytona ή kymco αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο επώνυμο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Μια χαρά μπορεί να το στηρίξει , βάσεις ενοώ τα σημεία του σκελετού που κουμπώνει το μοτέρ , Τα μοτέρ των c50-glx-astrea και των κινέζικων παπιών κουμπώνουν στις ίδιες βάσεις. Το βγάζουν πολλές (κινέζικες) εταιρίες (όπως και τα αντίγραφα του supra) ανάλογα την εταιρεία αλλά και των έμπορο που το πουλάει διαμορφώνεται η τιμή μπορεί να βρεις με 900 αλλά και με 1300 , η γνώμη μου είναι να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ. Αν θέλεις καινούριο φτηνό παπί πάρε κάποιο daytona ή kymco αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο επώνυμο Κομπλε οκ ,ευχαριστω φιλε. Αν καποιος εχει να προσ8εσει κατι αλλο ας το κανει..αλλιως οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkouda 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 στην πολυκατοικία μου το έχει ένας τυπάς το πήρε κάνα χιλιάρικο πριν μισό χρόνο περίπου και είναι ολόιδιο με το X... αλλά κατά την γνώμη μου μην πάρεις κινέζικο.. πάρε όπως είπε και ο Σταυρος κάνα μεταχειρισμένο επώνυμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Αν μπορεις να τον αποφυγεις τον κινεζο καλα θα ηταν....Εγω προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα και ετσι εβαλα κινητηρα lifan 125 μιας και η ανακατασκευη του γνησιου μοτερ πηγαινε στα διπλα λεφτα.....Βεβαια παραπονο δεν εχω κανενα,μια χαρα δουλευει αλλα ειμαι πολυ τυπικος στα service του και τη συντηρηση του γιατι αυτα αφορμη ψαχνουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kapparider 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Κομπλε ρε μαγκες! Απλα τελευταια βλεπω πολλους με τετοια κ ειπα μηπως αξιζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες