mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Γεια σας αρχικα...θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τον παρακατω προβληματισμο... Ο πατερας μου θελει να τσιμπισει ενα μοτορι ΞΑΝΑ μετα απο καποσα χρονια που οδηγουσε το παπι..και οι επιλογες του ειναι μεταξυ africa και tiger 855 θα ηθελα να μ πειτε τις γνωμες σας σχετικα με τα παραπανω μηχανακια ως προς 1)καταναλωση (συμαντικο στις μερες μας) 2)αξιοπιστια 3)ροπη και τι πρεπει να κοιταξω σ' αυτα πριν την αγορα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Μήπως να κοίταζε κάτι άλλο? Για το άφρικα, απ΄ ό,τι ξέρω, τα σημαντικότερα προβλήματα που βγάζει είναι 2. Αντλία βενζίνης η οποία καίγεται, καθώς επίσης και κάψιμο ανορθωτή. Πολύ πιθανόν όμως να έχουν διορθοθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Η κατανάλωση είναι μεταξύ 7-9 L/100km. Αναλόγως πώς το οδηγάς. Οδηγικά, εμένα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Για το tiger δεν ξέρω κάτι να σου πω...! Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτει ο πατέρας σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 λογο του οτι εχει να συντηρισει αλλα τρια οχηματα και λογο κρισης περιπου 2,5 χιλιαρικακια μεγιστο αλλα σε κατι ον οφ οχι μοτανρτ γυμνο και ολα τα αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Bmw f 650 gs τότε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Versys? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Με ενα λιγο μεγαλυτερο μπατζετ θα μπορουσε να παρει ενα v-strom και να ειναι αρχοντας B) ...ουτος η αλλος με αυτα τα λεφτα δεν ξερω κατα ποσο καλλη μηχανη θα βρει....μια αναζητηση στο car.gr να δεις ποσο παιζουν οι τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες