porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ενδοεπικοινωνία Albrecht AE600S και ψάχνω να βρω τρόπο να την "φυτέψω" μόνιμα στη μηχανή μου, ένα 1200GS για να γλιτώσω με το κουβάλα-ξεκουβάλα τον συφερτό καλωδίων που ακολουθεί τη συσκευή! Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάτι παρόμοιο με την ενσύρματη ενδοεπικοινωνία του;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Αν πάρεις κάτι τέτοιο (ή μαλλον κάτι αντίστοιχο για τριπλό καλώδιο που φαντάζομαι ότι έχει το 3.5άρι της ενδοσυνεννόησης) έτσι ώστε να βγάλεις τις εξόδους σε κάποιο πλαστικό μάλλον θα τα καταφέρεις. Δεν είναι κάτι δύσκολο σαν υλοποίηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Σήμερα παράγγειλα ένα τέτοιο κιτάκι σαν το δικό σου. Ακόμα δεν έχει έρθει για να το βάλω πάνω στο παπί, αλλά μόλις έρθει θα το βάλω. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι είναι πολύ καλή η λύση, διότι ο μπροστά, για να τον ακούσει ο πίσω, πρέπει να γυρίσει έστω και λίγο το κεφάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Από άποψη χωροταξικής τοποθέτησης της συσκευής στη μηχανή τι προτείνετε; Σκεφτόμουν κάτω από τη σέλα ή σε ένα απο τα μπροστινά πλαινά καπάκια του ντεπόζιτου, αν και στην 1η περίπτωση μάλλον θα χρειαστεί να φύγει η εργαλειοθήκη, πράγμα που δεν θα το'θελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Για το GS δεν ξέρω πού μπορεί να βολέψει. Πώς το σκέφτεσαι? Με αυτοκόλλητο διπλής? Μάλλον θα βόλευε κάτω απο τη σέλα για να έχεις εύκολη πρόσβαση στις μπαταρίες. Εγώ στη θέση σου θα το ξανασκεφτόμουν. Πες οτι κάποια στιγμή τα παίζει και παίρνεις πχ ασύρματη. Θα μείνουν οι τρύπες στα πλαστικά?? Άσε το ότι κάθε φορά που θα ανεβαίνεις/κατεβαίνεις θα πρέπει να ανοιγεις σελα για να την ανοίγεις/κλείνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
porcupineRabbit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Κολλημένο με velcro όπου τοποθετηθεί.Δεν σκοπεύω να κάνω τρύπες.Είδα από κάποιους που έχουν την Starcom ότι καταφέραν να τη χωνέψουν στο κενό μεταξύ σέλας - ντεπόζιτου, θέση στην οποία μπαίνουν manual και service book της μηχανής! Όσο για το άνοιγμα-κλείσιμο, σκεφτόμουν την αγορά panel ασφαλειών, όπως το AP1 της Centech που δίνει ρεύμα όταν ανάβει η μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Δε νομιζω οτι μπορεις να το συνδεσεις απευθειας στη μπαταρια της μηχανης. 3Χ1.5V ΑΑ παιρνει η συγκεκριμενη. Η μηχανη βγαζει 12V... Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες