alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 υστερα απο ενα ατυχημα που ειχα με τη μηχανη εχει ερθει η ωρα του συμμαζεματος... βασικα εβαψα το ντεποζιτο (80 ευρω) αλλαξα το σωληνα του τιμονιου μαζι με διακοπτες γιατι ειχαν σπασει και αλλαξα τη μανετα του συμπλεκτη γιατι ειχε σπασει ολα αυτα κανα 300αρι... τωρα εχω το εξης προβλημα... οταν εχω το τιμονι σε ευθεια βλεπω οτι τραβαει λιγακι δεξια.. οταν αφηνω τα χερια μου απο το τιμονι παει ευθεια η μηχανη αλλα γενικα οταν εχω το τιμονι ισιο βλεπω οτι ελαφρως κοιταει δεξια περιπου 1.5-2 χιλιοστα... τι πρεπει να κανω?? εχει στραβωσει ο σταυρος?? ξερετε περιπου ποσο θα μου κοστισει η επισκευη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Μηπως εχει στραβωσει λιγακι το πιρουνι? Το εχεις τσεκαρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 ισως παιζει και να ειναι και αυτο... γενικα ποσο θα παει μια τετοια επισκευη?? ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Πριν 3-4 χρονια που ειχα κανει μια τετοια επισκευη 'νομιζω' ειχε στοιχισει γυρω στα 80-100 ευρω.. Δεν ειμαι ομως πολυ σιγουρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Μπορεί να έχει λασκάρει η βίδα που βαστάει το μπροστά πηρούνι ή απλά να στράβωσε όπως είναι βιδωμένο. Αν λύσεις το μπροστινό μέρος υποθέτω ότι θα βρεις την βίδα να την λασκάρεις, να το φέρεις όσο μπορείς στα ίσια του και να την ξαναβιδώσεις. Άλλοι πάνε σε κολώνα "κολάνε" την ρόδα προς την μια πλευρά και σπρώχνουν το τιμόνι απο την άλλη. Υπάρχει ειδικό όργανο για να δει αν φεύγει έστω και λίγο, και να στο επαναφέρει στην σωστή ευθεία. Δεν θυμάμαι πως λέγεται. Όλο και κάποιος απο εδώ μέσα θα ξέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 μαλιστα θα παω αυριο να δω και να ρωτησω ενα μηχανικο και βλεπουμε τι θα μ πει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Πιθανότατα έχουν γυρίσει ελάχιστα οι μπουκάλες μέσα στις γέφυρες/πλάκες. Πολλοί χρησιμοποιούν κολώνα, πολλοί κλωτσιά, ε το καλύτερο φυσικά είναι λασκάρισμα πάνω ίσως και κάτω γέφυρας/πλάκας και ευθυγράμμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 παιδες ερωτηση ο σταυρος του φαιζερ 600 ταιριαζει με το δικο μου του μτ??? η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες