Jump to content
alexisMT03

συμμαζεμα μετα απο ατυχημα....

Recommended Posts

υστερα απο ενα ατυχημα που ειχα με τη μηχανη εχει ερθει η ωρα του συμμαζεματος... βασικα εβαψα το ντεποζιτο (80 ευρω) αλλαξα το σωληνα του τιμονιου μαζι με διακοπτες γιατι ειχαν σπασει και αλλαξα τη μανετα του συμπλεκτη γιατι ειχε σπασει ολα αυτα κανα 300αρι... τωρα εχω το εξης προβλημα... οταν εχω το τιμονι σε ευθεια βλεπω οτι τραβαει λιγακι δεξια.. οταν αφηνω τα χερια μου απο το τιμονι παει ευθεια η μηχανη αλλα γενικα οταν εχω το τιμονι ισιο βλεπω οτι ελαφρως κοιταει δεξια περιπου 1.5-2 χιλιοστα... τι πρεπει να κανω?? εχει στραβωσει ο σταυρος?? ξερετε περιπου ποσο θα μου κοστισει η επισκευη???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ισως παιζει και να ειναι και αυτο... γενικα ποσο θα παει μια τετοια επισκευη?? ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 3-4 χρονια που ειχα κανει μια τετοια επισκευη 'νομιζω' ειχε στοιχισει γυρω στα 80-100 ευρω.. Δεν ειμαι ομως πολυ σιγουρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να έχει λασκάρει η βίδα που βαστάει το μπροστά πηρούνι ή απλά να στράβωσε όπως είναι βιδωμένο. Αν λύσεις το μπροστινό μέρος υποθέτω ότι θα βρεις την βίδα να την λασκάρεις, να το φέρεις όσο μπορείς στα ίσια του και να την ξαναβιδώσεις.

Άλλοι πάνε σε κολώνα "κολάνε" την ρόδα προς την μια πλευρά και σπρώχνουν το τιμόνι απο την άλλη.

Υπάρχει ειδικό όργανο για να δει αν φεύγει έστω και λίγο, και να στο επαναφέρει στην σωστή ευθεία. Δεν θυμάμαι πως λέγεται. Όλο και κάποιος απο εδώ μέσα θα ξέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανότατα έχουν γυρίσει ελάχιστα οι μπουκάλες μέσα στις γέφυρες/πλάκες. Πολλοί χρησιμοποιούν κολώνα, πολλοί κλωτσιά, ε το καλύτερο φυσικά είναι λασκάρισμα πάνω ίσως και κάτω γέφυρας/πλάκας και ευθυγράμμιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα