Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να κάνει αυτοκόλλητα κατά παραγγελία ; Ενδιαφέρομαι για να δημιουργήσω αυτοκόλλητο που να έχει πάνω το όνομα μου και την ομάδα αίματος. Πάντως βρήκα ένα στην Αθήνα αλλά ψάχνω στην Θεσσαλονίκη. Για όσους ενδιαφέρονται στην Αθήνα: ABOUT MOTO STICKER ΚΑΡΠΟΥ 40 Αγ.Ιωάννης Νέος Κόσμος τηλ: 210 90 21 013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Φιλε Vara πολυ μακαβριο ρε συ μου ακουγεται το σχεδιο σου για το αυτοκολλητο ... :( btw το μαγαζι στην αθηνα το βρηκες σε site? αν ναι μοιρασου και το λινκ φιλαρακο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Εγώ πάλι ρε javaneze το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Δεν το βρήκα σε site. Το βρήκα σε περιοδικό και πήρα με courier 2 αυτοκόλλητα varadero για τις πλαινές βαλίτσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Αν κατάλαβα καλά, ψάχνεις ένα μγαζί που να μπορέσει να σου τυπώσει σε αυτοκόλλητο, γράμματα και σύμβολα (του τύπου ΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ Χ+) και όχι σχέδιο ή φωτογραφία. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χρώματα και φόντο, ένα οποιοδήποτε κατάστημα διαφημιστικών πινακίδων μπορεί να σε εξυπηρετήσει - αν δεν βαριέται γιατί είναι ψιλοδουλειά. Εναλλακτικά, ρώτησε στον Ορφανουδάκη, Μακεδονίας και Ιταλίας - περιοχή Μπότσαρη. Ασχολείται με αυτοκόλλητα γράμματα και ίσως σε καλύψει. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ, μια και είναι προσωπική άποψη : Το να έχεις το όνομά σου με αυτοκόλλητα στη μηχανή, μου θυμίζει φτιαγμένα όπελ ασκόνα με το όνομα του οδηγού στην πόρτα, παρκαρισμένα έξω από καφετέρια ή μπαρ. Από την άλλη η ομάδα αίματος είναι περισσότερο για εντυπωσιασμό παρά για χρηστικότητα ή βοήθεια στο ΕΚΑΒ για την κακιά ώρα. Πριν σου βάλουν αίμα (για οποιοδήποτε λόγο), ελέγχουν τι ομάδα έχεις και δεν δίνουν σημασία στο αυτοκόλλητο, αν βρεθεί κιόλας. Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία (για Μακεδονίας & Ιταλίας) Τώρα για την ομάδα αίματος και το όνομα και γω δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Όμως το Varadero μαζί με την γυναίκα μου το ΄΄βαφτίσαμε΄΄ και του βγάλαμε ονοματάκι και σκέφτομαι να το εκτυπώσω σε ένα αρκετά μικρό και διακριτικό αυτοκόλλητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Αν χρησιμοποιεις Photoshop ή αλλο σχεδιαστικο πρόγραμμα, μπορείς να φτιαξεις και μονος σου, και να το εκτυπωσεις σε αυτοκολλητο χαρτί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2005 Το απλό αυτοκόλλητο χαρτί ξεθωριάζει - μουτζουρώνει - ξεκολλαέι. Χρειάζεται να καλυφθεί με διαφανές αυτοκόλλητο και το αποτέλεσμα δεν είναι σχεδόν ποτέ όπως το σκεφτόμασταν. Καμιά ιδέα για άλλο υλικό, που να περνάει από inkjet εκτυπωτή : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Αν χρησιμοποιεις Photoshop ή αλλο σχεδιαστικο πρόγραμμα, μπορείς να φτιαξεις και μονος σου, και να το εκτυπωσεις σε αυτοκολλητο χαρτί... <{POST_SNAPBACK}> Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτοκόλλητων σε σκάφη και μοτοσικλέτες είναι ειδικά για να αντέχουνε στον ήλιο, στο νερό και γενικότερα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τέτοια χαρτία-αυτοκόλλητα δεν υπάρχουνε για εκτυπωτές inkjet - lazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Α! οκ Varadero! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Γι’ αυτό τι λες ?? http://www.tat.toopaint.gr/stickers.htm Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά το είχα βρει κάποτε που ενδιαφερόμουνα, αλλά ήταν Θεσσαλονίκη…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 πολύ καλό bugsbunny. από τιμές όμως δε μας λέει... και αν υπήρχε και κάτι αντίστοιχο σε Αθήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 από τιμές όμως δε μας λέει... και αν υπήρχε και κάτι αντίστοιχο σε Αθήνα... <{POST_SNAPBACK}> Το ξέρω δυστυχώς :( και από τιμές με ένα email ή tel μπορείς να πάρεις μια ιδέα, η Θεσσαλονίκη όμως πέφτει λίγο μακριά… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Κουνελάκο bugsbunny πολύ καλή ενημέρωση! Πολύ καλό το site! Σ'ευχαριστώ!!!!!!!! :) Πάρε έναν κούνελο από μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2005 Πάρε έναν κούνελο από μένα! <{POST_SNAPBACK}> Μααααα….. αυτός είμαι εγώ !!!!! Πάντως χαίρομαι αν βοήθησα, θέλω photo πως θα την κάνεις την κούκλα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2006 Για όσους ζούνε στην Θεσσαλονίκη, αυτοκόλλητα πάσης μορφής για μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα: 2310 432777 6944616923 gdts@otenet.gr Κωστή Παλαμά 4 55133 Βυζάντιο Καλαμαριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2006 H εκεί που έκανα τα δικά μου! 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους αλλά δε θυμάμαι νούμερο.Σχετικά αρχή είναι πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το μόνο που θα ήθελα σε αυτοκόλητο στη μοτό είναι το αυτοκόλητο της Ελλάδας. Ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να το έχει σε διάφορα χρώματα και μεγέθη; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2006 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το μόνο που θα ήθελα σε αυτοκόλητο στη μοτό είναι το αυτοκόλητο της Ελλάδας. Ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να το έχει σε διάφορα χρώματα και μεγέθη; <{POST_SNAPBACK}> - Στα περισσότερα βενζινάδικα...... - Σε μαγαζιά με τουριστικά - είδη λαϊκής τέχνης ..... - Σε καταστήματα ειδών αυτοκινήτων .... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2006 από τον Άσωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raklas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 γεια χαρα παιδες, στη θεσσαλονίκη καλη δουλειά κάνει και ο Παπαγιάννης (Need for Style) στην Καλαμαριά. Custom αυτοκολλητα για αυτο και μοτο. Λινκ: http://motorpro.gr/3-need-for-style-αυτοκό...των-θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 την ομαδα αιματος γιατι να την εχει ? αν προκειται για ευνοιητους λογους, κανενας γιατρος σε εμοδωσια δεν προκειτε να στυριχθει σε ενα αυτοκολλητο αλλα θα σου κανει εξετασεις αιματος πιο πριν ο ιδιος. δεν σε ταιζουν φακες. αιμα σου δινουν . εκτος αν απλα θες να το εχεις εκει για εσενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες