Jump to content
panos-wolf

Κατασκευη Σελας

Recommended Posts

Αφου ειχε ''κατσει'' το αφρωδες ειπα να αλλαξω τη σελα σου τελειως...Το αποτελεσμα:

20pzjnp.jpg

fljxqo.jpg

2cs79jm.jpg

nz4nr9.jpg

Του ειπα το μαξιλαρακι της πλατης του οδηγου να ''κοψει'' χωρο απο τη κυρια θεση και οχι απο του συνοδηγου με αποτελεσμα να μικρηνει η θεση του οδηγου και ετσι φαινεται στο ματι ποιο ''μπουγιο''!

Αυτο το εκανα φυσικα για την ανεση μου γιατι πριν,στη μαμα,κολυμπαγα στη θεση του οδηγου και οταν γκαζωνα αποτομα μετακινομουνα προς τα πισω καποια εκατοστα και προς τα μπροστα οταν φρεναρα!

Τωρα ''κουμπωνω'' αψογα στη θεση.Απλα καποιος πολυ ευτραφης μπορει να μη χωραει ανετα....(στη δικη κατασκευη)

Επισης του ειπα να φτιαξει τη πλατη στο υψος με τη σελα του συνοδηγου για να μπορει να μετατοπιζεται λιγο ποιο μπροστα και να μην εχουμε εκεινο το κενο που μας χωριζε και δυσκολευε ακομα και την οδηγηση οταν το ανοιγα στην εθνικη....

Η πρωτη αισθηση ειναι οτι κουμπωνω στη σελα που ηταν θεματακι για εμενα...Σιγουρα βελτιωνει την ανεση και τη θεση οδηγησης.Ποιο μαλακη(η παλια μου ειχε ''κατσει'' λιγο.)

Τελικη τιμη για τη σελα 100€ και για τις δυο μεταξοτυπιες στη σελα του συνοδηγου(τις παει σε αλλο ατομο για αυτη τη δουλεια) συν 15€.(προαιρετικα φυσικα).

Αυτο που μου αρεσε στον Νικο(ταπετσαρης)ειναι οτι ειναι επαγγελματιας και οτι ειπε το εκανε.Ενω κατεχει το αντικειμενο,δε το παιζει ξερολας και αν χρειαστει σου προτεινει κατι που ισως να μην ειχες σκεφτει...

Να προσθεσω επισης οτι αν την εφτιαχνα στη γνωστη εταιρια που ασχολειτε με σελες και bagsters θα κοστιζε 200€ + και ισως να μην ηταν τοσο ευκολο να επεμβω στη σελα με το τροπο που θελω....

Με λιγα λογια αξιζε τα χρηματα που εδωσα!!

Δε κανω διαφημιση,απλα βρηκα τυχαια εναν καλο επαγγελματια και προτεινω τη δουλεια του,αν ενδιαφερεται καποιος του στελνω τα στοιχεια με Π.Μ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πανέμορφη και πολύ ποιοτική δουλειά .... Είναι κάτι άλλες ρε παιδί μου που φαίνονται ψευτοϋλικά ... πολύ όμορφη και πάλι , άντε καλοτάξιδος.... έχει και site o εν λόγω μάστορας ; Αν όχι αρκούμαι και με πληροφορίες πμ ....

Τροποποιήθηκε από τον VatraX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες