NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Hi. AGV Air Tech ΚΡΑΝΟΣ. Μημπως ειχε κανεις αυτο κρανος να μας πει την γνωμη του διοτη σκεφτομαι να το αγορασω. 149 ευρω και μεταφορικα 20 εωρο 5 ευρω οι αντικαταβολι συνολο 175 ευρω απο γερμανια. www.fc-moto.de Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 Το εχω δει απο κοντα και το εχω πιασει και στα χερια μου.Απο ομορφια λεει πολυ (για μενα) ειναι και ελαφρυ (ετσι μου φανηκε τουλαχιστον) Eπισης λεγεται πως εχει και αντιθαμβωτικη ζελατινα απο μαμα που ειναι κατι υπερ σε σχεση με αλλα. Tωρα βεβαια το υλικο κατασκευης του εξωτερικου κελυφους,ειναι απο φαϊμπεργκλας.Δεν μπορω να εκφερω γνωμη λοιπον κατα ποσο καλο ειναι αυτο.Οταν τα "καλα" κρανη παιζουν με αλλα υλικα οπως κεβλαρ και ανθρακονημα και εκεινα τα περιεργα της Shoei,αυτο παιζει με fibreglass ....... δεν ξερω τι να πω.Δεν ξερω ποσο ανθεκτικο μπορει να ειναι αυτο το υλικο σε μια ασχημη περιπτωση (χτυπα ξυλο) Η ρεπλικα του Rossi ας πουμε ειναι Carbon-Kevlar How match my friend? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το έχω κανα χρόνο τώρα. Δε μπορώ να σου πω για τα δικά σου γκαζια αλλά μέχρι 180 που το πηγα μια φορά είναι σταθερό. Ανετο, σχετικά ελαφρυ, πολύ καλή αίσθηση υλικου. Στο χρόνο επανω τα μαξιλαρακια θα ήθελαν λίγο "γεμισμα". Απο θόρυβο. Τι να σου πω? Τα παιδια μου λένε ότι και τα αράι εχουν θόρυβο. Εγω το είχα παρει 200 κασ απο το μοτο ερια στη μεσογείων. Η ζελατίνα δε βγαίνει τόσο ευκολα όσο στα νολαν αλλά έχει πολλές θεσεις να στηριχτει. Το κλείσιμο τύπου ζωνη ασφαλείας είναι μπελαλίδικο να το φτιαξεις στα μετρα σου και χαλαρωνει οβερ τάιμ (γαμω ε?) Έχει και ενα κόλπο το οποίο δεν ξερω για τι πραμα είναι. Είναι ενα αναδιπλούμενο γλωσσίδι στο σαγόνι. Το κατεβάζεις και δε ξερω τι κανει. Εχει καλό αερισμό στην κίνηση. Γενικά αν ποτε το άλλαζα θα ηταν ξανα υποψήφιο για αγορά. Εχω μείνει ευχαριστημενος. Ελπιζω να βοήθησα λίγο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 Εχω το AGV STEALTH. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το κρανος το μονο που με χαλαει ειναι που δεν εχει απο την μανα του το υποσαγωνιο που κοβει τον αερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 αέρα κόβει? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 αέρα κόβει? :D Ναι ντε το χειμωνα ειναι λιγο σπαστικο με τον αερα που σου ερχετε στη μουρη απο κατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 εχω φυσικό αεροκόφτη. (σαγωνι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 Απο θεμα τιμη αγορας 175 ευρω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!! :) Η AGV θεωρειται απο τις καλες του χωρου σε θεμα κρανους...Τωρα απο θεμα εταιρεια εγω εχω αυτο... ειμαι πολυ μα παρα πολυ ευχαριστημενος και σε θεμα ποιοτητας και σε θεμα εξαερισμου και σε θεμα ευσταθειας και αεροδυναμικης και θορυβου και εμφανισης και εφαρμογης και ορατοτητας... το μονο που ισως θελει συζητηση ειναι οτι ειναι ματ χρωμα και θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλη προσοχη διοτι και η παραμικρη γρατζουνια φαινεται αμεσως... :( Το θεμα fiberglass(μικροϊνες γυαλιου)που ειπωθηκε ειναι γνωστο.Τρια ειναι τα κορυγαια υλικα κατασκευης κρανους.Kevlar,carbon,fiberglass και ειναι πραγματικα κορυφαια ΚΑΙ τα τρια...Το polycarbonate ειναι αυτο που χρησιμοποιειται σε πιο φτηνα κρανη και δεν αποδιδει σε θεμα αντοχης τοσο οσο τα άλλα τρια... :) Για μενα προχωρησε στην αγορα και δεν θα το μετανοιωσεις... Υ.Γ.Αν σε ενδιαφερει... AGV κρανη μπορεις να βρεις κι εδω www.motoraid.gr και μαλιστα σε πολυ καλες τιμες,γρηγορη παραδοση και συννενοηση με δικο μας παιδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 κοιτάξτε από κράνη ένα διάστημα το έψαχνα πολύ. τώρα που πήρα το shoei το χρ1000 ηρέμησα. Για το agv δεν ξέρω να πω τίποτα και δεν εκφέρω καμια γνώμη. Το θέμα είναι γιατί να το paris από το εξωτερικό?Για να κερδίσεις 20 euro?Και άμα έχει κάνα ελάττωμα?Τι θα παίρνεις τηλέφωνο τον γερμανό?Ενώ άμα το paris από δω θα το δεις θα το πιάσεις στα χερια σου και άμα σου πάθει κάτι την πρώτη εβδομάδα πας και κανεις φασαρία μέχρι να σου δόση άλλο ... άμα σου αρέσει πάρτο. Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουνε και καλύτερες κατηγοριες από κράνη. Και συνήθως είναι άνω τον 200-300 euro. Απο θόρυβο. Τι να σου πω? Τα παιδια μου λένε ότι και τα αράι εχουν θόρυβο. τώρα για θέμα θορύβου.. Τα αράι είναι πιστεύω πολύ γνωστά σε όλους μας και φημίζονται ότι είναι τα καλύτερα. Και αναρωτιούνται μερική γιατί να είναι τα καλύτερα και να κάνουνε τόσο πολύ θόρυβο.? η απάντηση είναι.. Επειδή τα περισσότερα προορίζονται για αγωνιστική χρήση έχουνε πόλους εξαερισμούς για να είναι άνετο στον αναβάτη.Αυτός θα φοράει ωτοασπίδες δεν μασάει από θόρυβο. γιαυτο λοιπόν είναι θορυβώδης κράνη επειδή έχουνε τον καλύτερο εξαερισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2006 Κταρχας ευχαριστο. :D εχω το VEMAR VSR CROMES BLUE που ειναι απο κεβλαρ και τα σχετικα,δεν λεω ειναι πολη καλω κρανος και δεν εχω καποι παραπονο ,μονω απο τιν πηοτοιτα βαγφης που χεφλουδις στα καλα καθουμενα. Απλος μου φανικε φτηνο το AGV και σκεφτικα να το παρο σαν δευτερο. τιμες που βρικα κωμπλε στην πορτα μου. AGV AIR TECK 175 EURO AGV STEALTH 210 EURO AGV GP-PRO ROSSI 345 EURO STO WWW.FC-MOTO.DE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2006 Έχει κανείς εμπειρία απο shark? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2006 και εγω AGV ΕΧΩ (FLYER) είμαι πολυ ευχαριστιμενος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2006 Έχει κανείς εμπειρία απο shark? Από Shark, η σειρά RSR που είναι και η καλύτερη τους είναι πολύ αξιόπιστα για τα λεφτά τους. Το έχω και είναι δοκιμασμένο και σε δύσκολες καταστάσεις. Προσωπικά με ικανοποίησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2006 Egw exw to shark RSF2i kai einai para poli kalo kranos kai idiaitera isixo!Exw episis kai to AGV stealth pou einai eksisou kalo me meionektima to iposiagwno pou leipei kai mpazei krio kai ton parapanw 8oribo pou kanei!Alla san ais8isi einai kalitero apo to Shark kai pio elafri! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2006 endiaferomoun kai ego na paro ena avg kai eixe 280 euro alla mou eipan se ena alo magazi oti i etairia ekleise kai oti 8a agoraza to kranos kai meta den 8a ebriska zelatina klp.pios kserei an itan ali8a.... alla afto me ebale se skepseis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2006 Συγνώμη, σου είπαν πως έκλεισε η AGV?? Ρε κερατά Rossi, πές μας που βρίσκεις τις ριμάδες τις ζελατίνες και ψάχνω 2 μήνες!! Καλή η πλάκα αλλά για να πούμε και καμιά πληροφορία, εγώ έχω το stealth που φαίνεται στο avatar και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Σαν΄ποιότητα, εφαρμογή, βάρος και αεροδυναμική είναι πολύ καλό πραγματικά. Αυτό που ανέφεραν κάποια παιδιά πριν για τον αέρα που μπάζει απο κάτω, ισχύει αλλά εγώ προσωπικά το έχω λύσει με εφαρμογή ενός υποσιάγωνου απο LAZER! Επίσης λόγω πολύ καρού εξαερισμού κάνει και αρκετό θόρυβο στα πολλά. Εγώ θα ξανάπαιρνα 1000% AGV αλλά θα κοίταζα για ένα μοντέλο με υποσιάγωνο. Δεν ξέρω γιατί το κάναν σε αυτό το μοντέλο αυτό.. Και παρεπιπτόντως, πριν μια βδομάδα αγόρασα ζελατίνα, μην ακούτε ραδιο-αρβίλα! Δεν ξέρω αν έχει βγει κάποια φήμη πως ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ που τα αντιπροσωπεύει, αν παίζει κάτι με αυτόν. Αλλά για τέτοιες μάρκες φαντάζομαι πολλούς εμπόρους που σε μια τέτοια περίπτωση θα έτρεχαν να πάρουν την αντιπροσωπεία της AGV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2007 Λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα το πρόσεξα το ποστ Μόλις πήρα και εγώ το AGV air tech (200 ευρώ)και ξέρετε τι είδα από μέσα? Ότι είναι made in CHINA!!!!!!!!!! Ξέρει κανένας τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 CHINA?Μη μου λες τετοια τωρα κ μολις το πηρα σημερα!το airtech.Για να το δω..καλα αμα ειναι πωωω τωρα το φορεσα κιολλας δεν επερνα το caberg που ειδα(αν κ θολωνε μεσα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες