JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2007 Η κουφαλιτσα ο Χαριλαος το μουσκεψε το κουλουρι τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΠΑΡΑΚΑΛΩ οπως στο επομενο επεισοδιο οπου θα γινει το κανελωμα …… ………ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....(απο το κανελωμα )..... ...αλλιως θα αρχισω την κριτικη μου απεναντι στην ιστορια που διαβαζουμε…… :D Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2007 από τον GFiotakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2007 Tι τραβάμε και εμείς οι γυναίκες για να ........ ....... να ρίξουμε έναν άντρα στενό μαρκάρισμα στη μισή Ευρώπη παρόν σε αγώνα μοτο τζι πι νι λι (πάλι καλά δεν ήταν ποδόσφαιρο) σουίτες, τζακούζια .... και οι απαιτήσεις πάνε σύννεφο. δε πάμε καλάααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2007 (πάλι καλά δεν ήταν ποδόσφαιρο) σουίτες, τζακούζια .... και οι απαιτήσεις πάνε σύννεφο. δε πάμε καλάααααααααααααααα παθουσα? ε? παθουσα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2007 Tι τραβάμε και εμείς οι γυναίκες για να ........ ....... να ρίξουμε έναν άντρα στενό μαρκάρισμα στη μισή Ευρώπη παρόν σε αγώνα μοτο τζι πι νι λι (πάλι καλά δεν ήταν ποδόσφαιρο) σουίτες, τζακούζια .... και οι απαιτήσεις πάνε σύννεφο. δε πάμε καλάααααααααααααααα Χρησιμοποιείς τον όρο στενό μαρκάρισμα και μετά παραπονιέσαι για το ποδόσφαιρο. Μια χαρά σε βρίσκω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 Χρησιμοποιείς τον όρο στενό μαρκάρισμα και μετά παραπονιέσαι για το ποδόσφαιρο. Μια χαρά σε βρίσκω :) Ναι, με σταθερες αποψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costasxlv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 Ελα να ερχεται και η συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που ειμαστε ζεστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 Χρησιμοποιείς τον όρο στενό μαρκάρισμα και μετά παραπονιέσαι για το ποδόσφαιρο. Πράγματι, απροσεξία μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 παθουσα? ε? παθουσα? :D Στα χρόνια μου δεν συνέβαιναν ΤΕΤΟΙΑ πράγματα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2007 Έμπαινε χάρη!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost Highway 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Που σε ρε Χαριλαο??????? Πανω στο καλο μας το κοψατε! :( Αντε, Τεταρτη δεν ειναι σημερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Στα χρόνια μου δεν συνέβαιναν ΤΕΤΟΙΑ πράγματα. :P γιατί? δεν είχαν ανακαλυφθει οι μοτοσυκλέτες? ΜΑ ΚΑΛΑ ποσο χρονων είσαι? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Όλα ΟΚ. Άναψα τσιγάρο, μία τζούρα καφέ αλλά ο Χαρίλαος πού είναι; ΟΕΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costasxlv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 (τροποποιήθηκε) We are waiting... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2007 από τον costasxlv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΡΕΑ!!! :) ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΕΛΑ ALX ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Τι θα γίνει με αυτές τις διαφημήσεις???? Θα τελειώσουν καμία φορά?? Άντε ρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Γράμματα χασάπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Ούτε στον ΑΝΤ-1 δεν έχει τόσες διαφημήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 γιατί? δεν είχαν ανακαλυφθει οι μοτοσυκλέτες? Άντε ρε ΑΛΧ θα προλάβω το επόμενο επεισόδιο; ;) ή θα ξεχάσω και τα προηγούμενα από γεροντική ανία !!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 ανία = πλήξη άνοια = πτώση διανοητικής ικανότητας συνεπώς "γεροντική άνοια" μέχρι το επόμενο επεισόδιο του Ρούλη σας κάνω και μια ετυμολογική ανάλυση άμα λάχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 ΕΛΑ ALX EXOYMΕ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NatK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Τί γίνεται ρε Χάρη; Ένα μήνα σε παρακολουθώ και σήμερα για σένα γράφτηκα.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑ ΠΟΥ; Μπράβο ρε ALX.Δεν έχω μηχανή ακόμα.ΑΚΟΜΑ.Κάνω βρρρρ στον ύπνο μου εδώ και 4 χρόνια.Και με πιασαν τα ζουμιά με την ιστορία σου.Πέρσι ο κολλητός μου πήγε Ιταλία.Φέτος ένας άλλος φίλος πήγε Γαλλία.Εγώ πήγα βιβλία... Ο ΧΑΡΗΣ Ήταν καιρός πλέον, να τις τινάξει τις ελιές, να τις μελώσει τις δίπλες, να μαστιγώσει το δελφίνι, να το μπαζώσει το πηγάδι. ...ή μήπως απλά θα γυαλίσει τη γκλίτσα; ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΜΠΑΙΝΕ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ε ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΛΛΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 Eλα ρε...χαλαρωστε :D Ερχεται το επομενο επεισοδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2007 ΕΛΑ ΕΛΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ ΣΑ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑ ΧΑΡΗ ΑΞΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2007 πρωινός καφες και Χαριλαός.. αυτά είναι ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2007 ανία = πλήξη άνοια = πτώση διανοητικής ικανότητας συνεπώς "γεροντική άνοια" μέχρι το επόμενο επεισόδιο του Ρούλη σας κάνω και μια ετυμολογική ανάλυση άμα λάχει άξια αναγνώρισες ανακρίβειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες