Jump to content
ALX™

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ

Recommended Posts

Με καθηλωσες και παλι, το διαβασα και ηταν καλο(εχω την εντυπωση οτι το νεο που φτιαχνεις εχει μεγαλυτερη ποικιλια).

Κυριως βιογραφια ητανε με εξαιρετικη ποιοτητα γραφης εκ μερος σου.

Εισαι ΦΟΒΕΡΟΣ παντως,Συγχαρητηρια!

Keep writing!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας... Κατ'αρχας να σας συστηθώ...Με λένε Κώστα,ειμαι 16 χρονών (κοντεύω τα 17 σε 1,5 μήνα),παρακολουθώ το συγκεκριμένο forum ακετούς μήνες χωρίς να έχω συμμετάσχει ποτέ σε κάποια από τις συζητήσεις σας και όπως φαίνεται είναι το πρώτο μου post...

Να τονίσω πως ΔΕΝ οδηγάω μηχανές,παπιά κλπ κλπ...Δηλαδή δεν έχω κάποιο δικό μου μηχανάκι λόγω του ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου...

...και από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχα στο νου μου την ημέρα που θα καταφέρω να αποκτήσω την δικιά μου μηχανή,μια ιδέα που γίνεται ολοένα και πιο έντονη όσο πλησιάζει ο καιρός την ενηλικίωσής μου...(σε 14 μήνες παρακαλω!!!)

Έχω έναν κουμπαρά από πολυυύ μικρός που έχω πει πως αυτά τα λεφτά κάποια μέρα θα τα διαθέσω για να πραγματοποιήσω το δικό μου όνειρο...

Και τώρα σχετικά με το θέμα του topic...

Πραγματικά συγχαρητήρια για τον τρόπο γραφής,από την πρώτη σελίδα κι ολας κόλησα...

Το διάβασα όλο στις διακοπές του Πάσχα.

Παύει να αντιπετωπίζεται ως ένα ''βιβλίο'' μιας και πρόκειτε για μία πραγματική ιστορία με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο ως το κεντρικό της πρόσωπο...

Πραγματικά δάκρυσα διαβάζοντας το τέλος της ιστορίας καθώς έφερα στο νου μου το 'οτι ο ''Χαρίλαος'' απο 16 χρονών σκεφτόταν την πραγματοποίηση του ''ονείρου του''...

Και όπως προανέφερα είμαι 16 χρονων...Μπορεί να μην σας κάνει κάποια αίσθηση αυτό αλλά πραγματικά εμενα αυτό με άγγιξε...

Ελπίζω ο ''Χαρίλαος'' να είναι ευτυχισμένος εκεί που είναι και να μην νιώθει πια αδικιμένος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ρωτησει κι εγω καποτε αλλα εφαγα μοντα απο τον ΑΛΞ

τουλαχιστον να το αγορασουμε απο πουθενα υπαρχει ;;;;;;

ΝΑΟΥΜ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τουλαχιστον να το αγορασουμε απο πουθενα υπαρχει ;;;;;;

ΝΑΟΥΜ;

όχι ακόμα ρε συ, χαλάρωσε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δλδ οσοι το διαβασαν το διαβασαν και εμεις οι n00bs στην απεξω...??

Ειναι αλληλεγγυη στον φιλο μηχανοβιο αυτη....?

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν παίζει πια.

γιατι ? :this: κοιταξατα μεχρι την 15 σελιδα αλλα δεν ειδα κατιτις... τι απεγινε ? ξερω πως εχουν ρωτησει και αλλοι :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...κλαπς...λυγμ...

Θελουμε το Ρουλη!!Ω μεγαλε Αλεξη... :worthy: κανε ενα copyright και δωστο μας να το διαβασουμε... Θα παθουμε καμια στερηση και θα εχουμε αλλα ιστερα... :_zeppelin: Σκεψου το... Μηχανη δεν εχουμε, λεφτα δεν εχουμε... Νιωσε ενοχες και ψησου ρε... Μοιρασε χαρα στους συμφορουμιτες!

Μου αρεσε η φωτο σου γι αυτο σου εκανα απαντηση... :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:whistling::tooth:

Έλα μωρε... μην μου στεναχωριεσαι... και η δικη σου καλη ειναι :sopase:

Ειδικα τωρα που το βλεπω απο αλλη "γωνια"... Κριμα που δεν βγαζουν τετοια ποδηλατακια :wub:

ξερω-ξερω... :offtopic: ... Αλλα μπας και μας ακουσει ο ALX και εισακουστουν οι προσευχες μας για επανεκδοση του Χαρουλη... Ποσο το πουλας ενα pdf;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "Όνειρο ζωής" είναι έτοιμο πια να πάρει το δρόμο του για έκδοση (το αποφάσισα). Δυστυχώς όμως δεν έχω άκρες και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Οι γνώστες επί του θέματος, παρακαλώ όπως δώσουν μια βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα