ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Με καθηλωσες και παλι, το διαβασα και ηταν καλο(εχω την εντυπωση οτι το νεο που φτιαχνεις εχει μεγαλυτερη ποικιλια). Κυριως βιογραφια ητανε με εξαιρετικη ποιοτητα γραφης εκ μερος σου. Εισαι ΦΟΒΕΡΟΣ παντως,Συγχαρητηρια! Keep writing! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Γεια σας... Κατ'αρχας να σας συστηθώ...Με λένε Κώστα,ειμαι 16 χρονών (κοντεύω τα 17 σε 1,5 μήνα),παρακολουθώ το συγκεκριμένο forum ακετούς μήνες χωρίς να έχω συμμετάσχει ποτέ σε κάποια από τις συζητήσεις σας και όπως φαίνεται είναι το πρώτο μου post... Να τονίσω πως ΔΕΝ οδηγάω μηχανές,παπιά κλπ κλπ...Δηλαδή δεν έχω κάποιο δικό μου μηχανάκι λόγω του ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου... ...και από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχα στο νου μου την ημέρα που θα καταφέρω να αποκτήσω την δικιά μου μηχανή,μια ιδέα που γίνεται ολοένα και πιο έντονη όσο πλησιάζει ο καιρός την ενηλικίωσής μου...(σε 14 μήνες παρακαλω!!!) Έχω έναν κουμπαρά από πολυυύ μικρός που έχω πει πως αυτά τα λεφτά κάποια μέρα θα τα διαθέσω για να πραγματοποιήσω το δικό μου όνειρο... Και τώρα σχετικά με το θέμα του topic... Πραγματικά συγχαρητήρια για τον τρόπο γραφής,από την πρώτη σελίδα κι ολας κόλησα... Το διάβασα όλο στις διακοπές του Πάσχα. Παύει να αντιπετωπίζεται ως ένα ''βιβλίο'' μιας και πρόκειτε για μία πραγματική ιστορία με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο ως το κεντρικό της πρόσωπο... Πραγματικά δάκρυσα διαβάζοντας το τέλος της ιστορίας καθώς έφερα στο νου μου το 'οτι ο ''Χαρίλαος'' απο 16 χρονών σκεφτόταν την πραγματοποίηση του ''ονείρου του''... Και όπως προανέφερα είμαι 16 χρονων...Μπορεί να μην σας κάνει κάποια αίσθηση αυτό αλλά πραγματικά εμενα αυτό με άγγιξε... Ελπίζω ο ''Χαρίλαος'' να είναι ευτυχισμένος εκεί που είναι και να μην νιώθει πια αδικιμένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 το pdf δεν παίζει πλέον... κάνε κάτι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 Θελουμε το pdf για να διαβασουμε και εμεις οι νεοι του φορουμ τον Χαριλαο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 ειχα ρωτησει κι εγω καποτε αλλα εφαγα μοντα απο τον ΑΛΞ τουλαχιστον να το αγορασουμε απο πουθενα υπαρχει ;;;;;; ΝΑΟΥΜ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 τουλαχιστον να το αγορασουμε απο πουθενα υπαρχει ;;;;;; ΝΑΟΥΜ; όχι ακόμα ρε συ, χαλάρωσε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2009 μα πως να χαλαρωσω χωρις ενα καλο βιβλιο και ενα ζεστο τσαι ;;; ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Δλδ οσοι το διαβασαν το διαβασαν και εμεις οι n00bs στην απεξω...?? Ειναι αλληλεγγυη στον φιλο μηχανοβιο αυτη....? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 το pdf που θα το βρουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Δεν παίζει πια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Δεν παίζει πια. γιατι ? κοιταξατα μεχρι την 15 σελιδα αλλα δεν ειδα κατιτις... τι απεγινε ? ξερω πως εχουν ρωτησει και αλλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Δεν παίζει πια. ...κλαπς...λυγμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 ...κλαπς...λυγμ... Θελουμε το Ρουλη!!Ω μεγαλε Αλεξη... κανε ενα copyright και δωστο μας να το διαβασουμε... Θα παθουμε καμια στερηση και θα εχουμε αλλα ιστερα... Σκεψου το... Μηχανη δεν εχουμε, λεφτα δεν εχουμε... Νιωσε ενοχες και ψησου ρε... Μοιρασε χαρα στους συμφορουμιτες! Μου αρεσε η φωτο σου γι αυτο σου εκανα απαντηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Μου αρεσε η φωτο σου γι αυτο σου εκανα απαντηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Έλα μωρε... μην μου στεναχωριεσαι... και η δικη σου καλη ειναι Ειδικα τωρα που το βλεπω απο αλλη "γωνια"... Κριμα που δεν βγαζουν τετοια ποδηλατακια ξερω-ξερω... ... Αλλα μπας και μας ακουσει ο ALX και εισακουστουν οι προσευχες μας για επανεκδοση του Χαρουλη... Ποσο το πουλας ενα pdf; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 ALX θελουμε Χαριλαο εμεις οι νεοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Παιδιά... είπα ότι δεν παίζει πια. Sorry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Το "Όνειρο ζωής" είναι έτοιμο πια να πάρει το δρόμο του για έκδοση (το αποφάσισα). Δυστυχώς όμως δεν έχω άκρες και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Οι γνώστες επί του θέματος, παρακαλώ όπως δώσουν μια βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chppap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες