thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Άντε ρε χαρίλαε ξύπνα ρε αγόρι μου Θέλουμε και άλλο :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) (συνεχιζεται) *Βοστ=Γερμανικο λουκανικο έπεσα απο την καρεκλα απο το γελιο λέμε. Ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών. Και σημειωση του μεταφραστη και απ όλα. Και η άλλη η ερωτιαρα ακου μηνυμα " Τι κανει τον ανθρωπο ξεχωριστο" . Θα έλεγα τωρα κάτι αλλά μπορεί να διαβαζουν και μικρά παιδια. Μπράβο άλχ. Ακου το χιτλερ μπαλαρίνα. απιστευτο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2006 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) :D Γεια σου ρε Ρουλη "γιγαντα" το ηξερα εγω οτι εισαι ενταξει παλικαρι .... ...οσο για σενα Βαγγελη Γερμανιδα... ......................................Σερβιτορα... ........................................ΒΜWακιας... ...........................................Τατουαζ φιδι... ...............................................και παμε για ροκ μουζικ....ΧΑχαχα ...θα σε φαει λαχανο...φιλε :P ..ελπιζω να δοξασεις το Ελληνικο ειδος .... ....να σου πω εγω την επομενη κινηση της....."Εχω και κοτερο παμε μια βολτα" ALX ανυπομονώ για το επομενο επισοδιο!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2006 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Μόνο να μην του βγει η Οντέλια Οντέλιος, γιατί είναι και σωματαράς, άντε να σωθεί μετά το παιδί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Aπαιχτο επισοδιο με κορυφαιες ατακες! Αλλά πιο πολύ γελάω με τους σχολιαστες με το τέλος καθε επισοδίου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Φανταστειτε τωρα,το μαγαζι που παει τον Βαγγελη η Οντελια να λεγεται Blue Oyster :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Τοιχο τοιχο ο Βαγγελάρς :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Ετσι ετσι!!!! Θα εχουμε κιαλλους "πρωταγωνιστες" εκτος το ΡΟΥΛΗ :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 • δε του σηκώνεται γιατί η γκόμενα δουλεύει σε μπαρ Πρέπει να ειναι ο πρώτος στο πανελλήνιο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 μα τι κολληματα τρωει?δν απανταει κ στο μηνυμα!βαγγο κανονισε την αλλη να δει πως γινονται οι δουλειες! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 εδώ που τα λέμε, το μήνυμα ήταν λίγο "τρία πουλάκια κάθονται"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2006 Κλασσικό γυναικείο μύνημα που τη φτύνεις και γουστάρει. Μου έχει έρθουν παρόμοια μυνήματα και μένα σε άσχετες στιγμές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2006 Τελικά φαίνετε να το'χει ο Ρούλης... έτσι μεγάλε, μην ανχώνεσε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2006 Εχω την εντυπωση οτι αυτο το επισοδιο ξεκινησε καπως "ασχετα" απο το τελος του πρηγουμενου.... Ειναι ιδεα μου ή ετσι ειναι το σεναριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VeLiaR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2006 Σαν να περιμένουμε αγωνιωδώς την συνέχεια κάποιου επεισοδίου σε κάποιο σήριαλ είναι ρε ... Άντε ρε Χαρίλαε,άντε βρε πασά μου...Είπαμε να τη τρέξεις λίγο,αλλά εσύ τελικά θα την κάνεις να τελικιάσει. Χάρης,Χάρης ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2006 ALX θέλω και εγώ το τηλέφωνο του Ρούλη να τον ρωτήσω κάτι......... γουστάρει ή δεν γουστάρει,με έχει σκάσει. Κι άλλο ,κι άλλο, κι άλλο............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Που ειναι ο Ρουλης ΟΕΟ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Φτηνα τη γλιτωσανε την τουμπα... Ρε ALX, πως τα κατεβαζεις τα σεναρια... εχεις σκεφτει να το γυρισεις ταινία μικρού μήκους? Σοβαρά το λεω, αν το σκεφτεσαι πες μου, θα ειναι καλο ρε... Πάντως έχω αγωνία πάντα για το επόμενο επεισόδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ επισόδιο... Η-Δ-Ο-Ν-Η-Η-Η-Η-Η-Η-Η-Η!! Αντε Βαγγέλη.. δώσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Κορυφή λέμε Αλέξαντρε μη σταματάς.Δώσε μας και άλλο επεισόδιο τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Κι αλλο...... κι αλλο......κι αλλο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VeLiaR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Κοίτα ρε τους πέντε φίλους...τελικά Αλέξανδρε το έχεις φίλε,άντε να δούμε τη συνέχεια.Πάντως σκέψου αυτό που σου είπε ο spdphoto,δεν είναι άσχημη ιδέα. Σε αναμονή για τη συνέχεια λοιπόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Τελικα ο Ρουλης παλι γειωσε τη γκομνενα χωρις να το επιδιωκει και αυτη κολλαει περισσοτερο. Αντε να δουμε αν θα την παρει τηλ. : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 ΡΟΥΛΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2006 Ουφ...καλα ητανε!!!! .......... αυτο το επεισόδιο ωραιο και μεγαλο.... Αλχ επρεπε να κατεβεις στις δημοτικες ...θα εσκιζες!! Καλα ηρθαν μεχρι τη Κολωνια και δεν πεταχτηκαν και μεχρι το Solingen να αγορασουν και κανα σουγια!!! "να κερανατους και κανα πιτσοπον" (ποντιακο αυτο)...ισως στο γυρισμο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες