Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 :) Άντε... πήραμε την δόση μας και για σήμερα και ξεφύγαμε λίγο απο το στερητικό τόσων ημερών. Μπράβο ALX Την έχεις πάει την διαδρομή φιλαράκο και γράφεις τοπονύμια κλπ.? Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, εγώ έχω κάνει κόπυ πάστ όλα τα κείμενα και θα τα φυλάξω όσο μπορώ πιο πολύ. Θα σου ζητούσα μάλιστα την άδεια αν μπορώ να τα μεταφέρω (αναφέροντάς σε φυσικά) σε κάποιο άλλο δικυκλιστικό φόρουμ. Αν δεν θές, νο πρόμπλεμ, τ απολαμβάνω έτσι κι αλλιώς. χαιρετίσματα απο την μουντή Θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 Ελπίζω να μήν ξαναπεριμένουμε τόσο καιρό για να μάθουμε την συνέχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 ROULIS F A N C L U B Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 Ελπίζω να μήν ξαναπεριμένουμε τόσο καιρό για να μάθουμε την συνέχεια! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν και οι τρεις BMW ??:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2006 οχι βεβαια οπως και το γεγονος οτι ηταν γυρω στα 50....γκριζομαλληδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 τετοιο κολημα εχω να φαω απο τοτε που ειδα πρωτη φορά το 24. αλχ θα γραφεις για παντα? σα τον αρχοντα των δαχτυλιδιων ενα πραμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 οχι βεβαια οπως και το γεγονος οτι ηταν γυρω στα 50....γκριζομαλληδες. ..Δεν το'πιασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Έχεις γκρίζα μαλλιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Έχεις γκρίζα μαλλιά? ..Δεν μιλαω για μενα..γενικα μιλαω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Έχεις γκρίζα μαλλιά? μη τα πετας ετσι αποτομα αυτα παιδί μου....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Κάτι χάνω...... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 υπαρχουν κατι τυπακια εδω μεσα που είτε εχουν είτε αποκτουν σιγαν σιγα γκριαζα. Εγω το παλευω ακομα (αν και ψαχνω το φουμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Και λοιπόν ? δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Αλλού το πήγαινα εγώ ....σχετικά με τα bmw και τις ηλικίες .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Αλλού το πήγαινα εγώ ....σχετικά με τα bmw και τις ηλικίες .... Βρε, μια χαρα το πηγαινες!!.. :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΕΞΗ!!!ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ Η ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΦΛΕΒΕΣ??? ROYLIS FAN CLUB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2006 Για σου ρε ΑΛΧ εισαι ατομακλα ...δωσε και σωσε ...δωσε μας τον Ρουλη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 γμτ θελω κ γω ταξιδι στην ευρωπη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 (συνεχιζεται) Περιμένω με τρέλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 ρουλη σε βλεπω να τη βγαζεις με τη λία........... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 γμτ θελω κ γω ταξιδι στην ευρωπη!! έ-'ε-'ερχεται . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Kαι οι γερμανοι ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ με τις BMW ο ALX και ο BLACK HAWK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2006 κι'αλλο κι'αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες