Jump to content
nuntius

Αποκλεισμός στο θέατρο Χυτήριο

Recommended Posts

Αγαπητο Βατραχι,

Γραφεις οτι συμφωνεις με το κατεβασμα του εργου.

Σωστα?

Επειδη λοιπον εσυ και αλλοι 100,200 διαφωνειτε με το εργο σημαινει οτι πρεπει να κατεβει?

Οπως ειπες ουτε εσυ εισαι η Κοινωνια,ουτε εγω.

Διαφορετικες αποψεις παντα θα υπαρχουν.

Δεν τις σεβεσαι ομως οταν επικροτεις το κατεβασμα ενος θεατρικου εργου.

Τετοιες πρακτικες ειναι φασιστικες.

Τα κρουσματα στην εκκλησια ειναι πολυ παραπανω στην Ελλαδα,και τρομακτικα παγκοσμιως,διοτι ουδεμια ουσιαστικη διαφορα εχει η Ελληνικη Εκκλησια απο την Καθολικη .

Εν κατακλειδι,

Ο συγγραφεας του εργου ειναι υπευθυνος γι αυτα που γραφει,οχι γι αυτα που καταλαβαινεις εσυ και οι λοιποι θρησκοληπτοι!

Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγαπητο .....

οι λοιποι θρησκοληπτοι!

Ότι είδους απαντήσεις έχω να σου δώσω τις έχω ήδη δώσει όπως σου είπα άλλες 2 ή 3 φορές παραπάνω

διάβασε το thread εξ'αρχής αν ενδιαφέρεσαι δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια συνέχεια.

Τα κρουσματα στην εκκλησια ειναι πολυ παραπανω στην Ελλαδα,και τρομακτικα παγκοσμιως,διοτι ουδεμια ουσιαστικη διαφορα εχει η Ελληνικη Εκκλησια απο την Καθολικη .

Το μπλε το έχεις φανταστεί, ψάξε λίγο και θα δεις, μόνο τι γινόταν στην Ιρλανδία με τα εκατοντάδες χιλιάδες κακοποιημένα παιδιά και θα δεις ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.Απορώ γιατί να συγκρίνουμε κιόλας το ποιός έκανε πιο πολλά φρικαλέα πράγματα λες και δεν είναι εξ'ίσου τραγικά όπου και όποτε συμβαίνουν.

Το πορτοκαλί απλά δεν ισχύει. Η διαφορά είναι τεράστια αν και εφόσον εννοείς την Ορθόδοξη Εκκλησία.... Ελληνική δεν υπάρχει.

Τροποποιήθηκε από τον VatraXi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι είδους απαντήσεις έχω να σου δώσω τις έχω ήδη δώσει όπως σου είπα άλλες 2 ή 3 φορές παραπάνω

διάβασε το thread εξ'αρχής αν ενδιαφέρεσαι δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια συνέχεια.

Το μπλε το έχεις φανταστεί, ψάξε λίγο και θα δεις, μόνο τι γινόταν στην Ιρλανδία με τα εκατοντάδες χιλιάδες κακοποιημένα παιδιά και θα δεις ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.Απορώ γιατί να συγκρίνουμε κιόλας το ποιός έκανε πιο πολλά φρικαλέα πράγματα λες και δεν είναι εξ'ίσου τραγικά όπου και όποτε συμβαίνουν.

Το πορτοκαλί απλά δεν ισχύει. Η διαφορά είναι τεράστια αν και εφόσον εννοείς την Ορθόδοξη Εκκλησία.... Ελληνική δεν υπάρχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν ξεκαθαρος σε οτι εγραψα,αν δεν τα αποδεχεσαι ειναι αλλη ιστορια.

Θα αποδεχτω αν εχω κανει λαθος εφοσον μου δωσεις στοιχεια οτι πραγματι ισχυει αυτο που εγραψες εσυ.

Εδω εσυ αποδεχεσαι κατι που γραφτηκε πριν αιωνες διχως να υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια και γραφεις οτι εγω φανταστηκα κατι?

Δεν είναι θέμα αποδοχής, κάποια πράγματα όπως τα παραπάνω δύο που έγραψες απλά είναι ξεκάθαρα λάθος τι να κάνω έγω γι αυτό;

Από τις δικές μου γνώσεις και διαβάσματα λοιπόν μπορεί να σου λέω ότι κάνεις λάθος αλλά το αν θα διαβάσεις εσύ ή όχι είναι δικό σου θέμα, μπορείς πολύ απλά να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι θέλεις χωρίς να ψάξεις παραπάνω. Στο κάτω κάτω εγώ δεν είμαι εδώ για να διδάσκω, να υπερασπίζομαι οτιδήποτε άλλο εκτός του εαυτού μου ή να προμηθεύω βουτηγμένα παξιμάδια, αν θέλεις να βρεις στοιχεία ψάξε και διάβασε μόνος σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι θέμα αποδοχής, κάποια πράγματα όπως τα παραπάνω δύο που έγραψες απλά είναι ξεκάθαρα λάθος τι να κάνω έγω γι αυτό;

Από τις δικές μου γνώσεις και διαβάσματα λοιπόν μπορεί να σου λέω ότι κάνεις λάθος αλλά το αν θα διαβάσεις εσύ ή όχι είναι δικό σου θέμα, μπορείς πολύ απλά να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι θέλεις χωρίς να ψάξεις παραπάνω. Στο κάτω κάτω εγώ δεν είμαι εδώ για να διδάσκω, να υπερασπίζομαι οτιδήποτε άλλο εκτός του εαυτού μου ή να προμηθεύω βουτηγμένα παξιμάδια, αν θέλεις να βρεις στοιχεία ψάξε και διάβασε μόνος σου.

Εαν ειχες στοιχεια που θα μπορουσαν να τεκμηριωσουν αυτα που υποστηριζεις θα τα ειχες γραψει/αναφερει.

Δεν αποδεχομαι κατι για το οποιο δεν αναφερεις τους λογους που το υποστηριζεις,εκτος αν θεωρεις το "Γιατι απλα το γραφω εγω" ειναι σοβαρο επιχειρημα...

Επομενως δεν βρισκω το λογο να συνεχιζσουμε την κατα τ αλλα ενδιαφερουσα συζητηση μας.

Οταν βρεις τα στοιχεια αυτα,εδω ειμαστε... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως αναγνωριζω το δικαιωμα αυτων των 100...200 παππουδων, Γιαγιαδων, Χρυσαυγιτων, Μελων θρησκευτικων οργανωσεων...ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.

Δηλαδη δεν καταλαβα...ολα φασισμος πια?

οτι μας συμφερει λεμε μαλλον.

-καλα κανανε και ανεβασανε τετοιο εργο (καλλιτεχνικη εμπνευση η λαλακια του καθενος πια)

-καλα κανανε ολοι αυτοι απ'εξω και κραζανε

Αιτια και Αποτελεσμα κυριοι.

αλλα μαθαμε 3-4 κουβεντες και τις πιπιλαμε ολοι μερα.

Φασισμος...

Μνημονιο...

Τροικα...

haircut...

ξερω το γενικευω το θεμα αλλα ετσι ειναι.

προσωπικα ουτε να τους φτυσω τους διοργανωτες της παραστασης μια και δεν μου μεινανε πολλα να πιστευω με ολα αυτα που γινονται καθημερινα και βρηκανε θεμα να θιξουνε...εντελως ακυρο.

αλλα μεχρι εκει.

δεν θα πηγαινα και απ'εξω να κραξω...αλλα δεν σημαινει οτι ειμαι εναντιων αυτων που πηγαν...για κραξιμο φυσικα και οχι για ξυλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν ειχες στοιχεια που θα μπορουσαν να τεκμηριωσουν αυτα που υποστηριζεις θα τα ειχες γραψει/αναφερει.

Δεν αποδεχομαι κατι για το οποιο δεν αναφερεις τους λογους που το υποστηριζεις,εκτος αν θεωρεις το "Γιατι απλα το γραφω εγω" ειναι σοβαρο επιχειρημα...

Επομενως δεν βρισκω το λογο να συνεχιζσουμε την κατα τ αλλα ενδιαφερουσα συζητηση μας.

Οταν βρεις τα στοιχεια αυτα,εδω ειμαστε... :)

Μα εσύ ανέφερες αρχικά χωρίς στοιχεία όσα είπες εγώ θα σου δείξω γιατί δεν είσαι ελέφαντας ; ; :shock:

Ανάποδα γίνονται αδερφέ. Πρώτα διαβάζει και μετά μιλάει ο κόσμος......

και όταν αναφέρεις την Ορθόδοξη Εκκλησία ως ''Ελληνική'' φαίνεται ποιός πρέπει να διαβάσει.

Όπως είπα όποιος θέλει ψάχνει, βουτηγμένα παξιμάδια και ιδιαίτερα δεν διαθέτει το κατάστημα.

Σε χαιρετώ....και για 5η φορά σου λέω ξεκίνα διαβάζοντας το thread από την αρχή.

Φιλικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτια στους αλλοθρησκους, δημοσια κατακραυγη, σταυρωστε τους αφου πρωτα τους λιθοβολησετε, στο τελος πεταχτε τα αψυχα κορμια τους στα σκυλια

......ουυυυυυυ ρεεε ουυυυυυυυυ παλιοτομαρα

ακους εκει να πουλανε τεχνη 5 καραγκιοζηδες πανω σε ενα σανιδι και να μπορεις να τη δεις ΜΟΝΟ αν παρεις τον κωλο σου και πας στο θεατρο εχοντας πληρωσει και αντιτιμο χωρις να βγαζουν εστω μια μπλουζα ή ενα παντελονι χωρις ρε αδερφε να κανουν κανενα ομαδικο γ@μισακι οπως συνηθιζεται πλεον σε κατι ιβεντ που κανουν τα στριπτιτζαδικα ......ημαρτον (ωχ ημαρτον ειπα????...μπεεεεεεεεεε ηθελα να πω!!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα εσύ ανέφερες αρχικά χωρίς στοιχεία όσα είπες εγώ θα σου δείξω γιατί δεν είσαι ελέφαντας ; ; :shock:

Ανάποδα γίνονται αδερφέ. Πρώτα διαβάζει και μετά μιλάει ο κόσμος......

και όταν αναφέρεις την Ορθόδοξη Εκκλησία ως ''Ελληνική'' φαίνεται ποιός πρέπει να διαβάσει.

Όπως είπα όποιος θέλει ψάχνει, βουτηγμένα παξιμάδια και ιδιαίτερα δεν διαθέτει το κατάστημα.

Σε χαιρετώ....και για 5η φορά σου λέω ξεκίνα διαβάζοντας το thread από την αρχή.

Φιλικά

Το εργο σε οποια χωρα ανεβηκε ειχε τις ΙΔΙΕΣ αντιδρασεις οπως στην Ελλαδα,ειτε ηταν απο την Καθολικη Εκκλησια,ειτε απο την Ορθοδοξη.

Ποιος σου ειπε λοιπον οτι διαχωριζω τους Ορθοδοξους απο τους Καθολικους?Εχουν(εχετε) τις ιδιες αντιδρασεις και αποψεις σε ενα κοινο θεμα.

Τα κρουσματα της ορθοδοξης σε Αυστραλια πχ ειναι υπερβολικα πολλα,και αναφερω 1 μονο χωρα.

Μπες στο ιντερνετ και κοιταξε το.

Για την Καθολικη ας το αφησουμε,εχει μορφη επιδημιας.

Ειναι λοιπον το λιγοτερο αστειο οι παραπανω Εκκλησιες,ορθοδοξες και καθολικες να καταδικαζουν και να καθυβριζουν ενα εργο ως ομοφυλοφιλικο,ενω ειναι συνηθες φαινομενο για τους ιερεις τους να συναπτουν σχεσεις με αντρες ή να κατηγορουνται για κακοποιηση.

Για την Ορθοδοξη εκκλησια(μην την πω ελληνικη και στην προσβαλλω) υπαρχουν εκατονταδες καταγγελιες.

Οπως λοιπον και στην πολιτικη δεν υπαρχει καταδικη υπουργου ετσι ειναι και στους ιερεις....Η ρεμουλα στο μεγαλειο της.

Για να επανελθουμε στο θεμα μας,

Εγω θελω να πηγαινω και να βλεπω οποια παρασταση θελω,διχως να δινω λογαριασμο και να ζηταω την αδεια απο κανεναν.

Αν εσενα η εν λογω παρασταση σου θιγει καποιο θρησκευτικο αισθημα,να μην να την δεις,κανενας δεν σε αναγκαζει.

Ηταν μια παρασταση που οποιος ηθελε πληρωνε και εβλεπε.

Το να λες ομως οτι καλως κατεβηκε,ενω ξερουμε ολοι και ειδαμε ολοι με τι τροπο κατεβηκε,ειναι αμεση αμφισβητηση του δικαιωματος στην ελευθερια λογου.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι χρυση αυγη και διαφοροι θρησκοληπτοι ηταν διπλα,διπλα και φωναζαν μαζι εξω το χυτηριο.

Και ομως αυτοι οι 20-30 καταφεραν με το ετσι θελω να διακοψουν μια παρασταση.

ΥΓ.Η ορθοδοξη Εκκλησια ουδεποτε καταδικασε τους τραμπουκισμους εις βαρος των συντελεστων της παραστασης...

Κοινως,ηταν μια σιωπηλη αποδοχη του σκεπτικοϋ "Κανουμε οτι γουσταρουμε,αρκει να γινει αυτο που θελουμε",

πραγμα που εχει αναγει σε επιστημη.

Βασικα εχει πολλα κοινα με αυτα που γραφεις...

Την επομενη φορα που θα θελησω να δω μια παρασταση ή να διαβασω ενα βιβλιο μηπως να σε ρωτησω αν σου θιγει το θρησκευτικο σου αισθημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε ρε ψηλέ, είπες Δ.Αμνηστία και είπα να δω τι ΠΡΑΜΑΤΙ ΛΕΕΙ. Μου πήρε 5 λεπτά και σου παρέθεσα μόνο τα σχετικά, ΜΑΖΙ με το λινκ εάν θες να τα επιβεβαιώσεις. Τώρα μαθαίνω πως δεν μετράει η ΔΑ, αλλά τα βιντεάκια στου youtube που είναι τόσο έγκυρα που θα σου πάρει 2 ώρες να τα βρεις.

Tο κείμενο Over the past few weeks, over 75 girls under 10 were forced to marry much older men. Legalizing this practice would effectively legalize sex between a young child and an over-18 adult.

απο που είναι επειδή ΔΕΝ είναι από το άρθρο που παραθέτεις, το οποίο σημειωτέον δεν είπε τίποτα περί εξαναγκασμού σε γάμο με τον βιαστή, αλλά πως έγιναν διαδηλώσεις και κρεμάστηκαν 3 ένοχοι (ή μάλλον ύποπτοι) για τα μάτια του εξαγριωμένου κόσμου.

Προσπαθείς να μπλέξεις ατάκες από άλλο άρθρο για να φανεί πως ισχύει αυτό που είπες περί "αναγκάζονται να παντρευτούν τον βιαστή?"

Τι δηλώνω πως είμαι?

Για τα κράτη θρησκευτικού φανατισμού? Δεν μιλούσαμε για το Ιραν συγκεκριμένα? Επιβεβαιώνεις πως τους αντιμετωπίζεις ως "όλοι αυτοί οι φανατισμένοι εκεί πέρα" αντί να εξετάζεις κάθε χώρα ξεχωριστά.

Τέλος, είναι sneak PEEK όχι pick...

Τουμπεκί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουμπεκί?

όχι φίλε μου απλα σταματάω να μιλάω με άτομα με φασιστηκή συμπεριφορά!!!

που ότι θέλουν ακουνε οτι θέλουν βλέπουνε και απο επιχειρήματα ... απλα το γυρνάνε σε προσωπικό επιπεδο όπως πάντα.. τρανο παραδειγμα όχι μονο εδώ αλλα και στο κρυφές ειδήσεις

sorry αλλα δεν θα πάρω!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι φίλε μου απλα σταματάω να μιλάω με άτομα με φασιστηκή συμπεριφορά!!!

που ότι θέλουν ακουνε οτι θέλουν βλέπουνε και απο επιχειρήματα ... απλα το γυρνάνε σε προσωπικό επιπεδο όπως πάντα.. τρανο παραδειγμα όχι μονο εδώ αλλα και στο κρυφές ειδήσεις

sorry αλλα δεν θα πάρω!!!! :_thumbsup:

Μάλιστα, φασίζουσα συμπεριφορά το ότι σου έδειξα πως η πηγή που εσύ επικαλέστηκες διαφωνεί με τα συμπεράσματα σου.

Φασίζουσα συμπεριφορά το ότι ρώτησα τι μου προσάπτεις πως "δηλώνω".

Φασίζουσα συμπεριφορά το ότι παρατήρησα πως μπλέκεις ατάκες από άσχετα μέρη και τις παρουσιάζεις σα να συνδέονται με το άρθρο και την είδηση που παρέθεσες.

Φασίζουσα συμπεριφορά που διόρθωσα την ορθογραφία σου.

ΟΚ τρελό αγόρι, οκ :) Βρήκες βλέπω το Eject από οποιαδήποτε συζήτηση που δεν πάει όπως θα ήθελες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απολαύστε!

-----edit-----

από την αρχή μετράει, αλλά από το 3:07 και μετα... :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα κρουσματα ................

..............................

αισθημα?

Για έκτη (νομίζω) φορά (και σίγουρα τελευταία), διάβασε το thread εξ'αρχής, για ότι λες έχω εκφράσει εκτενέστατα την άποψή μου και σε άλλους συμφορουμίτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραιο βιντεο.Πραγματικα μεσα σε λιγα λεπτα περιγραφει τις τεραστιες αντιφασεις που βιωνουν οσοι ειναι προσκολλημένοι σε καποια θρησκεια.

Κρατησα μονο την μεγαλη αληθεια, οτι οι θρησκειες καλλιεργούν το μισος μεταξυ των ανθρωπων. Μια εκφραση αυτου του μισους ειναι και οι ανοητες αντιδρασεις που τελικα καταφεραν να σταματησουν ενα θεατρικο εργο, ανεξαρτητα αν ηταν τεχνη ή σαχλαμαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απολαύστε!

ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ +++ για ολα οσα λεει...

...αν και δεν εχω γελασει ουτε μια φορα με το χιουμορ του στα "σφηνακια" :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα