Jump to content
nuntius

Αποκλεισμός στο θέατρο Χυτήριο

Recommended Posts

Mε τον συγκεκριμενο τραγοπαπα εχει ξεφυγει απτο κωμικοτραγικο και μιλαμε κυριολεκτικα για φασιστοχριστιανισμο.

Ο Χομεϊνι της χρυσης αυγης , εχει ξεπερασει κατα πολυ τον Ανθιμο που μαλλον τωρα που ο δικος του(σαμαρας) ειναι στα πραματα κανει λιγοτερη ...χριστιανικη αντιπολιτευση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φρεσκο μολις το ειδα, δυστυχως μπορει να μιλανε για αγαπη αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια τακτικη ευρεσης πελατων.

ΟΛΕΣ οι θρησκειες εξορισμου οδηγουν στο φανατισμο και στο μισος.

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/vinteo-gioucharan-ton-mitropoliti-didimotichou-orestiadas-ke-soufliou-damaskino.html

http://www.tsantiri.gr/blog/foto-respect-pater.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες

Eπειδη η κουβεντα παει εκει που βολευει τον καθε ενα ,να ξεκαθαρισω το τι εννωω.

Σεβασμος στα πιστευω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ποσο δυσκολο ειναι να γινει κατανοητο?

Εαν τελικα προοδευτικο ειναι να λες τον χριστο αδελφη και ταυτοχρονα να ζητας να μη θιγει ο μωαμεθ δεν εισαι προοδευτικος,αλλα χαμενος στο διαστημα.................

Υ.Γ καλυτερα να παμε σε κανενα θρεντ με σουζες,γιατι ετσι και αλλιως δεν ειμαστε εδω για κομματικη προπαγανδα,ουτε για κατηχηση της μαζας.

Εγω τουλαχιστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπειδη η κουβεντα παει εκει που βολευει τον καθε ενα ,να ξεκαθαρισω το τι εννωω.

Σεβασμος στα πιστευω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ποσο δυσκολο ειναι να γινει κατανοητο?Μια παρασταση που αμα δε γουσταρεις δεν τη βλεπεις , νομιζεις οτι ο θεος σου εχει αναγκη την υπερασπιση σου; και στο κατω κατω που ειναι ο σεβασμος σου σε αυτον που θελει να δει την παρασταση και δεν τον αφηνεις.

Εαν τελικα προοδευτικο ειναι να λες τον χριστο αδελφη και ταυτοχρονα να ζητας να μη θιγει ο μωαμεθ δεν εισαι προοδευτικος,αλλα χαμενος στο διαστημα.................Ποιος ξεχωρισε τον μωαμεθ απο τον χριστο ως προς την μεταχειρηση τους;

Υ.Γ καλυτερα να παμε σε κανενα θρεντ με σουζες,γιατι ετσι και αλλιως δεν ειμαστε εδω για κομματικη προπαγανδα,ουτε για κατηχηση της μαζας.

Εγω τουλαχιστον.

Η κουβεντα νομιζω οτι ειναι αυτη ακριβως, ανθρωποι που νομιζουν οτι υπερασπιζονται τον θεο τους ως νεοι σταυροφοροι.Φανατισμενα ανθρωποειδη ετοιμοοι να κανουν τα παντα εις το ονομα του θεου τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σεβασμος στα πιστευω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ποσο δυσκολο ειναι να γινει κατανοητο?

Εαν τελικα προοδευτικο ειναι να λες τον χριστο αδελφη και ταυτοχρονα να ζητας να μη θιγει ο μωαμεθ δεν εισαι προοδευτικος,αλλα χαμενος στο διαστημα.................

Μαζί σου. Σεβασμός σε όλα τα πιστεύω, ακόμα και σε αυτά που λένε οτι ο χριστός ήταν "αδερφή". Που ως "αδερφή" (chic) το βλέπει συγκεκριμένη μερίδα, οι υπόλοιποι το βλέπουν ως ομοφιλόφιλος. Και που δεν ξέρεις τι ήταν τελικά. Και πολλά άλλα και..

Όπως είχα πεί και παλιότερα λοιπόν σε ανάλογη συζήτηση:

Θεολογικά έχω να πώ απλά ότι η εικόνα που έχετε για το χριστό δεν σημαίνει οτι είναι πιο "σωστή" απο την δικιά μας.

Σημειολογικά είναι το νόημα μιας εικόνας και όχι η μορφή της .

Ηθικά δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερα μεμπτό, ειδικά σαν αντιστάθμισμα αιώνων καταπίεσης των ανθρώπων απο τις εκάστοτε θρησκείες, μεταξύ αυτών και η χριστιανική. Στο κάτω κάτω τέτοιες εικόνες είναι απόρροια καταστάσεων και συμπεριφορών των ίδιων των πιστών, οπότε μου φαίνεται φαιδρό να παραπονιούνται.

Εν ολίγης, και σε πολύ φιλικό επίπεδο μιας και καταλαβαίνω πώς το είπαν τα παιδιά παραπάνω, μετά απο χρόνια καταπίεσης, άμεσης και έμμεσης, απο την εκκλησία δεν νιώθω οτι οφείλω να την σεβαστώ, ούτε αυτή ούτε τα σύμβολα της. Το αν θα το κάνω με βάση την προσωπική μου ηθική είναι κάτι άλλο αλλά όπως και να έχει δεν της οφείλω κάτι. Μου έχει προξενήσει πολλά δεινά, και σαν άθεο, και σαν έλληνα αλλά και σαν άνθρωπο. Δεκτό να σας εξοργίζει μια εικόνα αλλά εμάς μας εξοργίζουν άλλα πράγματα, πρακτικά και πραγματικά...

Κοινώς, το αν κάποιοι που έχουν φανταστικούς φίλους στην ενήλικη ζωή τους προσβάλλονται με το ό,τι λέμε αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Και ακόμα περισσότερο της τέχνης..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τουλαχιστον.

Μάνο έχω την αίσθηση ότι κατάλαβες τι θέλω να πω.

Άμα μου βρεις κάποιον καραγκιόζη που καλεί τον εαυτό του προοδευτικό, λέει τον Χριστό αδελφή και παράλληλα ζητά να μην θιγεί ο Μωάμεθ φέρ' τον μου να σου τον δέσω κόμπο με επιχειρήματα. Εύκολο θα είναι.

ΥΓ. Ελπίζω να μην θεωρείς ότι κάνω κομματική προπαγάνδα ή κατήχηση μάζας. Πάμε για σούζες τώρα αν και με το Varadero δεν σε βλέπω! :tooth::cheers:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε,tzoutz,εμένα γιατί με κάνεις παράθεση;

Εγώ δεν θέλω να δικαιολογώ τους KKEδες ανεξάρτητα από το Χυτήριο.Δεν θέλω

να τους δικαιολογώ γενικά.

Και με κάνεις και παράθεση μαζί με το manosamos.Πρόσεξε τα αυτά σε παρακαλώ.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε,tzoutz,εμένα γιατί με κάνεις παράθεση;

Εγώ δεν θέλω να δικαιολογώ τους KKEδες ανεξάρτητα από το Χυτήριο.Δεν θέλω

να τους δικαιολογώ γενικά.

Και με κάνεις και παράθεση μαζί με το manosamos.Πρόσεξε τα αυτά σε παρακαλώ.......

Βασίλη ξέρω πολύ καλά τι έγραψες. Σε άφησα μέσα στην παράθεση επειδή μπλέχτηκες μέσα στην κουβέντα ωστέ να την παρακολουθήσεις.

Σε όποιον αναγνώστη δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι απαντούσα σε εσένα υπάρχει το ποστ σου ακριβώς αποπάνω με όσα έγραψες. Εγώ τα έσβησα από την παράθεση χάριν οικονομίας χώρου. Όπως και των άλλων.

Ίσως τεχνικά να μην ήταν ο καλύτερος τρόπος, ζητώ συγνώμη, αν και με σοκάρει λίγο που παρεξήγησες την κίνηση μου φίλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σκηνοθετης της παραστασης εχει φερει 2 βραβεια απο διεθνεις διαγωνισμους Θεατρου.

Και ομως ελαχιστοι το γνωριζουν αυτο...

Αν ρωτησεις ομως τον μεσο Ελληνα με ποιον κοιμαται η χ,ψ τραγουδιαρα,θα σου πει με ευλαβεια το ρεπορταζ του Σταρ.

Κακα τα ψεμματα,οι Ελληνες ουδεποτε ηταν προοδευτικος λαος.

Εξου και τα χαλια που διαδραματιζονται τα τελευταια χρονια στη Χωρα μας.

Οταν ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αποφασισε να στηριξει/ψηφισει την Χ.Α,τι περιμενετε?

Να εχουν κριση?Ουσια?Παιδεια?Γουστο?

Βαλαν στην Βουλη τους δολοφονους για να διωξουν τους κλεφτες...

Η Εκκλησια στην Ελλαδα κανει αυτο που εκανε μια ζωη,

παει την Χωρα στον Μεσαιωνα,

αυτο μαλλον ειναι και το ονειρο της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε για σούζες τώρα αν και με το Varadero δεν σε βλέπω! :tooth::cheers:

Πω ρε φιλε....................μια φορα σηκωθηκε(κατα λαθος )η χοντρη και ημουνα με το εταιρο ημισυ,και εκλασα μεντες.

Λεω ετσι και με πλακωσει η χοντρη,δεν θα βρει ο παπας να θαψει............. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως όσο διαβάζω αυτό το θρεντ και τα επιχειρήματα υπέρ του να καταργηθεί το έργο επειδή προσβάλλει τον Χριστό (ξεκαθαρίζω ότι δεν το έχω δει... ακομα... αλλά μετά από αυτόν τον σάλο έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να το δω) τόσο περισσότερο απορώ:

το 2006 ή 2005 (δε θυμάμαι καλά) είχα βγει για 1η φορά erasmus στο Στρασβούργο. Κι εκεί που είμαι με μια φίλη μου σε μαι ντίσκο μας την πέφτουν 2 γαλλάκια... χαλια οι τύποι οπότε για να τους αποφύγουμε ευγενικά τους λέμε ότι έχουμε γκόμενο... στην Ελλάδα.. και η άμεση απάντησή τους μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ήταν τι? με Ελληνα? αυτοί είναι γκέι.... (και σοβαρολογούσαν παρακαλώ... και ποιοι οι Γάλλοι!)

Ηταν η 1η φορά που ήρθα σε επαφή με την ιδέα αυτή, ότι δλδ οι Ευρωπαίοι έχουν άμεσα συνδέσει την Ελλάδα με την ομοφυλοφιλία. Μετά που το έψαξα και το συζήτησα λίγο έμαθα και όλα αυτά που κυκλοφορούν περί των αρχαίων Ελλήνων αλλά και των Θεών του 12θέου και μπλα μπλα μπλα και δεν ξαναασχολήθηκα απλά.

Μια ερώτηση... όταν έχουν ειπωθεί, γραφτεί, δημοσιευθεί τόσα πολλά για τους προγόνους μας, τους κλασικούς και τους Θεούς στους οποίους πιστεύανε δεν μας πείραξε? Αλλά τώρα που γίνεται λόγος για το Χριστό είναι άλλο? ή μήπως είναι η κυριολεξία της φράσης... "είναι άλλου παπά ευαγγέλιο"...

Μεγάλη απορία πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένωσης Άθεων.... Τι ειναι αυτο ? μαζεύονται οι άθεοι και τα λένε? δηλ τι λένε?

.......

Ρίξε μια ματιά στο thread και θα καταλάβεις τι λένε.

Κάτι σαν το ανέκδοτο με το πόσες αδερφές αλλάζουν 1 λάμπα. 100. Μια την αλλάζει και οι 99 ζητωκραυγάζουν: ''Μπράβο αγάπη μου θεά , καταπληκτικό το κάνεις!''

Είναι η διαφορά ανάμεσα στο "Γ#μ# τον Χρ###ο" όταν βρίζω γενικά και στο "Γ#μ# τον Χρ###ο σου" όταν βρίζω προσωπικά εσένα.

Αυτό είναι αποκύημα της κοιλιάς σου. Είναι το ίδιο ύβριστικο και το ένα και το άλλο. Ο Χριστός δεν είναι μου /σου /του αλλά ένας. Σε αντίθεση με το σπίτι

μου/σου/του που είναι πολλά.

Υποκριτές θα ήταν οι ΚΚΕδες αν κατακρίνουν τα συμβάντα στο Χυτήριο αλλά διαμαρτύρονται για μία ταινία η οποία διακωμωδεί τον Μάρξ και τους λοιπούς, τα

πιστεύω τους δηλαδή.

Καλά μέχρι και like χτυπάω με πάρτη σου μετά από αυτό!

Ταυτίζουμε μέχρι και τα θρησκευτικά με τα πολιτικά πιστεύω για να υποστηρίξουμε ότι μας εξυπηρετεί !

Το μπουζούκι είναι όργανο , ο αστυνομικός είναι όργανο κ.ο.κ....

ΥΓ. Ελπίζω να μην θεωρείς ότι κάνω κομματική προπαγάνδα ή κατήχηση μάζας.

Όχι μόνος σου καλέ...τόσα ''μπουμπούκια'' γράφουν αθώες ''ανθολογίες''

ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ! ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :

http://www.youtube.com/watch?v=bxVo3BRUQPM

Τροποποιήθηκε από τον VatraX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά τα καταφέραν, η παράσταση δεν θα συνεχιστεί μιάς και ο σκηνοθέτης και η οικογένειά του δέχονται απειλές για τη ζωή τους, κατά δήλωσή του.

Ωριμη και γεναία απόφαση κατ' εμέ για να αποφύγουμε τα χειρότερα, δεν παύει όμως να είναι μια ήττα της ελευθερίας και της σκέψης.

Άντε να κάψουμε και καμία μάγισσα τώρα.. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι σαν το ανέκδοτο με το πόσες αδερφές αλλάζουν 1 λάμπα. 100. Μια την αλλάζει και οι 99 ζητωκραυγάζουν: ''Μπράβο αγάπη μου θεά , καταπληκτικό το κάνεις!'' Δεν σε πιάνω... έχεις θέμα με τους gay?

Το οτι υπήρχε μια με ανούσια (χαζή) μπλούζα δεν ακυρώνει την βλακεία των τραμπούκων. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι υπήρχε μια με ανούσια (χαζή) μπλούζα δεν ακυρώνει την βλακεία των τραμπούκων. :bye:

:think: Δεν υπερασπίστηκε κανείς τις τραμπουκίλες απ'οσο διάβασα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά τα καταφέραν, η παράσταση δεν θα συνεχιστεί μιάς και ο σκηνοθέτης και η οικογένειά του δέχονται απειλές για τη ζωή τους, κατά δήλωσή του.

Ωριμη και γεναία απόφαση κατ' εμέ για να αποφύγουμε τα χειρότερα, δεν παύει όμως να είναι μια ήττα της ελευθερίας και της σκέψης.

Άντε να κάψουμε και καμία μάγισσα τώρα.. :(

Μια ζωή "στο λίκνο του πολιτισμού" ένας ηλίθιος τραμπούκος θα κερδίζει... :thumbsdown:

Κάτι σαν το ανέκδοτο με το πόσες αδερφές αλλάζουν 1 λάμπα. 100. Μια την αλλάζει και οι 99 ζητωκραυγάζουν: ''Μπράβο αγάπη μου θεά , καταπληκτικό το κάνεις!'' Δεν σε πιάνω... έχεις θέμα με τους gay?

μια χαρά το έπιασες... πιάσε και δες και τι λέει η εκκλησία για τους ομοφυλόφιλους (άλλο το τι κάνει πίσω από τις πόρτες και τα κελιά) και απλώς σύνδεσέ τα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι χριστιανοί ανα τους αιώνες έχουν εξολοθρεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα θεατρικό έργο θα κώλωναν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μόνος σου καλέ...τόσα ''μπουμπούκια'' γράφουν αθώες ''ανθολογίες''

ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ! ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :

Μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω σε όσα γράφεις αλλά εφ΄όσον καταλήγεις στα παραπάνω, αποφάσισα ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να τα καταθέσω στην συζήτηση.

Άντε με τις υγείες μας, πραγματικά ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν στην χώρα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε βάτραχε,εσύ δεν είπες ότι αποχωρείς από την κουβέντα;Ακόμα;

Εμείς είμαστε αδελφές,θα σε μολύνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω σε όσα γράφεις αλλά εφ΄όσον καταλήγεις στα παραπάνω, αποφάσισα ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να τα καταθέσω στην συζήτηση.

Καλά και στα προηγούμενα στον πειρασμό έμεινες ( και όχι μόνο εσύ ) .... επί της ουσίας ''με λένε Ρίζο...'' και:

Ρε βάτραχε,εσύ δεν είπες ότι αποχωρείς από την κουβέντα;Ακόμα;

Εμείς είμαστε αδελφές,θα σε μολύνουμε.

Ενοχλείσαι ε ; Υπάρχει και το block να μη με διαβάζεις :baby:

Ξέρω και ανέκδοτα με Ποντίους, και με ξανθές επίσης...πρέπει να έχω κάτι μαζί τους για να τα λέω;

μια χαρά το έπιασες... πιάσε και δες και τι λέει η εκκλησία για τους ομοφυλόφιλους (άλλο το τι κάνει πίσω από τις πόρτες και τα κελιά) και απλώς σύνδεσέ τα...

Μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι και να μιλάω εγώ για εμένα και όχι άλλοι (οι οποίοι και δεν με γνωρίζουν) αντι εμού?

Τροποποιήθηκε από τον VatraX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κάθε εκκλησία είναι πιστός σύμμαχος του κράτους στην καθυπόταξη της ανθρωπότητας. Σ' όλη την πορεία της ιστορίας, οι κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν τη θρησκεία τόσο σα μέσο για να κρατήσουν τους ανθρώπους στην άγνοια όσο και σαν «ασφαλιστική δικλείδα» της ανθρώπινης εξαθλίωσης κι απογοήτευσης. Επιπλέον, η ίδια η ουσία της θρησκείας είναι ο υποβιβασμός της ανθρωπότητας προς μεγαλύτερη δόξα του θεού.

Μ.Β.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα