Jump to content
4kings

Suzuki vstrom 1000 (2014)

Recommended Posts

Εγω παντως το βρισκω ωραιο σχεδιαστικα...

Το κλεβω σχεδια κλπ μαλλον την σημερον ημερα δεν χρειαζεται καν να το αναφερουμε...

Το tiger1200 εκλεψε το σχεδιο-σιδεριες του gs1200, το νεο gs1200 προσθεσε τα πλαινα πλαστικα του ψυγειου απο το tiger...

Η yamaha ακολουθησε την ιδια φιλοσοφια του gs...

Το ρυγχος το ειχε καποτε το dr800, τωρα το εχει το multi,το gs, το v-strom κλπ...

Το bmw s1000r γιαπονιζει εξωτερικα,σαν να εχεις βαλει ολα τα japan ss μαζι, αυτο δε μειωνει ομως τις δυνατοτητες του και το οτι ειναι ωραιο σχεδιαστικα..

Και γενικα δεν υπαρχει παρθενογενεση, τουλαχιστον σημερα...

Για το suzuki τωρα αν το συνδιασουν και με μια καλη τιμη, οπως ειπαν πιο πανω νομιζω θα πουλησει αρκετα!

Ενα παραπονο...ενα αγριο on-off σαν το ktm 990 μαλλον δεν προκειται να ξαναβγει!

Συγγνωμη για τους τονους, γραφω απο το κινητο!

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμα ειναι αυτη η τελικη του μορφη,θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο μια βδομαδα. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο κραξιμο με μια μονο φωτο ε????

Φαντασου να βγει κιολας τι θα λετε.

Επισης στην κατηγορια που θα παιζει το Τενερε ειναι το μονο που δεν εχει τετοιου ειδους φτερο... Απορω πως σας ηρθε και το πεταξατε ρε παιδια.

Εκτος αυτου.. Σορρυ, αλλα εμενα δεν μου θυμιζει το gs.. Πως γινεται σε ολα τα μηχανακια να σας θιυμιζουν το gs, δεν το εχω καταλαβει! -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη προσωπικα για εμενα ειναι ομορφη ,μονο η εξατμιση με χαλαει , αλλα μικρο το κακο διορθωνεται.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το gs και το φτερο του......με χαλανε οι γερμανικες χοντροκοψιες που δεν εχουν καθολου στυλ, τα τρακτερ που εχουν για υποπλαισιο σιδεριες χωρις φινετσα και ολα τα γουονα μπι τζι-ες μετεπειτα!

πχ. για μενα το gs ειναι ενα αρκετα ωραιο μηχανακι απο τη μεση και μπρος!....αλλα και παλι δεν μου λεει τιποτα!!

οπως δεν μου λενε τιποτα γενικα τα "αδεια" μηχανακια!

....θες να παρεις μηχανη που να εχει χαρακτηρα που να ειναι γεματη, να μην σου αδειαζει πουθενα στο ματι??

οριστε....

32943260.jpg

ολα τα αλλα σε αυτη την κατηγορια εμφανισιακα ειναι "λιγα"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν το δω ζωντανό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...όπως και να έχει πάντως για ένα μηχανάκι με όνομα βαρύ σαν ιστορία είναι δύσκολο να μην πάει καλά ειδικά αν τιμή είναι ελκυστική μιας και στους ανταγωνιστές είναι κάπως ''τσιμπημένες''.

Επιτέλους ένα αξιόπιστο gs :lipssealed:

Πλακίτσα εεε???

Μέσα από την πλάκα λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....θες να παρεις μηχανη που να εχει χαρακτηρα που να ειναι γεματη, να μην σου αδειαζει πουθενα στο ματι??

οριστε....

32943260.jpg

ολα τα αλλα σε αυτη την κατηγορια εμφανισιακα ειναι "λιγα"....

Tι 'ν' τούτο? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που τα εβαλα και διπλα διπλα ...λιγο transformer σε πουλι μου εβγαλε! :tooth:

Tι 'ν' τούτο? :shock:

Ειναι ολα αυτα που θες σε ενα!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσει σαφως περισσοτερο απο το παλαιο β-στρομ..κ οχι μονο στο οπισθιο μερος,οπου το παλαιο β στρωμ ηταν :lipssealed: ..αλλα κ εμπροσθιως..

το παραξενο ειναι οτι δεν αρεσει σε μπεεμβεδακιδες!το 1150γς δλδ ηταν ομορφοτερο? :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα παντως απο μπροστα πιο πολυ μου aprilioφερνει και πισω μου μπεμβεδοφερνει,γενικα σε κατι αλλο μου φερνει,εκτος απο σουζουκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκατομμύρια έτη φωτός μακράν!!!!!!!!! (στα δικά μου μάτια)

η προσωποποιηση της παροιμιας,ο ερωτας ειναι τυφλος! :detective:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα μου άρεσε, το κυριότερο γιατί δε μοιάζει με το 650 που το χαλάσαν αρκετά. Μακάρι να έχει και λογική τιμή και άς λένε το καινούριο πουλί πιο όμορφο.Πιστεύω πως ειδικά σήμερα, μετράει ο λόγος απόδοσης /τιμής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδες ...το μηχανακι ειναι ακομα projekt ... δεν θα ειναι η τελικη του μορφη αυτη ...σιγουρα θα χει μερικες πινελιες ακομα..αλλα....

..καθοτι το ειδα live σημερα στην εκθεση ....χωρις πλακα ... ενω το ολο του στησιμο καθως και το πισινο κομματι ειναι σχετικα μια χαρα, (παρολο που bmwδιζει και εχει γινει βαρετο πλεον να βλεπεις σε ολα τα μηχανακια της κατηγοριας το ιδιο πραγμα) ...οταν εφτασε η ματιά μου μπροστα και ειδα το ραμφος εκεινο ...δηλαδη .....πως να περιγραψω την εκπληξη μου ρε φιλε.... ο σχεδιαστης πρεπει να ηταν πολυ πιωμενος !...λιωμα εντελως !... ειναι οτι πιο ασχημο εχω δει στην εκθεση! Το παλιο vstrom ηταν αστερι μπροστα του ! ....τουλαχιστον αισθητικα στα δικα μου ματια!

...θελω να πιστευω οτι δεν θα το βγαλουν ετσι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτιδη σε κανα σοβαρο μηχανακι βγαλατε φωτο η μονο πανω στην πομονα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα από την πλάκα λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα!

Βρε συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι gsάκιδες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα