Jump to content
aposperittis

Εμένα μου αρέσει η μια ρόδα, ποιος θα μου πει....το αντίθετο?

Recommended Posts

Σε έναν κόσμο γεμάτο κίνηση, γεμάτο κυκλοφοριακό χάος, ένα στάδιο πριν ο ουρανός γίνει η νέα κατά κόρον λεωφόρος θα έρθει αυτό!!!!

RYNO Motors Full Story

Ξέρω δεν είναι για ταξίδια, δεν είναι καν να το φορτώσεις, επίσης δεν κάνει και σούζα!

Όμως θα είναι πολύυυυυυυ οικονομικό, ευκίνητο και γεννημένο για μέσα στην πόλη. Με άλλα λόγια θα είναι ο θάνατος του κάγκουρα! Στην πόλη ησυχία και στο ταξίδι βάρα όσο θες!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

RYNO-Cycle (Production 2013)

Range Up to 20 miles (32 k)

Max Speed Urban Sidewalk 12.5 MPH (20 kph)

Max Speed on Street 20 mph (32 kph)

Recharge Time LiFePo4 1 ½ hours

Tire Diameter 25”

Weight of Bike 125 lbs.

Footprint 16” x 34”

Max Hill Incline 30%

Max Rider Weight 280lbs

Turning Radius Zero to 3 ft.

Estimated Retail Cost $4,500

Και το επίσημο site http://rynomotors.com/

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν λεει.. θα στο κλεβουν ευκολα..

Πιστεύω το αντίθετο! Γιατί όπως είδες ακόμα και στο τρένο το έβαλε! Οπότε ποιος ο λόγος να το αφήνεις στον δρόμο? Σπίτι θα το βάζεις! Ασανσέρ και βουρ στο σαλόνι! Όσο για το αν πρέπει να πας κάπου το αφήνεις κάπου που θα το κοιτάνε όπως σε κάποιο θυρωρείο, σε μια γωνία σε κάποια ρεσεψιόν η γραμματεία κλπ κλπ

Βέβαια κουβέντα να γίνετε τώρα μιας και δεν νομίζω να βγει ποτέ ευρέος στην αγορά.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οι πετρελαιοβιομηχανιες δεν εβαζαν το χερακι τους,θα ειχαμε μηχανες που θα εκαιγαν 2 λιτρα και θα ηταν 200 ιππους και αυτοκινητα που θα φορτιζαν σε 15 λεπτα και θα εκαναν 2000χλμ.οτι και να λεμε απο κει και περα...

θα τα δουμε αυτα μονο οταν ξεμεινουμε απο πετρελαιο!(αν και τοτε κοβω να προωθησουν το ταξιδι στο διαστημα για να φερνουμε πετρελαιο απο αλλους πλανητες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω το αντίθετο! Γιατί όπως είδες ακόμα και στο τρένο το έβαλε! Οπότε ποιος ο λόγος να το αφήνεις στον δρόμο? Σπίτι θα το βάζεις! Ασανσέρ και βουρ στο σαλόνι! Όσο για το αν πρέπει να πας κάπου το αφήνεις κάπου που θα το κοιτάνε όπως σε κάποιο θυρωρείο, σε μια γωνία σε κάποια ρεσεψιόν η γραμματεία κλπ κλπ

Βέβαια κουβέντα να γίνετε τώρα μιας και δεν νομίζω να βγει ποτέ ευρέος στην αγορά.

αν κυκλοφορησει ευρεος ..προφανως και μονο στον δρομο, θα το κυκλοφορεις. Βασικα δεν καταλαβαινω τι σου προσφερουν ολα αυτα τα καινουργια οχηματα πολης. Για την πολη και οχι μονο, παιρνεις ενα παπι και τελειωνει το θεμα ...δεν χρειαζεται παραπανω ψαξιμο ..ελαχιστη καταναλωση και κανεις τα παντα ..και αν θελεις την απολυτη οικονομια παιρνεις ενα ποδηλατο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι πιο γρήγορο αλλά και πιο ξεκούραστο από ένα ποδήλατο αλλά και πιο αθόρυβο ίσος και οικολογικό από θέμα καυσαερίων από ένα παπί.

Υποθετικά πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν λεει.. θα στο κλεβουν ευκολα..

Εκτος και αν το παιρνεις στο γραφειο διπλα στην καρεκλα η μεσα στο σπιτι στην τραπεζαρια! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μυστήριο όχημα ρε παιδί μου... Για μέσα στην πόλη θα προτιμούσα ένα ποδήλατο, παρά αυτό...

Πάντως και εμένα μου αρέσει στη μία ρόδα

2BB7D57694E345DA12378CEDEC5D7B22.jpg

:thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ οτι καταλαβα λειτουργει όπως τα segway απλα με μια ρόδα αντι για 2. Βολεύει πολυ το γεγονός οτι ειναι πρακτικά φορητό σε σχέση με τα ογκωδη segway

Τα segway είναι αυτα για όποιον δεν ξέρει

086653.1-lg.jpg

Eίχα βγάλει τρελό χαβαλέ με ενα τετοιο πάνω στη δελφων με μπότσαρη! Να με κοιτάνε ολοι λες και ημουν εξωγήινος :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι τέτοιο αν ήταν να πάω στην 1 ρόδα.

Και κάτι τέτοιο πάντως για μέσα στην πόλη δεν θα με χαλούσε:

Δυστηχώς εδώ δεν σε υπολογίζουν με 2 ρόδες και τόση μάζα. Φαντάσου τι θα γίνεται με πολύ μικρότερη μάζα. Αν κάποιο απο αυτά κυκλοφορήσει Ελλάδα θα αυξηθούν τα τροχαία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οι πετρελαιοβιομηχανιες δεν εβαζαν το χερακι τους,θα ειχαμε μηχανες που θα εκαιγαν 2 λιτρα και θα ηταν 200 ιππους και αυτοκινητα που θα φορτιζαν σε 15 λεπτα και θα εκαναν 2000χλμ.οτι και να λεμε απο κει και περα...

θα τα δουμε αυτα μονο οταν ξεμεινουμε απο πετρελαιο!(αν και τοτε κοβω να προωθησουν το ταξιδι στο διαστημα για να φερνουμε πετρελαιο απο αλλους πλανητες)

Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω πως το 1ο είναι αδύνατον λόγω αυτού http://en.wikipedia..../Energy_density

και το τελευταίο λόγω της προέλευσης του πετρελαίου (θα είχαμε ανακαλύψει ζωή σε άλλους πλανήτες) για να μην συζητήσουμε τον παραλογισμό του να στέλνεις διαστημόπλοιο (το οποίο απαιτεί τρελή ενέργεια) σε ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, είναι κάπως μακριά) για να φέρεις....πετρέλαιο. LOL. Εδώ κολλάει πάλι το παραπάνω λινκ, συγκεκριμένα http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_density#Common_energy_densities

Καλές οι συνωμοσίες αλλά μην τρελαινόμαστε τελείως.

Αυτά, συνεχίστε.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω πως το 1ο είναι αδύνατον λόγω αυτού http://en.wikipedia..../Energy_density

και το τελευταίο λόγω της προέλευσης του πετρελαίου (θα είχαμε ανακαλύψει ζωή σε άλλους πλανήτες) για να μην συζητήσουμε τον παραλογισμό του να στέλνεις διαστημόπλοιο (το οποίο απαιτεί τρελή ενέργεια) σε ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, είναι κάπως μακριά) για να φέρεις....πετρέλαιο. LOL. Εδώ κολλάει πάλι το παραπάνω λινκ, συγκεκριμένα http://en.wikipedia....nergy_densities

Καλές οι συνωμοσίες αλλά μην τρελαινόμαστε τελείως.

Αυτά, συνεχίστε.

Το πρωτο ειναι εφικτο.

ξερεις ποση ειναι αποδοση μια μεκ otto?40%.και ποσες ειναι και οι απωλειες απο τριβες κτλ?

με την τεχνολογια που υπαρχει μπορουσαν ανετα να τα περασουν αυτα τα προβληματα.

θες να μου πεις τωρα οτι εδω και 150 χρονια δεν εχουν σκεφτει τιποτα καλυτερο απο ενα εμβολο που πηγαινει πανω κατω και ενα στροφαλο που μετατρεπει τη γραμμικη κινηση σε περιστροφικη...

Για το δευτερο προφανως κανω πλακα(η οχι?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν ξεμεινουμε απο πετρελαιο θα εχουν γινει ολα τα οχηματα ηλεκτρικά και εαν εφοσον ακομα επικρατει καπιταλισμος σε αυτό το μιζερο τοπο τοτες θα δεχομαστε το νταβαντζιλίκι απο εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος όπως κανει και η ΔΕΗ σημερα στη χωρα μας απαγορεύοντας τον οποιονδήποτε να παράγει ηλεκτρική ενέργεια μονος του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωτο ειναι εφικτο.

ξερεις ποση ειναι αποδοση μια μεκ otto?40%.και ποσες ειναι και οι απωλειες απο τριβες κτλ?

με την τεχνολογια που υπαρχει μπορουσαν ανετα να τα περασουν αυτα τα προβληματα.

θες να μου πεις τωρα οτι εδω και 150 χρονια δεν εχουν σκεφτει τιποτα καλυτερο απο ενα εμβολο που πηγαινει πανω κατω και ενα στροφαλο που μετατρεπει τη γραμμικη κινηση σε περιστροφικη...

Για το δευτερο προφανως κανω πλακα(η οχι?)

Δεν ξέρω, έχουν σκεφτεί? Έχεις κάποιο παράδειγμα?

Επειδή δεν το έχω να κάνω τους υπολογισμούς, διαβάζω και παραθέτω. Γύρω στο 37% είναι ΠΡΙΝ λάβει κανείς υπ'όψιν τριβή κλπ.

Το θεωρητικό μέγιστο μπορεί να το βρει κανείς μέσω του κύκλου Carnot, αλλά είμαι σκράπας.

http://en.wikipedia....not_heat_engine

FYI με πρόχειρους υπολογισμούς, μια μηχανή που να αποδίδει 200 ίππους ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να καίει 2lt/100km δεν "βγαίνει".

Edit: Για το 2ο ελπίζω πράγματι να κάνεις πλάκα.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα