Jump to content
Sign in to follow this  
giwrgosC50

AASA

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Περα απ τη δικη μου αποψη για τα προιοντα βελτιωσης aasa θελω επισης να ακουσω και τη δικη σας γνωμη για τα προιοντα αυτα διοτι θελω να κανω μια μικρη βελτιωση συκγεκριμενα στα 53 χιλιοστα με μαμα διαδρομη σε astrea grand και δεν εχω κανενα οικονομικο περιθωριο για λαθη γι αυτο και θελω να ειμαι απολυτα σιγουρος πριν κανω το οτιδηποτε. Σας παρακαλω μην μου δωσετε απαντησεις του τυπου κρατα το μαμα και τετοια θελω συγκεκριμενα την αποψη σας για αυτα τα βελτιωτικα προιοντα και πιο πολυ απο ατομα που το εχουν τεσταρει στα δικα τουσ μηχανακια για παραδειγμα. Σας ευχαριστω θερμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το εχω 53 ολο Aasa και την εχω :wub: οτι ειναι να κανω πλεον μονο Aasa, και μην ακουσω τα takegawa ειναι καλυτερα γιατι αλλο ενα πιστονι 35 ευρω και αλλο 160 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε μας ρε φιλε εσυ απο πανω.. οτι πληρωνεις παιρνεις..

καντο Τ.Κ.R.J φιλε αμα δεν θες πολλα λευτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη εσυ ειχες την γκαντεμια να μην ειναι σωστα ρεκτιφιασμενος ο κυλινδρος δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι ...ξερω ενα παιδι που εχει παρει σειρα απο 53χιλιοστα μεχρι 59 κυλινδροπιστονα Aasa .τωρα για την tkrj πρωτη φορα την ακουω αν και μου φανηκε καλη τωρα που την εψαχνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω συγκεκριμενα για τους κυλινδρους και πιστονια 53 που εχω ρωτησει και εχω ψαξει εχω ακουσει μεχρι στιγμης καλα λογια. και γενικοτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιωργο ποσο παει το μαλλι για ασσα 53 σε αστρεα?αν θυμαμαι καλα καπου ειχα δει 100ε κυλινδρος αλουμινιο με πιστονι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσο και φτηνοτερα νομιζω καμια 50αρια ευρω ο κυλινδρος αλουμινιου και ενα 35αρι το πιστονι νομιζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιστονι στα 53 το μπομπε για cdi 54αρα διαδρομη εχει 35 τωρα για κυλινδρο δεν ξερω ποσο εχει και υπαρχουν τρεις (αλλουμινιου/κεραμικη επιστρωση / nicasil)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι κυλινδροι οι ωικασιλ της αασα ειναι ενταξει? εχεις ακουσει τιποτα γι αυτους αρνητικα θετικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντεχουν πολυ παραπανω αλλα το αρνητικο που εχουν ειναι οτι το nicasil δεν γινεται ρεκτιφιε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου πω τι εκανα εγω στο kaze r μου το οποιο μαμα ειναι 53.

αφου εβαλα Aasa πιστονι 56 χιλιοστα και εκανα ρεκτιφιε αλλαξα βαλβιδες και τσιμουχακια τα πραγματα ηταν απελπισια δεν μου αρεσε καθολου δεν πηγαινε και γενικα ηταν μαυρο χαλι,ετσι λοιπον το ξαναλυνω και παιρνω ενα γιαπωνεζικο πιστονι (δεν θυμαμαι μαρκα τωρα) και αυτη τη στιγμη οπου στρωθηκε το παπι ειναι πυραυλακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι αυτο ομως ενω εχω ακουσει καλα λογια για τα πιστονια της aasa. σου ειπε ο μαστορας γιατι γινοταν αυτο? σιγουρα εφτεγε το πιστονι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το που το αλλαξα ολα στρωσανε,τι να πω επεσα εγω σε παρτιδα μαπα? δεν ξερω να σου πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η κεραμικη επιστρωση ειναι σαν το nicasil σχεδον το ιδιο πραγμα .

η Aasa τα πραγματα που βγαζει ειναι πιο πολυ για τυπου honda. τωρα στο kazer δεν τι να πω εμενα παντως που ειναι 53 η τριτη βγαζει πανω απο 80

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικα τα παρομοια θα ειναι αν θες να ρωτισεις και στην Aasa εχει και σελιδα στο fb https://www.facebook.com/groups/58267432585/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αλουμινιου ενδιαφερομαι περισσοτερο τωρα τα αλλα μπορει να ειναι καλυτερα αλλα εχουν λιγοτερο χρονο ζωης και λεφτα για μαστορες ολη την ωρα δεν εχω οποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω αλουμινιυου φοραω και ειναι μια χαρα απλα θελει λιγη προσοχη στο στρωσιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νικασιλ θελω να του βαλω θα εχει διαφορα αισθητη αλλα δεν εμπιστευομαι τους αλλους κυλινδρους νικασιλ εκτος απ της takegawa και αυτοι θελουν γερη τσεπη δεν ειναι για μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα