giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Καλησπερα σε ολους! Περα απ τη δικη μου αποψη για τα προιοντα βελτιωσης aasa θελω επισης να ακουσω και τη δικη σας γνωμη για τα προιοντα αυτα διοτι θελω να κανω μια μικρη βελτιωση συκγεκριμενα στα 53 χιλιοστα με μαμα διαδρομη σε astrea grand και δεν εχω κανενα οικονομικο περιθωριο για λαθη γι αυτο και θελω να ειμαι απολυτα σιγουρος πριν κανω το οτιδηποτε. Σας παρακαλω μην μου δωσετε απαντησεις του τυπου κρατα το μαμα και τετοια θελω συγκεκριμενα την αποψη σας για αυτα τα βελτιωτικα προιοντα και πιο πολυ απο ατομα που το εχουν τεσταρει στα δικα τουσ μηχανακια για παραδειγμα. Σας ευχαριστω θερμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 το εχω 53 ολο Aasa και την εχω οτι ειναι να κανω πλεον μονο Aasa, και μην ακουσω τα takegawa ειναι καλυτερα γιατι αλλο ενα πιστονι 35 ευρω και αλλο 160 . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 ασε μας ρε φιλε εσυ απο πανω.. οτι πληρωνεις παιρνεις.. καντο Τ.Κ.R.J φιλε αμα δεν θες πολλα λευτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 επειδη εσυ ειχες την γκαντεμια να μην ειναι σωστα ρεκτιφιασμενος ο κυλινδρος δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι ...ξερω ενα παιδι που εχει παρει σειρα απο 53χιλιοστα μεχρι 59 κυλινδροπιστονα Aasa .τωρα για την tkrj πρωτη φορα την ακουω αν και μου φανηκε καλη τωρα που την εψαχνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 εγω συγκεκριμενα για τους κυλινδρους και πιστονια 53 που εχω ρωτησει και εχω ψαξει εχω ακουσει μεχρι στιγμης καλα λογια. και γενικοτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 γιωργο ποσο παει το μαλλι για ασσα 53 σε αστρεα?αν θυμαμαι καλα καπου ειχα δει 100ε κυλινδρος αλουμινιο με πιστονι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 τοσο παει το 53 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 τοσο και φτηνοτερα νομιζω καμια 50αρια ευρω ο κυλινδρος αλουμινιου και ενα 35αρι το πιστονι νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 το πιστονι στα 53 το μπομπε για cdi 54αρα διαδρομη εχει 35 τωρα για κυλινδρο δεν ξερω ποσο εχει και υπαρχουν τρεις (αλλουμινιου/κεραμικη επιστρωση / nicasil) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 οι κυλινδροι οι ωικασιλ της αασα ειναι ενταξει? εχεις ακουσει τιποτα γι αυτους αρνητικα θετικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 αντεχουν πολυ παραπανω αλλα το αρνητικο που εχουν ειναι οτι το nicasil δεν γινεται ρεκτιφιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 και με την κεραμικη επιστροση τι παιζει ξερεις τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 θα σου πω τι εκανα εγω στο kaze r μου το οποιο μαμα ειναι 53. αφου εβαλα Aasa πιστονι 56 χιλιοστα και εκανα ρεκτιφιε αλλαξα βαλβιδες και τσιμουχακια τα πραγματα ηταν απελπισια δεν μου αρεσε καθολου δεν πηγαινε και γενικα ηταν μαυρο χαλι,ετσι λοιπον το ξαναλυνω και παιρνω ενα γιαπωνεζικο πιστονι (δεν θυμαμαι μαρκα τωρα) και αυτη τη στιγμη οπου στρωθηκε το παπι ειναι πυραυλακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 γιατι αυτο ομως ενω εχω ακουσει καλα λογια για τα πιστονια της aasa. σου ειπε ο μαστορας γιατι γινοταν αυτο? σιγουρα εφτεγε το πιστονι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 με το που το αλλαξα ολα στρωσανε,τι να πω επεσα εγω σε παρτιδα μαπα? δεν ξερω να σου πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 δεν ξερω μηπως στα εκανε αυτα επιδη ηταν αστρωτο ακομα? και τι προβληματα ειχες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 η κεραμικη επιστρωση ειναι σαν το nicasil σχεδον το ιδιο πραγμα .η Aasa τα πραγματα που βγαζει ειναι πιο πολυ για τυπου honda. τωρα στο kazer δεν τι να πω εμενα παντως που ειναι 53 η τριτη βγαζει πανω απο 80 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 nicasil η κεραμικη επιστρωση ειναι καλυτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 λογικα τα παρομοια θα ειναι αν θες να ρωτισεις και στην Aasa εχει και σελιδα στο fb https://www.facebook.com/groups/58267432585/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 για αλουμινιου ενδιαφερομαι περισσοτερο τωρα τα αλλα μπορει να ειναι καλυτερα αλλα εχουν λιγοτερο χρονο ζωης και λεφτα για μαστορες ολη την ωρα δεν εχω οποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 και εγω αλουμινιυου φοραω και ειναι μια χαρα απλα θελει λιγη προσοχη στο στρωσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 νικασιλ θελω να του βαλω θα εχει διαφορα αισθητη αλλα δεν εμπιστευομαι τους αλλους κυλινδρους νικασιλ εκτος απ της takegawa και αυτοι θελουν γερη τσεπη δεν ειναι για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες