takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 ..............προς το παρον δεν ειδα καμια διαφορα σε τιποτα,ασε που ακουω διαβαζω για τρυπες σε πιστονια κλπ Εχει τυχει σε καποιον ζημια απο ιριδιου? Τι να κανω να τα αφησω? Η αντοιστοιχια ειναι CR9EK= CR9EIX? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Βαλε ο,τι λεει το βιβλιαρακι σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Αυτο λεω κι εγω!Μονο με την ιδεα οτι μπορει να γινει καμια ζημια και μετα δινεις λεφτα δεν τρομαζεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 ...εχει μοτοσυκλετες που τα αναγραφει ο κατασκευαστης σαν προβλεπομενα...εγω παντως στη δικια μου δεν τα ξαναβαζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 δεν εχω ακουσει ποτε για ζημια.υπαρχουν μηχανικοι που υποστηριζουν οτι τα κανονικα μπουζι κρατανε 15.000 χλμ ενω τα ιριδιου 25.000 , φιλος μου στο cbr 600RR '07 βαζει ιριδιου και δεν εχει προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Οτι λεει το βιβλιο φιλε μου! δεν ξερεις ποσο καλο ή κακο κανεις! πρεπει να ημαστε προβλεπομενοι και τεντα, σε οτι σχεση εχει με την συχνοτητα, αλλα και οτι ζηταει ο κατασκευαστης για το σερβις! 10w40 λεει; αυτο θα βαλεις. ιριδιου περνει αυτο θα βαλεις! οτι λεει και θα εισαι μια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 δεν εχω ακουσει ποτε για ζημια.υπαρχουν μηχανικοι που υποστηριζουν οτι τα κανονικα μπουζι κρατανε 15.000 χλμ ενω τα ιριδιου 25.000 , φιλος μου στο cbr 600RR '07 βαζει ιριδιου και δεν εχει προβλημα. Τα ιριδιου μπορουν να κρατησουν καμια 50.000 χλμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 δεν εχω ακουσει ποτε για ζημια.υπαρχουν μηχανικοι που υποστηριζουν οτι τα κανονικα μπουζι κρατανε 15.000 χλμ ενω τα ιριδιου 25.000 , φιλος μου στο cbr 600RR '07 βαζει ιριδιου και δεν εχει προβλημα. Αυτή τα έχει τα ιριδίου, από το εργοστάσιο. Και η δική μου και η προηγούμενη που είχα, η CBR600F τέτοια είχαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 ...εχει μοτοσυκλετες που τα αναγραφει ο κατασκευαστης σαν προβλεπομενα...εγω παντως στη δικια μου δεν τα ξαναβαζω! Ε εξηγησε μας κιολας τον λογο!Ενημερωτικα παντα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 ...εχει μοτοσυκλετες που τα αναγραφει ο κατασκευαστης σαν προβλεπομενα...εγω παντως στη δικια μου δεν τα ξαναβαζω! Τι εγινε επαθες ζημια ,απο τα ιριδιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 ...η επισημη διαγνωση της μαμας BMW στο Solingen οταν εγινε η ζημια ηταν οτι λογο υπερθερμανσης κοπηκε μια βαλβιδα εξαγωγης ...επεσε με δυναμη πανω στο πιστονι ...το τρυπησε ...και μεχρι να σταματησω ...τα εκανε ολα κιμά! Σε καποια φαση αφου διορθωσα τη ζημεια και μετα ηρθαμε σε συνονοηση με το αντιπροσωπο και ειπε οτι θα στειλει μεταφορικη να το φορτωσουν και να το πανε για αυτοψια...ελπιζα ακομα σε καποια οικονομικη συμετοχη απ τη πλευρα της BMW! Οταν ηρθε ο παιχτης, μου εκανε ερωτησεις του τυπου ...αν ειχα αφτερμαρκετ τελικο ...αν ειχα αλλαξει ποτε χαρτογραφηση και τετοια ....οταν επεσε η ερωτηση αν εχω βαλει μπουζια ιριδιου ...τον κοιταξα αποχαυνωμένος και τον ρωτησα τι σχεση εχει αυτο ? Με το που εμαθε οτι τα ειχα αλλαξει ...αλλαξε ολη η συμπεριφορα του ...η δουλια χαλασε και μου ανελυσε μια θεωρια οτι το εργαλειο εχει τεσταριστει πολυ πριν βγει στη παραγωγη σε αντιξοες συνθηκες και εντελως οριακα αλλα με τα μαμα μπουζι...αν εγω τα αλλαξα με ιριδιου ....δεν ηταν προβλεπομενο και οτι με αυτο το τροπο συνελαβα και εγω στην υπερθερμανση που ενδεχομένως εκοψε την βαλβιδα! με λιγα λογια ...παρτο αυγο και κουρεψτο!...ισως ηθελε απλα καπου να τα φορτωσει .....εγω παντως δεν τα ξαναβαζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Ναι ρε Γιάννο μ' αλλά εδώ που τα λέμε... ανάμεσα στις τόσες εκατοντάδες χιλιάδες GS1200 που πουλήθηκαν ανά τον κόσμο, δεν ακούστηκαν και πολλές περιπτώσεις για τέτοιες βλάβες στο μοτέρ! (μιλάω μόνο για μοτέρ κι όχι για άξονες κτλ) Σε σχέση με όσα έχουν πουληθεί όλα αυτά τα χρόνια, οι όποιες ζημιές σε μοτέρ, είναι ασήμαντες λόγου. Οπότε ένα δίκιο περί ιριδίων, θα το έχει ο γερμανούχτεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Λοιπον σημερα τα εβγαλα κ εβαλα παλι τα μαμισια. Αι στο δι@ολο μες στα ιριδια. Να πλερωνουμε τιποτα αμαρτιες για πλακα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 ... Οπότε ένα δίκιο περί ιριδίων, θα το έχει ο γερμανούχτεν. στανταρ!...και εγω πιστευω τελικα οτι σιγουρα ειχαν μεγαλη συμμετοχη στην υπερθερμανση τα 2 ιριδιου που ειχα ανα κυλινδρο!...γι αυτο και λεω δεν τα ξαναβαζω! Λοιπον σημερα τα εβγαλα κ εβαλα παλι τα μαμισια. Αι στο δι@ολο μες στα ιριδια. Να πλερωνουμε τιποτα αμαρτιες για πλακα! κατ εμε καλα εκανες!...με το σκεπτικο οτι δεν εισαι σιγουρος αν προβλεπεται! ..απο κει και περα ομως μπορεις να ανοιξεις το βιβλιο της μηχανης σου ή να ρωτησεις τον αντιπροσωπο που την αγόρασες ...αν οντως προβλεπεται! Σιγουρα υπαρχουν μοτοσυκλετες επιδόσεων που επωφελούνται απο μια τοσο καλυτερη καυση!....δεν θα ρθω να βγαλω εγω τα ιριδιου αχρηστα! ..παντως για την δικια μου αποδειχτηκε οτι δεν κανουν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 lol αν έβαλες λάθος τύπο μπουζί ναι τότε έφταιγαν αν ήταν σωστά μπουζί στα νούμερα που πρέπει δεν έχει καμία διαφορά επειδή βρήκαν τρόπο να σε πιάσουν κότσο να μην βγάλουν οτι το μοτέρ της μπέμπας έκλασε και το φόρτωσαν σε σένα και στα ιριδίου δεν σημαίνει ότι τα ιριδίου δεν είναι καλά... και τι διαφορά περιμένετε να δείτε από το μπουζί δλδ κανα 2 άλογα έτσι με το καλημέρα ; κρατάνε παραπάνω τίποτα άλλο . & - εγώ μια ζωή ιριδίου βάζω σε όλα τα μπρίκια και κανένα δεν έπαθε κάτι και έχω αλλάξει σε πολλά μηχανάκια μπουζιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγω δεν περιμενα οτι η μηχανη θα γινει πυραυλος,απλα καλυτερη καυση καλυτερη αποκριση,κτλ οτι λενε για τα ιριδιου. Αλλα τα εβγαλα γιατι ειμαι μεσα στην εγγυηση και αν κατσει η στραβη θα τα φορτωσουν ολα στα ιριδια, Θα μου πεις τοτε γιατι τα εβαλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τiger και μπουζι ιριδιου? Πας γυρευωντας για νεα εμβολα............................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 .... επειδή βρήκαν τρόπο να σε πιάσουν κότσο να μην βγάλουν οτι το μοτέρ της μπέμπας έκλασε και το φόρτωσαν σε σένα και στα ιριδίου δεν σημαίνει ότι τα ιριδίου δεν είναι καλά... φιλε μου !...ισως δεν διαβασες τι εγραψα παραπανω!... το ξαναβαζω λοιπον... ....Σιγουρα υπαρχουν μοτοσυκλετες επιδόσεων που επωφελούνται απο μια τοσο καλυτερη καυση!....δεν θα ρθω να βγαλω εγω τα ιριδιου αχρηστα! ..παντως για την δικια μου αποδειχτηκε οτι δεν κανουν ! στα θεωρητικα τωρα....τα ιριδιου υποτιθεται απο κατασκευης οτι καταφερνουν να δωσουν σπινθήρα απλωμενο σε ολο το ευρως του κυλίνδρου ...επιτυγχάνετε ετσι καλυτερη καυση και μεγαλυτερη θερμοκρασια. Αν πας στα αναλογα site και δεις τα σχεδιαγραμματα που βαζουν για να μας ψησουν ... θα δεις και οπτικα την διαφορα της θερμοκρασιας μεσα στο κυλινδρο κατα την φαση της καύσης , με αποδοση Κοκκινου χρωματος εκει που με απλο μπουζι ψιλομπλεδιαζει! ....συνεχιζουμε λοιπον την θεωρια ...σε μια ολκληρωση των 4 χρονων ...γινεται ενας σπινθηρας και μια εκρηξη ανα κυλινδρο ...οσο περισσοτερο ανεβαζεις τις στροφες σε καθε ταχυτητα που ανοιγεις τοσες περισσοτερες εκρηξεις.....τοσο μεγαλυτερη θερμοκρασια ....βαλε οτι το GS ειναι αεροελεοψυκτο ..πραγμα που σημαινει εκ γενηθης ακομα μεγαλυτερες θερμοκρασιες του κινητήρα...βαλε και οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει 2 μπουζια ανα κυλινδρο .... και βαλε οτι στη προσπαθεια της η BMW να γινει ανταγωνιστικη εχει προσπαθησει να ελαφρύνει οσο γινεται ολα τα κινουμενα μελη του κινητηρα στα νεα μοντελα μετα το 2004 ....με αποκορύφωμα οτι ακομα και οι βαλβιδες ειναι στο εσωτερικο κουφιες και γεματες με καποιο υγρο που βοηθαει στην καλυτερη απαγωγη της θερμοκρασιας. Και σαν κερασακι στη τουρτα σου βαζω να εισαι και κακγουρας και να το δουλευεις το μηχανακι συνεχεια σε ολες τις ταχυτητες παντα οριακα στις περισσοτερες δυνατες στροφες του κινητηρα! ...τι σε κανει λοιπον να πιστευεις οτι δεν μπορει οντως να κοπει απ την θερμοκρασια καποια στιγμη μια βαλβιδα και να πεσει πανω στο πιστονι που ειναι απο ελαφρια κράματα και να το εξαφανίσει! το λοιπον καταληγω! Οτι προβλεπει η μαμα φιλε !...το δοκιμασαν κατα την εξεληξη και την κατασκευη του μοντελου που καβαλαω ...το γραφει ο κατασκεαστης σαν προβλεπομενο ...τοτε ναι θα το βαλω!...απο κει και περα γιατι το εγραψε ο Γιαννης ή ο Χρηστος ή ο τρεχαγυρευε...πειραματα δεν ξανακανω ! γνωμη μου!...παντα φιλικα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Διαβάζοντας το FAQ της NGK κατάλαβα ότι δεν δικαιολογείται να χρησιμοποιείς άλλο μπουζί από αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής, εκτός και αν έχεις κάνει τέτοιες μετατροπές στον κινητήρα που να απαιτούν άλλο μπουζί. Πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται δηλαδή βασιζόμενος πάλι σε αυτά που θα σου πει ο κατασκευαστής ή ο after market... Επίσης το άλλο συμπέρασμα ήταν ότι με τα σύγχρονα οχήματα δεν έχεις ουσιαστικά κανένα όφελος καθώς ο εγκέφαλος προσαρμόζει την καύση ώστε να πετύχει τον στόχο του... Ότι πει η μαμά λοιπόν. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον Ste7ios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες