fazerelec 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Καλημέρα σε όλους, Τυχαία είδα το συγκεκριμένο κράνος http://www.nexx-helmets.com/products/default.aspx?idioma=pt&idcont=7653&title=champion και μου τραβηξε την προσοχη.Δειχνει να εχει καλα χαρακτηριστικα & σχετικα καλη τιμη (250 euros).Ομως με ανησυχει το γεγονος το οτι στο SHARP αγνοειται η υπαρξη τους & γενικότερα παρ'οτι ασχολουμαι δεν τα ειχα ξαναδει.Η χωρα προελευσης ειναι η Πορτογαλια.Εχετε αποψη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Πρώτη φορά τα βλέπω/ακούω. Μπορεί να είναι πολύ καλά, μπορεί να είναι μάπα, αλλά με τόσες επιλογές στα 250 €, δεν θα έβαζα το κεφάλι μου στον τορβά για κάτι τελείως άγνωστο.Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό στα κράνη: Πας ταξίδι, είσαι Θεσσαλονίκη (πρόσεξε, δεν λέω κάνα Αμύνταιο ή Διδυμότειχο) και σου σπάει ή χαράζεται άσχημα η ζελατίνα. Τί κάνεις; Απ΄ότι βλέπω ένα μαγαζί τα έχει μόνο, στην Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Είχα πάρει πριν 2 χρόνια,προσφορά ένα αναγόμενο για τη γυναίκα μου. Μέτρια κατασκευή και πολύ βαρύ. Το εσωτερικό σκίαστρο αεροπορικού τύπου,παρέδωσε πνεύμα μετά από 2-3 χρήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Διαθέτεις 250 ευρώ, έχεις τόσες επιλογές και κορυφαίες μάλιστα σε αυτά τα λεφτά, τι κάθεσαι και ασχολείσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες