Jump to content
kalimera8764

Xωμάτινη μπουγάτσα...

Recommended Posts

πάντως απο όλα τα βίδεο-φωτό φάνηκε η κ@ύλα όλων να παίξουν με το χώμα!!

και το κυριότερο γουστάρω πλουραλισμό είχατε on/off, mega on/off, ATV, enduro, motard..!

Αυτο μου αρεσει και εμενα!

Επισης δεν καναμε και πολυ κροκαλα ή μονοπατι. +οτι οι αναρτησεις του Γιωργου ρυθμιζονται. Οποτε μεχρι ενα βαθμο θα ειναι σχετικα καλυτερα σε σχεση με το DT... Υποθετω..

Αντε ρε Χρησταρα, ζουμε με χωματινα λαστιχα να σε (ξανα)δουμε! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2Τ power γιαναρε προσοχή στα κατεβάσματα ταχυτήτων, δεν "κόβει", πρόσεχε μη καρφώσει κανα πιστόνι...

Ήταν που είχα καιρό να ανέβω, παρασύρθηκα! :whistling:

Και είπαμε ε, stand by γιατί αναμένεται μονοπατάδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως απο όλα τα βίδεο-φωτό φάνηκε η κ@ύλα όλων να παίξουν με το χώμα!!

και το κυριότερο γουστάρω πλουραλισμό είχατε on/off, mega on/off, ATV, enduro, motard..!

george πως το είδες το tracker στο χώμα? το αμορτισέρ σου δούλεψε στο χώμα?

Το έκανα enduro ρε συ! Motard δεν βλέπω να το ξανακάνω σύντομα...

Στις φλαταδούρες ήταν πολύ άνετο. Στα μονοπάτια με ζόριζε σε κάποια σημεία όμως...Θέλει σίγουρα να μαλακώσω το πίσω

Το video είναι epic!! Yamahakias ---> γρρρρρρρρ τσσσσσσσσσσ

Γιάννη στο 11:41 είναι που μου πατάς το πόδι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκανα enduro ρε συ! Motard δεν βλέπω να το ξανακάνω σύντομα...

Στις φλαταδούρες ήταν πολύ άνετο. Στα μονοπάτια με ζόριζε σε κάποια σημεία όμως...Θέλει σίγουρα να μαλακώσω το πίσω

Το video είναι epic!! Yamahakias ---> γρρρρρρρρ τσσσσσσσσσσ

Γιάννη στο 11:41 είναι που μου πατάς το πόδι :P

Χαμπάρι εγώ, θα το πέρασα για πέτρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο γιαμαχακιας την χοντα κραζει, απο σουζουκι την βρηκε!

Ο καλημερας δεν εκανε τον κοπο καν να ξαναδοκιμασει, το εκανε παλιοτερα και δεν!

Ο Γιωργος και ο Γιαννης, το εστιψαν! (αμα εισαι εκ γεννηθεις καγκουρας ολα τα κανεις)

Γιαννη δεν εχει αλλα βιντεο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη τη φορα θα παμε προς Ταγαραδες στο πιστακι για να κανουμε κονε τον Γιαννακη με την racing team νεας Ραιδεστου!

Τροποποιήθηκε από τον AdamLTR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο γιαμαχακιας την χοντα κραζει, απο σουζουκι την βρηκε!

Ο καλημερας δεν εκανε τον κοπο καν να ξαναδοκιμασει, το εκανε παλιοτερα και δεν!

Ο Γιωργος και ο Γιαννης, το εστιψαν! (αμα εισαι εκ γεννηθεις καγκουρας ολα τα κανεις)

Γιαννη δεν εχει αλλα βιντεο;

Το γουρούνι του Διαμαντή είναι πιστόλι! Μπορεί να είμαι φαν των δυο τροχών, αλλά σε φλατ κομμάτια ή σε μονοπάτια που χωράει το παιχνίδι που κάνεις δεν το κάνουμε με τα enduro.

Διαμαντή όχι, άλλα βίντεο δεν παίζουν. Next time γράφω μόνο σε μονοπάτια για να΄χουμε υλικό.

αυτη τη φορα θα παμε προς Ταγαραδες στο πιστακι για να κανουμε κονε τον Γιαννακη με την racing team νεας Ραιδεστου!

Καλά δεν με βιάζει κιόλας, αλλά αν μας βγάλει ο δρόμος μας κατά εκεί έχει καλώς. Εξάλλου είναι και μερικά πράγματα που θέλω να βάλω ακόμη στο husky, συν το ότι είμαι και απροπόνητος, οπότε κανονίστε καταδρομική γατάκια. :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπότε κανονίστε καταδρομική γατάκια. :punk:

βρε βολτα να'ναι κι οτι να'ναι!

αυτο θα ηθελα να το πω και ας ειναι νωρις απο θεμα γνωριμιων. ενοιωθα οτι ημουν με ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειστε τρελη παρεα, με κανατε να ερθω στην ηλικια σας, ακομα εχω κολλημενα χαμογελα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπότε κανονίστε καταδρομική γατάκια. :punk:

βρε βολτα να'ναι κι οτι να'ναι!

αυτο θα ηθελα να το πω και ας ειναι νωρις απο θεμα γνωριμιων. ενοιωθα οτι ημουν με ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειστε τρελη παρεα, με κανατε να ερθω στην ηλικια σας, ακομα εχω κολλημενα χαμογελα!

Διαμαντή, μακάρι να κουβαλάμε κι΄εμείς στην ηλικία σου το μισό απ΄την τρέλα που κουβαλάς. :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαστε στα μισα της ευδομαδας, δεν θα 'πρεπε να κανονισουμε τπτ για την κυριακη;

ελα και δεν κρατιεμαι λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ψήνετε ρε κουφάλες.. Βέβαια έχω κανονίσει να πάω να λιάσω την αρίδα μου σε καμία παραλία, αλλα αν ψήνεστε όλοι με βλέπω να το ακυρώνω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εχω κανονισει για Πλαταμωνα... Επειδη ομως ξερω οτι θα με βαρεσει ο Διαμαντουκος :knife:, θα κανονισω να εχω την Κυριακη ελευθερη..

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε και αυτη τη κυριακη αν μπορειτε, για να συμπληρωσω τις υπολοιπες ωρες για το σερβις και την επομενη θα σας δωσω ρεπο :crazy:

αν θετε αυτη την κυριακη ρεπο, θα γραψετε ωρες την επομενη, απαντες!

αλλιως ξερετε :ranting::vava::hunter::knife::ranting3::boxing::knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο ρεπό να πάμε για ψήσιμο!χαχαχα! ε φανταστικέ διαμαντήηηηη σλλλουυρπ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να κανονισω ψησιμο αλλα πια ημερομηνια δεν ξερω! για πετα καμια ιδεα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πω εγω για ψησιμο ιδεα που τα λεγαμε χθες με τον Μπιλιτσιο... Θα κανονισουμε κουλαδοβολτα ασφαλτινη Κυριακη πχ και θα παμε για ψησιμο Χαλκιδικη. Καπου ειχε κατα νου μερος. Μπορουμε να ρωτησουμε και τον Panagiotis_enduro με το xr, που ειναι απο Χαλκιδικη, για μερος και κρεατα... Εμεις οι χωματινοι ομως θα ξεκινησουμε Σαββατο με σκηνουλες, θα παμε απο χωματακι, θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα το βραδυ και την επομενη μερα, θα παμε να τους βρουμε, θα φαμε... αλλα μετα θα γινει 3ημερο, ετσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πω εγω για ψησιμο ιδεα που τα λεγαμε χθες με τον Μπιλιτσιο... Θα κανονισουμε κουλαδοβολτα ασφαλτινη Κυριακη πχ και θα παμε για ψησιμο Χαλκιδικη. Καπου ειχε κατα νου μερος. Μπορουμε να ρωτησουμε και τον Panagiotis_enduro με το xr, που ειναι απο Χαλκιδικη, για μερος και κρεατα... Εμεις οι χωματινοι ομως θα ξεκινησουμε Σαββατο με σκηνουλες, θα παμε απο χωματακι, θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα το βραδυ και την επομενη μερα, θα παμε να τους βρουμε, θα φαμε... αλλα μετα θα γινει 3ημερο, ετσι;

Έτσι. Οργανωτικός όπως πάντα!

Btw διήμερο θα είναι για τους χωμάτινους, όχι τριήμερο. Ξεκινάμε σάββατο, βράδυ την πέφτουμε οπουδήποτε και την επόμενη πάμε τους βρίσκουμε, τρώμε και γυρνάμε. Εγώ είμαι μέσα φουλ, αρκεί να οριστεί ημερομηνία και το καλό που τους θέλω να μου δώσουν ρεπό ένα σάββατο.

Διαμαντή σε ψήνει εσένα; Ρεπάρουμε αυτήν την κυριακή, και για το επόμενο σ/κ κανονίζεται ψήσιμο και ασφάλτινη βόλτα, και εμείς την έχουμε κάνει από σάββατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νρε γατουλη, πες Κυριακη ειναι το ψησιμο. Μεχρι να ερθουν οι αλλοι απο Θεσσαλονικη, να ψησουμε, να κανουμε, να ρανουμε, θα παει μεσημερι και βαλε μπορει. Θα προλαβουμε να γυρισουμε θεσσαλονικη απο χωμα μεχρι το βραδυ; Ή θα κανουμε νυχτερινη εντουραδα σε αγνωστο μερος, μετα απο τοση κουραση; Ή θα ερθει ο διαμαντης με τη γουρουνα απο τον κεντρικο δρομο Μουδανια-Θεσσαλονικη; Τακαλαβες λι τεο και λι εονω; (καταλαβες τι λεω και τι εννοω; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψησιμο (part 3) με χωματινη βραδυνη πορεια απο την προηγουμενη;

με κ@υλ@σ@τε ρε τσ@γλανι@!

και βεβαια ειμαι μεσα αλλα τη μεταφορα των πραγματων πως θα κανουμε;

Θα προλαβουμε να γυρισουμε θεσσαλονικη απο χωμα μεχρι το βραδυ; Ή θα κανουμε νυχτερινη εντουραδα σε αγνωστο μερος, μετα απο τοση κουραση;

ναι,ναι,ναι,ναι!!!!!!!!!!!!!!!!

απο μουδανια μεχρι εδω, εχω καυατζοδρομο!

(εχω σκηνη για 4 ατομα........κλειδωνει κιολας.........εγω παντος εκει μεσα θα περασω καλα, εσεις θα αφησετε νυχιες στα τοιχοματα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πουμε για το επομενο ΣουΚου; Μηπως να κανονισουμε καμια μπυροσυναντηση, να τα πουμε απο κοντα και με τους ασφαλτινους, να εχουμε μια ιδεα και στο καπακι να ανοιξουμε θεμα για επιπλεον συμμετοχες; Ή θα βγαλουμε ακρη απο εδω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα