kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Κανονιστε τα εσεις, αμα χρειαστω να κουβαλησω τιποτα ερχομαι. Για παρεα αν θα ερθω, θα ξερω τελευταια στιγμη, γιατι πρεπει να διαβασω, να εχω την Κυριακη ελευθερη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ερώτηση: Παίζει κάνας σαλονικιός να έχει κάνα μπουκαλάκι castorl power1 racing για δίχρονους κινητήρες καβάτζα γιατί ξέμεινα; Εννοείται πως θα το πληρώσω.. Ψάχνω απ΄το πρωί λάδι castrol (ή το παραπάνω ή το μη- συνθετικό του), και δεν έχω βρει τίποτα στα μαγαζιά. Τώρα φαντάζομαι ότι έχουν κλείσει οπότε το΄φαγα το πακέτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Υπάρχει κάποιο καλό παιδί με μαγικά μηχανήματα που μπορούν να βγάλουν λιωμένες βίδες από δίσκο? Τι ακριβως εννοεις ρε αγορινα? τι επαθες ακριβως? καμια φωτο παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Kι' εγώ ψήνομαι γι' αυτήν την κυριακή. Γράφω καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα!! Eμεις ρυσιο μικρε... πωωω τι το θελα ο μ@λ@κας και μπηκα σαυτο το θεμα νομιζω οτι ψιλογουσταρα καταβαθος.. Καλημερα αγορι μου πως θα σου φαινονταν η ιδεα για ενα 24ωρο να αποκτησεις ducati? .... Και να μην εχεις xr? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ετοιμοπόλεμοι εγώ και ο Adam! Τι ώρα αύριο, καύλες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eμεις ρυσιο μικρε... πωωω τι το θελα ο μ@λ@κας και μπηκα σαυτο το θεμα νομιζω οτι ψιλογουσταρα καταβαθος.. Καλημερα αγορι μου πως θα σου φαινονταν η ιδεα για ενα 24ωρο να αποκτησεις ducati? .... Και να μην εχεις xr? Αμα δεν εχεις εσυ προβλημα, εγω δεν εχω... Διπλωμα εχω και ουτε φοβαμαι να το παρω... Απλα οχι αυριο που εχω κανονισμενη βολτα :P @ADAM+GPAPAS ( = l.f.e.) Τελειααα! Να δουμε αν θα ερθει και ο Γιαμαχακιας. Ο Γιαννης ψαχνει 2χρονολαδο. Αν βρει, θα ερθει και αυτος. Αλλιως να δωσουμε ραντεβου κατα τις 10 σπιτι μου και ξεκιναμε και παμε Πλαγιαρι να παρουμε τον πουλο... εε.. τον Διαμαντη εννοω.. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2013 από τον kalimera8764 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Γιάννη, σε βενζινάδικα δεν παίζει να βρεις αύριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Γιαννη θα βρουμε σιγουρα εδω σε μενα λαδι και μαλιστα καστρολ! θα παω αυριο το πρωι να σε παρω ενα και θα παρω τηλ τον κωστη να σε ενημερωσει οτι ολα οκ! μεχρι τις 9:00 θα ξερω! κωστη,καφριλιασαμε λιγο με τον γιωργο στην τουμπα πλαγιαριου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ωραια, μιλησα και με τον Γιαννη, του ειπα. Θα βρεθουμε αυριο πιτι μου στις 10 και θα ξεκινησουμε για Πλαγιαρι. Με τον Γιαμαχακια τι γινεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 δεν ξερω που ειναι ο αντιχοντεος!απο το πρωι εχει να μπει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Καλα, δεν αλλαζει τιποτα για εμας ουτως ή αλλως. Τη διαδρομη τη βρισκουμε στο δρομο... Γιωργο, αμα το δεις, μπηκα για LoL.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 θα σκασει μυτη σε λιγο! περιμενε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ελα τι παιζει? Πλαγιαρι θα παμε? Τι προγραμμα παιζει, δεν μπορω να αργησω πολυ αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Είμαι ήδη μέσα. Θα ερθω και εγώ από σενα κωστή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Είμαι ήδη μέσα. Θα ερθω και εγώ από σενα κωστή Κουκλι εγινε το εργαλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Κουκλι εγινε το εργαλειο. Thaaaaaanks!! Τελικά έπρεπε να το είχα αλλάξει καιρό πριν....Άλλη φάση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ελα τι παιζει? Πλαγιαρι θα παμε? Τι προγραμμα παιζει, δεν μπορω να αργησω πολυ αυριο. μεχρι τι ωρα εχεις περιθωριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Μεχρι τις 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Μεχρι τις 3 καλα εισαι! ή ελα κατα τις 10 σε μενα ή ελα με το παιδακι απο γηπεδο τουμπας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 καλα εισαι! ή ελα κατα τις 10 σε μενα ή ελα με το παιδακι απο γηπεδο τουμπας! Σ εσενα θα ρθω, θα βαρεθω με τους αργους. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Γιάννη, σε βενζινάδικα δεν παίζει να βρεις αύριο? Μπρο έψαξα σε τρία βενζινάδικα σημερα όπως γυρνούσα σήμερα απ την δουλεια αλλα καμία ελπίδα, δεν βρήκα τίποτα. Γιαννη θα βρουμε σιγουρα εδω σε μενα λαδι και μαλιστα καστρολ! θα παω αυριο το πρωι να σε παρω ενα και θα παρω τηλ τον κωστη να σε ενημερωσει οτι ολα οκ! μεχρι τις 9:00 θα ξερω! Τσέκαρα μόλις το λάδι που εχει απομείνει και δεν με βγάζει με την καμία μέχρι πλαγιαρι. Οπως το κόβω εγω, θα σηκωθω αύριο νωρίς νωρίς και θα πάω ποδαράτο σε κάνα βενζινάδικο να δω μήπως βρω εκει. κωστη,καφριλιασαμε λιγο με τον γιωργο στην τουμπα πλαγιαριου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 βαλε κατι αλλο για λιγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Μόλις διάβασα οτι στα Bp υπάρχει συνεργασία με Castrol και τυχαίνει να εγω και κοντά στην γειτονιά μου οπότε θα πάω απο εκει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Κωστη ελατε σε εκεινο το μαγαζι που ειναι πριν την εκκλησια αριστερα (εκει που πειραζες τις πωλητριες........θυμηθικες;) θα ειμαστε με τον Χρηστο εκει για καφε! Μόλις διάβασα οτι στα Bp υπάρχει συνεργασία με Castrol και τυχαίνει να εγω και κοντά στην γειτονιά μου οπότε θα πάω απο εκει. καστρολ θα σε βρω και εδω, αν θες βαλε κατι αλλο μεχρι εδω και το πρωι θα παω να παρω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ωραια κομπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες