Jump to content
kalimera8764

Xωμάτινη μπουγάτσα...

Recommended Posts

Κανονιστε τα εσεις, αμα χρειαστω να κουβαλησω τιποτα ερχομαι. Για παρεα αν θα ερθω, θα ξερω τελευταια στιγμη, γιατι πρεπει να διαβασω, να εχω την Κυριακη ελευθερη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ερώτηση: Παίζει κάνας σαλονικιός να έχει κάνα μπουκαλάκι castorl power1 racing για δίχρονους κινητήρες καβάτζα γιατί ξέμεινα; Εννοείται πως θα το πληρώσω.. Ψάχνω απ΄το πρωί λάδι castrol (ή το παραπάνω ή το μη- συνθετικό του), και δεν έχω βρει τίποτα στα μαγαζιά. Τώρα φαντάζομαι ότι έχουν κλείσει οπότε το΄φαγα το πακέτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάποιο καλό παιδί με μαγικά μηχανήματα που μπορούν να βγάλουν λιωμένες βίδες από δίσκο?

Τι ακριβως εννοεις ρε αγορινα? τι επαθες ακριβως? καμια φωτο παιζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι' εγώ ψήνομαι γι' αυτήν την κυριακή. :_thumbsup:

Γράφω καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα!!

Eμεις ρυσιο μικρε... πωωω τι το θελα ο μ@λ@κας και μπηκα σαυτο το θεμα νομιζω οτι ψιλογουσταρα καταβαθος.. Καλημερα αγορι μου πως θα σου φαινονταν η ιδεα για ενα 24ωρο να αποκτησεις ducati?

.... Και να μην εχεις xr?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμεις ρυσιο μικρε... πωωω τι το θελα ο μ@λ@κας και μπηκα σαυτο το θεμα νομιζω οτι ψιλογουσταρα καταβαθος.. Καλημερα αγορι μου πως θα σου φαινονταν η ιδεα για ενα 24ωρο να αποκτησεις ducati?

.... Και να μην εχεις xr?

Αμα δεν εχεις εσυ προβλημα, εγω δεν εχω... Διπλωμα εχω και ουτε φοβαμαι να το παρω... Απλα οχι αυριο που εχω κανονισμενη βολτα :P

@ADAM+GPAPAS ( = l.f.e.) Τελειααα! Να δουμε αν θα ερθει και ο Γιαμαχακιας. Ο Γιαννης ψαχνει 2χρονολαδο. Αν βρει, θα ερθει και αυτος. Αλλιως να δωσουμε ραντεβου κατα τις 10 σπιτι μου και ξεκιναμε και παμε Πλαγιαρι να παρουμε τον πουλο... εε.. τον Διαμαντη εννοω..

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη θα βρουμε σιγουρα εδω σε μενα λαδι και μαλιστα καστρολ! θα παω αυριο το πρωι να σε παρω ενα και θα παρω τηλ τον κωστη να σε ενημερωσει οτι ολα οκ!

μεχρι τις 9:00 θα ξερω!

κωστη,καφριλιασαμε λιγο με τον γιωργο στην τουμπα πλαγιαριου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια, μιλησα και με τον Γιαννη, του ειπα. Θα βρεθουμε αυριο πιτι μου στις 10 και θα ξεκινησουμε για Πλαγιαρι. Με τον Γιαμαχακια τι γινεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω που ειναι ο αντιχοντεος!

απο το πρωι εχει να μπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα, δεν αλλαζει τιποτα για εμας ουτως ή αλλως. Τη διαδρομη τη βρισκουμε στο δρομο...

Γιωργο, αμα το δεις, μπηκα για LoL.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα τι παιζει? Πλαγιαρι θα παμε? Τι προγραμμα παιζει, δεν μπορω να αργησω πολυ αυριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουκλι εγινε το εργαλειο.

Thaaaaaanks!!

Τελικά έπρεπε να το είχα αλλάξει καιρό πριν....Άλλη φάση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα τι παιζει? Πλαγιαρι θα παμε? Τι προγραμμα παιζει, δεν μπορω να αργησω πολυ αυριο.

μεχρι τι ωρα εχεις περιθωριο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι τις 3

καλα εισαι! ή ελα κατα τις 10 σε μενα ή ελα με το παιδακι απο γηπεδο τουμπας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εισαι! ή ελα κατα τις 10 σε μενα ή ελα με το παιδακι απο γηπεδο τουμπας!

Σ εσενα θα ρθω, θα βαρεθω με τους αργους. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη, σε βενζινάδικα δεν παίζει να βρεις αύριο?

Μπρο έψαξα σε τρία βενζινάδικα σημερα όπως γυρνούσα σήμερα απ την δουλεια αλλα καμία ελπίδα, δεν βρήκα τίποτα.

Γιαννη θα βρουμε σιγουρα εδω σε μενα λαδι και μαλιστα καστρολ! θα παω αυριο το πρωι να σε παρω ενα και θα παρω τηλ τον κωστη να σε ενημερωσει οτι ολα οκ!

μεχρι τις 9:00 θα ξερω!

Τσέκαρα μόλις το λάδι που εχει απομείνει και δεν με βγάζει με την καμία μέχρι πλαγιαρι. Οπως το κόβω εγω, θα σηκωθω αύριο νωρίς νωρίς και θα πάω ποδαράτο σε κάνα βενζινάδικο να δω μήπως βρω εκει.

κωστη,καφριλιασαμε λιγο με τον γιωργο στην τουμπα πλαγιαριου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις διάβασα οτι στα Bp υπάρχει συνεργασία με Castrol και τυχαίνει να εγω και κοντά στην γειτονιά μου οπότε θα πάω απο εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστη ελατε σε εκεινο το μαγαζι που ειναι πριν την εκκλησια αριστερα (εκει που πειραζες τις πωλητριες........θυμηθικες;)

θα ειμαστε με τον Χρηστο εκει για καφε!

Μόλις διάβασα οτι στα Bp υπάρχει συνεργασία με Castrol και τυχαίνει να εγω και κοντά στην γειτονιά μου οπότε θα πάω απο εκει.

καστρολ θα σε βρω και εδω, αν θες βαλε κατι αλλο μεχρι εδω και το πρωι θα παω να παρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα