giwrgos1980 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 γεια σας εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με το daytona sprinter 50cc... είναι καλο μηχανακι??? τα πλαστικα τρίζουν??? ολο μαμα ποσο ειναι η τελικη ταχύτητα??? μεχρι 60 χλμ μπορει να πηγαίνει μετά το στρώσιμο ???? σας παρακαλώ πείτε μου γιατί σκέφτομαι να το πάρω.... :)))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 εχει 40 ιδια θεματα ρε φιλε, ψαχνε πρωτα, αλλα αφου το ανοιξες θα σου απαντησω, απλα παρακλειση για αλλη φορα. Τα 60 τα εχει σχετικα ανετα, με τελικη να παει 70-72 καπου εκει, ειναι αρκετα κοντο, 11-44 νομιζω. Για τα πλαστικα, εχω δει sprinter δυο και χρονων με dragon εξατμιση νομιζω, και ανεβασμενο σε 72αρι να ανοιγει το γκαζει με νεκρα και να μην ακουγεται καθολου εξατμιση η μηχανη, αλλα να σου περνουν τα αφτια τα πλαστικα κρρκκρκρκρκρκρκρκρκρκρκρκκ. Δικαβαλο σε ανηφορες θελει φορα, οπως ολα τα 50αρια παπια, η πρωτη σε παει ομως παντου, ακομα και δικαβαλο, αρκει να εχεις κοπελια πισω και οχι καμια ντουλαπα, ουτε να θες να ανεβεις το εβερεστ. Καλα φρενα, χαμηλη σελα, το στροφομετρο λιγο στο περιπου τα δειχνει. Εγω προτεινω kymco jetix αν εχεις σκοπο να το ανεβασεις γιατι ειναι πιο αδυναμο στις ανηφορες αλλα εχει μεγαλυτερη τελικη, εγω σε ισιομα 78-80 και κατηφορα 90 με το μοτερ να σφυραει (δεν κανω πλακα, και δεν απορω γιατι κωλυσε στα 4800 χμ αν και του προσεχα τα λαδια με συχνες αλλαγες, για αυτο μονο αμα το ανεβασεις παρε το, η δεν θα το τρεχεις συνεχια). Το jetix εχει καλυτερα φρενα και λιγο πιο ψηλη θεση οδηγησης και monoshok πισω. Κατα τα αλλα ειναι και τα δυο πολυ καλα μηχανακια και ναι το sprinteraki αξιζει τα λεφτα του 100% Απλα αμα σου αρεσουν και τα δυο, και εχεις τα λεφτα για το jetix στο προτεινω ως καλυτερο. Καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 σαν πρωην κατοχος του daytona σε 50αρι εχω να πω οτι ηταν πολυ αξιοπιστο....αλλα η ποιοτητα κατασκευης απλα μαπα...αναρτησεις σκατα...σελα αβολη.....και γενικα ηταν σκατα το παπι απο θεμα ποιοτητας κατασκευης....συν οτι ειναι απλα πανακριβο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos1980 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αν αλλάξω πλαστικά 8α ακούγετε το κρρρκρρρρ.... αμα ανεβαίνω μόνος με τα μανίσια πλαστικά 8α ακούγετε τπτ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 κατα την προσωπικη μου αποψη αυτο το παπι ειναι για πεταμα...δεν θελω να σε ξενερωσω απλα αυτη πιστευω ειναι η αληθεια. δινεις 1000 + ευρο για να παρεις ενα παπι το οποιο δεν θα στα ανταποδωσει....αυτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 κολλητος εχει το 125 και φιλος παλαιοτερα ειχε το 50αρι τα ξερω πολυ καλα το μηχανακι απλα στειλε pm συγκεκριμενα τι θες να σε πω ΄)...τελοςπαντων σε αυτα που ρωτας αν το κρατισεις μαμα ειδικα την εξατμιση τοτε τα πλαστικα σιγουρα θα κρατισουν αρκετα καλυτερα και για περισσοτερο διαστημα χωρις τριγμους!δηλαδη αν το πηγενεις πολυ κυρια αμφιβαλω αν θα ακουσεις ποτε τιποτα.αν το σπας στο 6μηνο θα αρχισει να κανει ηχους.μανισια τελικη σε ευθεια θα εχεις λιγο κατω απο 75. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Είναι το μόνο επώνυμο 50άρι παπί. με υπαρκτή αντιπροσωπία. Τα πλαστικά κάποια στιγμή θα αρχίσουν να τρίζουν αλλά τι να κάνουν και αυτοί με τα innova που έχουν δώσεις και 1000 παραπάνω. Βάζεις μία εξάτμιση και σταματάνε οι τριγμοί (τουλάχιστον δεν θα τους ακούς) Η αλήθεια είναι πως τα glx δεν τρίζουν μιας και τα πλαστικά τα έχουν πετάξει οι ιδιοκτήτες τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos1980 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 κολλητος εχει το 125 και φιλος παλαιοτερα ειχε το 50αρι τα ξερω πολυ καλα το μηχανακι απλα στειλε pm συγκεκριμενα τι θες να σε πω ΄)...τελοςπαντων σε αυτα που ρωτας αν το κρατισεις μαμα ειδικα την εξατμιση τοτε τα πλαστικα σιγουρα θα κρατισουν αρκετα καλυτερα και για περισσοτερο διαστημα χωρις τριγμους!δηλαδη αν το πηγενεις πολυ κυρια αμφιβαλω αν θα ακουσεις ποτε τιποτα.αν το σπας στο 6μηνο θα αρχισει να κανει ηχους.μανισια τελικη σε ευθεια θα εχεις λιγο κατω απο 75. φιλε εννοείς αν 8α το ανοίγω??? ΑΝ αλλάξω εξάτμιση 8α μου τρίζουν τα πλαστικα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 μην το παρεις...ειναι καμουφλαρισμενο κινεζικο ελληνικης συναρμολογησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 φιλε εννοείς αν 8α το ανοίγω??? ΑΝ αλλάξω εξάτμιση 8α μου τρίζουν τα πλαστικα??? εννοω οτι μια αλλη εξατμιση προκαλει πιο πολλους τριγμους και θορυβους και με τον καιρο αυτο μαμαει και τα πλαστικα λιγο.αλλα και αλλη εξατμιση να βαλεις (νομιμη βεβαια)αν το πηγενεις normal και οχι τσιτα και κοφτες συνεχεια παλι καλα θα εισαι δηλαδη νταξει δεν ειναι και τοσο μαπα η συναρμολογηση των πλαστικων του παπιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 μην το παρεις...ειναι καμουφλαρισμενο κινεζικο ελληνικης συναρμολογησης Όπως όλα τα παπιά! Τουλάχιαστον δουλεύουν και Ελληνικά Τρικάλινά χέρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Εγω θα σου προτεινα ενα honda astrea,supra η innova.Θα σε πηγαινουν πιο ανετα εκει που θες και απο ποιοτητα και αξιοπιστια ειναι ανωτερα απο το sprinter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Εγω θα σου προτεινα ενα honda astrea,supra η innova.Θα σε πηγαινουν πιο ανετα εκει που θες και απο ποιοτητα και αξιοπιστια ειναι ανωτερα απο το sprinter. Για 50άρι λέει ο φίλος -λογικά- λόγο διπλώματος Κοίτα και το jetix... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ειχα το Daytona sprinter 2 περιπου. απο 16,5 μεχρι τα 18 μου. Τα πλαστικα του παπιου μπορω να πω ειναι πολυ καλης ποιοτητας. οκ μερικα μπορεισ να πεις οτι τριζουν αλλα λογικο. Εγω το Innova που πηρα μετα να φανταστεις ετριζαν περισσοτερο :P Τωρα ειμαι 22 χρονων..... Τοτε που το ειχα το Sprinter, που ημουν 16 μπορω να σου πω οτι το ελιωνα. Το εστρωσα με 2βαλο τον αυγουστο (ηξερα οτι θα το εκανα 72cc). Σαν 50αρι μου επιανε 75 χιλιομετρα στην ελαφρα κατηφορα :P οταν το εκανα 72 ηταν η μερα με την νυχτα... Με το καημενο μεχρι και 4 καβαλο ειχα παρει :P Το καημενο το σασμαν του.... τι να πω.... Ολες μπιχτες τις εβαζα και δν ειχε μηδενικο προβλημα... Εγω σαν Daytona sprinter και σαν κινεζικο που θεωρειται.... Ημουν απολυτα ικανοποιημενος και πιστευς οτι ηταν Value for money. οταν του εκανα την μικρη μετατροπη, κινεζικη απο το μαγαζι που το πηρα,......... Δινανε ενα κιτ .. Καρμπυρατερ λαιμο κεφαλη 90αρα κυλινδροπιστονο φλατζες και ενισχυμενους δισκους. Το παπι πετουσε :D Φυσικα εβαλα και ενα γραναζι μεγαλυτερο μπροστα. επιανε 85 / 90 χιλιομετρα :D Εγκρινω... Οτι θες... PM Και υποψιν... Ποτε Lifan. Το Daytona ειναι κλασης ανωτερο απο το Lifan. απο πλαστικα και απο ολα!!! Προσοχη στα λαστιχα της μανας του. Δεν ειναι και τα καλυτερα. Να ξερεις οτι αν σου πεσει κατω θα τριζουν τα πλαστικα στα σιγουρα. Εγω προσωπικα ομως οσα ετριζαν εβαζα λιγο σαμπρελα ενδιαμεσα... Μετα δν τα ακουγα και πολυ ομως γιατι του εβαλα μια εξατμιση Protech Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 από τον Bloki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Ρε φιλε κανεις σαν 12χρονος τι το ενα και τι ειναι το αλλο. Εχει 150 θεματα σχετικα με ο,τι ρωτας και κανεις καινουριο λογαριασμο για το ιδιο θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos1980 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Ρε φιλε κανεις σαν 12χρονος τι το ενα και τι ειναι το αλλο. Εχει 150 θεματα σχετικα με ο,τι ρωτας και κανεις καινουριο λογαριασμο για το ιδιο θεμα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.... ξύδι!!!χαχαχα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Έλα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες