Jump to content
μάθο...

Ψηφιακο σημα Digea-Κλικλικος!!!

Recommended Posts

Επαναφέρω το θέμα στον αφρό για να ρωτήσω κι εγώ το κατιτίς μου. Αν πάρω αποκωδικοποιητή (αυτός τι λέει;) και δεν τον συνδέσω στην πρίζα (γιατί δεν έχω), θα πιάνω τίποτα με ένα καλώδιο σαν κεραία;

Σημειωτέον, με τα αναλογικά τα έπιανε σχεδόν όλα.

Εαν εννοεις πριζα TV τα γραφω πιο πανω...Εγω συνεδεσα μια κεραια φορητη και επιανε καμπανα!!!Μου εκανε κατι κολπακια οταν περνουσε καποιος απο μπροστα-προφανως εχανε σημα-επεφτε η εικονα για λιγο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επαναφέρω το θέμα στον αφρό για να ρωτήσω κι εγώ το κατιτίς μου. Αν πάρω αποκωδικοποιητή (αυτός τι λέει;) και δεν τον συνδέσω στην πρίζα (γιατί δεν έχω), θα πιάνω τίποτα με ένα καλώδιο σαν κεραία;

Σημειωτέον, με τα αναλογικά τα έπιανε σχεδόν όλα.

Aν δεν χρειαζόταν να τον βάλεις στη πρίζα, δεν θα είχε καλώδιο ρεύματος. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δεν χρειαζόταν να τον βάλεις στη πρίζα, δεν θα είχε καλώδιο ρεύματος. :crazy:

Δεν εννοώ την πρίζα ρεύματος :P Την πρίζα για την κεραία εννοΆω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ξήγα το έτσι! Ναι... θα πιαν'ς. Άλλωστε υπάρχουν και εσωτερικές κεραίες με πολύ μικρή τιμή αν θες κάτι πιο κομψό από ένα καλώδιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μπορει να φταιει;... :serenade:

Ξαφνικα ενω επιανα μια χαρα εικονα,ανοιγω και ενω δειχνει τις ενδειξεις(info)και ακουω φωνη απο τα προγραμματα,ΔΕΝ εχω εικονα...η TV δεν εχει προβλημα,οι συνδεσεις scart και κεραιας ειναι κομπλε,τα τσεκαρα πολλακις...αλλά "τυφλο"...Τι μπορει να φταιει;

Να χαλασε ο αποκωδικοποιητης;

Να χαλασε το scart;Ειναι καλης ποιοτητας κι οχι τυχαιο...

Να φταιει το σημα στην Πατρα σημερα;

Δεν ειχα καμμια ενδειξη κακης λειτουργιας ως σημερα... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε δες DVD σήμερα :tooth:

Οχι εγω...και προσπαθω να διατηρησω την χαλαροτητα μου... :bop: ...με κατανοεις! :secret::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορυ κιολας, αλλα με τετοιες χαζομαρες που παιζουν στη τηλεοραση, αγανακτησε και αυτη βρε παιδι μου... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω εχω στην αλλη TV...αρα κατι παιζει με τον αποκωδικοποιητη ή το scart... :online2long: Αρχιζω με ενα νεο scart(αφου παρω)και μετα βλεπουμε αν "ρυθμισω" και τον αποκωδικοποιητη καταλληλα... :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαφνικα ενω επιανα μια χαρα εικονα,ανοιγω και ενω δειχνει τις ενδειξεις(info)και ακουω φωνη απο τα προγραμματα,ΔΕΝ εχω εικονα...η TV δεν εχει προβλημα,οι συνδεσεις scart και κεραιας ειναι κομπλε,τα τσεκαρα πολλακις...αλλά "τυφλο"...Τι μπορει να φταιει;

Δεν σε θέλει η φουτάνα η τεχνολογία.

Παραδέξου το :tooth::tooth::tooth:

Απορώ το BMW πως δουλεύει :tease: ακόμα.

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτού δώσεις τσάμπα χρήματα Μαθου, κάνε πάλι μια ΝΕΑ σάρωση για κανάλια και θα είσαι μάλλον ΟΚ...

Αυτο ακριβώς που περιγράφεις το έχω πάθει 1-2 φορές με την TV μου (ενσωματωμένος δέκτης) και λύθηκε με τον τρόπο που ανέφερα - γνωστό "glitch"...

Τώρα, αν αυτό που περιγράφεις συνοδεύεται απο διακοπές εικόνας + skip-αρίσματα στον ήχο + ένδειξη "no signal" τότε, δεν αποκλείεται να έχει να κάνει αποκλειστικά με την εκπομπή/σήμα (βλέπε: δεν φταίει ο εξοπλισμός σου).

Κάνε ένα νέο σκανάρισμα και μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα συμπτώματα που περιγράφεις η διάγνωση είναι:

αποκωδικοποιητής :mellow:

Το scart δεν φταίει εφόσον σου βγάζει πληροφορίες του καναλιού στην τηλεόραση.

Το σήμα επίσης δεν φταίει αφού έχεις ήχο κανονικά.

Δοκίμασε έναν αλλο αποκωδικοποιητή χωρις να αλλάξεις τιποτα άλλο, για να βεβαιωθείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιγω την TV σημερα,προ ολιγου,δεν εχω κανει καμμια αλλαγη,και...ΟΛΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! :pray::crazy: Τι να πω;...Χανεται το σημα;...Τι φταιει;Ισως η σκ@τοκεραια που εχει η πολυκατοικια(και κανεις δεν νοιαζεται να την αλλαξει)...μπορει αλλά μονος μου δεν θα επωμισθω το κοστος ΚΑΙ για ολους τους αλλους...Αν δω παλι τα ιδια και τα ιδια,θα τραβηξω ενα καλωδιο στην δικη μου παροχη απο ξεχωριστη κεραια και τελος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να φταιει και η Digea να εκανε καμια επισκευη η να ειχε εργασιες συντηρησης..γινονται και αυτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς αποφυγή νέου θέματος πήραμε το φτυάρι και πάμε.. Έχει πάρει κανένας σύντροχος αυτό το μαραφέτι να μου πει εντυπώσεις.. Βολέυει που δεν είναι φέτα τύπου dvd και μπαίνει πίσω από την τηλεόραση μαζί με τα καλώδια.. Κάποιοι λένε πως ζεσταίνεται κλπ κλπ.. Ακούω γνώμες.

Ή αυτό?

Μιλάμε καθαρά και μόνο για να πιάνω τα ψηφιακά και μόνο. Οι άλλες λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν!

Τροποποιήθηκε από τον johnjohn2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς αποφυγή νέου θέματος πήραμε το φτυάρι και πάμε.. Έχει πάρει κανένας σύντροχος αυτό το μαραφέτι να μου πει εντυπώσεις.. Βολέυει που δεν είναι φέτα τύπου dvd και μπαίνει πίσω από την τηλεόραση μαζί με τα καλώδια.. Κάποιοι λένε πως ζεσταίνεται κλπ κλπ.. Ακούω γνώμες.

Ή αυτό?

Μιλάμε καθαρά και μόνο για να πιάνω τα ψηφιακά και μόνο. Οι άλλες λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν!

Το δεύτερο το έχω σε 2 τηλεοράσεις εδώ και 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δεύτερο το έχω σε 2 τηλεοράσεις εδώ και 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα

Ρε Φράνκ έχεις δει τίποτα κουφά? Διάβασα ότι δεν πιάνει καλά στο μάτι και θέλει να είσαι κοντά και ότι ζεσταίνεται αρκετά.. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Φράνκ έχεις δει τίποτα κουφά? Διάβασα ότι δεν πιάνει καλά στο μάτι και θέλει να είσαι κοντά και ότι ζεσταίνεται αρκετά.. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Κοίτα, δεν το έχω και πολύ μακρυά από εκεί που την πέφτω. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κακό. Ούτε ζεστάματα ούτε τίποτα.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχω μικρή τηλεόραση και στα 3 μέτρα που ξαπλώνω, δε διαβάζονται τα γράμματα. Στη μεγάλη που το έχω, είναι μια χαρά. Όσο για το σήμα και την ποιότητα, είναι άψογο. Το άλλο "κακό" είναι ότι το τηλεκοντρόλ παίρνει πλακέ στρόγγυλη μπαταρία που απλά βρίσκεις πιο δύσκολα. Ο λόγος που το πήρα 2 φορές κιόλας, είναι επειδή δεν πιάνει χώρο και δε χρειάζεται έξτρα καλώδιο σκαρτ. Το βάζεις κατευθείαν πάνω, τραβάς το ματάκι μπροστά, και είσαι έτοιμος. Και είναι και πολύ φθηνός. Εγώ τον είχα πάρει 27,99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, δεν το έχω και πολύ μακρυά από εκεί που την πέφτω. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κακό. Ούτε ζεστάματα ούτε τίποτα.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχω μικρή τηλεόραση και στα 3 μέτρα που ξαπλώνω, δε διαβάζονται τα γράμματα. Στη μεγάλη που το έχω, είναι μια χαρά. Όσο για το σήμα και την ποιότητα, είναι άψογο. Το άλλο "κακό" είναι ότι το τηλεκοντρόλ παίρνει πλακέ στρόγγυλη μπαταρία που απλά βρίσκεις πιο δύσκολα. Ο λόγος που το πήρα 2 φορές κιόλας, είναι επειδή δεν πιάνει χώρο και δε χρειάζεται έξτρα καλώδιο σκαρτ. Το βάζεις κατευθείαν πάνω, τραβάς το ματάκι μπροστά, και είσαι έτοιμος. Και είναι και πολύ φθηνός. Εγώ τον είχα πάρει 27,99

οκ φχαριστιόμαστε. Ο μόνος λόγος που το κοιτώ και εγώ είναι ότι ''κρύβεται'' πίσω από την τηλεόραση και εχει μόνο 27 ευρά., Προχωρώ προς παραγγελία λοιπόν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα