point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Γυρω στα 5,5 εκτος 6,5 μικτη 7,5 εντος ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Μάλιστα..Πολλά είναι. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 όπα συγγνώμη ρε παιδιά αλλα μην ξεχνάτε οτι είναι τετρακύλινδρο και με την τεχνολογία που προαναφέρθηκε .. μην τα θέλουμε και όλα δικά μας κοντά στα 7 εντός πιστεύω είναι καλα για αυτή τη μηχανή όχι σε σύγκριση με αλλο. αλλα όχι και 12 λίτρα σε 140 χλμ. εκτος και με νορμάλ το δεξί κουλάδι...αυτό και αν είναι πολλά....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Γυρω στα 5,5 εκτος 6,5 μικτη 7,5 εντος ... Το αυτό! όπα συγγνώμη ρε παιδιά αλλα μην ξεχνάτε οτι είναι τετρακύλινδρο και με την τεχνολογία που προαναφέρθηκε .. μην τα θέλουμε και όλα δικά μας κοντά στα 7 εντός πιστεύω είναι καλα για αυτή τη μηχανή όχι σε σύγκριση με αλλο. αλλα όχι και 12 λίτρα σε 140 χλμ. εκτος και με νορμάλ το δεξί κουλάδι...αυτό και αν είναι πολλά....... Αυτό που έχω συμπεράνει εγώ (ίσως να μην είμαι ειδικός να κρίνω επειδή το είχα λίγο καιρό στα χέρια μου) τα μηχανάκια αυτά έχουν να κάνου πάάάάάρα πολύ με το πως τα πηγαίνεις...Νορμαλ οδήγηση βρίσκεσαι γύρω στα 200 χιλιόμετρα πάντως με ένα ντεπόζιτο +- 20 υπολόγιζε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2012 Τα τελευταία μου νούμερα (τελευταία 2 γεμίσματα) 7,2 με 7,4 max μέσα στην πόλη. 6,1 έκανα προχθές 40 χλμ πόλη και άλλα 180 παλιά εθνική. ΥΓ Είμαι βαρύς 135 κιλά, οπότε μπορεί να θεωρηθεί μόνιμο δικάβαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες