Jump to content
christaras58

παπι 50cc

Recommended Posts

λοιπον παιδια μετα απο πολλα θεματα κατεληξα σε παπι 50cc λογο διπλωματος και θα ηθελα να μου προτεινεται πιο παπι θα ηταν το καλυτερο ανεξαρτητος χρηματων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον παιδια μετα απο πολλα θεματα κατεληξα σε παπι 50cc λογο διπλωματος και θα ηθελα να μου προτεινεται πιο παπι θα ηταν το καλυτερο ανεξαρτητος χρηματων!

αφου υπαρχει το μπαγιοκο ...$$$... :crazy: οπως λες τοτε εισαι.τσεκ απο εναν καλο μηχανικο :rtfm: κ εφυγες... :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον χρησταρα... εχω ενα χοντα αστρεα 100cc του πατερα μου με 140000χλμ... απιστευτο σκυλι κι ακομα δεν εχει νιωσει, και πριν ενα χρονο αγορασα yamaha crypton x135cc. χοντα αγαπω αλλα το crypton δε το αλλαζα με ολα τα παπια του κοσμου. τωρα στην περιπτωση σου κι αφου θες να παρεις παπακι πριν ενηλικιωθεις και δεν κανεις υπομονη με τπτ θα προτεινα κατι σε daytona sprinter οικονομικο και καλο.. για 50ρακι αυτο θα επαιρνα η και καποιο αντιστοιχο modenas ισως δεν δινεις λεφτα και ειναι και καλα μηχανακια. φιλος εχει modenas 10 χρονια και τωρα του βγαζει μικροπραγματα και αντιστοιχη εμπειρια εχω και απο daytona. νομιζω μην πας για παραπανω λεφτα γιατι αλλωστε φανταζομαι οτι σε ενα η δυο χρονια θα θες μεγαλυτερο. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/768823/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου υπαρχει το μπαγιοκο ...$$$... :crazy: οπως λες τοτε εισαι.τσεκ απο εναν καλο μηχανικο :rtfm: κ εφυγες... :clapping:

2200 για παπακι 50αρι ποσων χρονων με ταμπουρα?νταξει μην τρελαθουμε.εχει αυτος ενα παπακι σε καλη κατασταση και χωνει οσο βρει.δεν σημαινει οτι θα του δινουμε και το δικαιωμα να μας κλεβει.το συγκεκριμενο πανω απο 1000Ε για κανενα λογο.οσο συλλεκτικο και σκυλι να ειναι παραμενει ενα απαρχαιωμενο παπι με μηδενικες αναρτησεις και φρενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2200 για παπακι 50αρι ποσων χρονων με ταμπουρα?νταξει μην τρελαθουμε.εχει αυτος ενα παπακι σε καλη κατασταση και χωνει οσο βρει.δεν σημαινει οτι θα του δινουμε και το δικαιωμα να μας κλεβει.το συγκεκριμενο πανω απο 1000Ε για κανενα λογο.οσο συλλεκτικο και σκυλι να ειναι παραμενει ενα απαρχαιωμενο παπι με μηδενικες αναρτησεις και φρενα.

+1000 Oπως ειπε ο φιλος! Το παρα πολυ 1000Ε(και πολλα ειναι)...Απο εμενα παρε ενα c50 η glx που ναι σκυλια...αλλα σε καμια περιπτωση μη δωσεις πανω απο 1000Ε Τροποποιήθηκε από τον Rafos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοροϊδεύει ο Γιώργος. Μην ψαρώνεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα κι από εμένα , έχω αγοράσει καινούριο εδώ και ένα μήνα το daytona dy50rs . Έμεινα τόσο ευχαριστημένος που όλο το καλοκαίρι δεν ήθελα να κατέβω από πάνω του. Σου το εγγυώμαι να το πάρεις μιλάμε είναι απίστευτο σε όλα του δε καίει απολύτως τίποτα (μέσα στη πόλη με ένα φουλάρισμα έχω κάνει 150+ χιλιόμετρα και εκτός πόλεως πολύ παραπάνω). Έχει ωραία και άνετη σέλα . Είναι πολύ σταθερό μηχανάκι και τα πλαστικά του σε σχέση με το σπριντερ δεν αρχίζουν να αποσταθεροποιούνται μετά από κάποια χιλιόμετρα!!!! . Μπορεί να μην έχει στο κοντέρ στροφόμετρο όπως το σπριντερ αλλά για εμένα είναι πιο ωραίο. Τώρα σε τελική πιάνει 75 χιλιόμετρα και από ότι έχω δει με φιλαράκια μ από το σπρίντερ είναι πιο γρήγορο.

Υ.Γ αγοράζουμε πάντα αυτό που μας αρέσει και όχι αυτό που αρέσει στους άλλους!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολουσ σας παιδια για την βοηθεια σας αλλα θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο μου τον billdv50 αν το συγκεκριμενο μηχανακι ανεβαινει καθολου με 2καβαλο ανηφορες και παλι ευχαριστω παιδια =)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί βρίσκομαι ακόμη στο στρώσιμο και δεν έχω βάλει δεύτερο άτομο πάνω . Αλλά όπως ξέρω όλα τα 50άρια έχουν αυτό το θέμα στις ανηφόρες με δεύτερο άτομο πάνω τους να ζορίζονται κάπως αλλά από τη στιγμή που είναι τετράχρονο, είναι και σκυλί οπότε όσο και να ζοριστεί στο τέλος θα τη βγάλει. Αναλόγως πάντα και από την ανηφόρα που έχεις να κάνεις .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εε ναι φυσικα μετραει και η ανηφορα αλλα θελω να μαθω αν ξερει και καποιος αλλος αν παει καθολου με 2καβαλο ανηφορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να μη σε τραβάει σε καμιά ανηφόρα με δευτέρα , κουμπώνεις την πρώτη και σε βγάζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε γιατι δεν κοιτας διχρονο σκουτερ? Τραβανε πολυ καλυτερα σε ανηφορες και ειναι πιο "καινουρια" σε σχεση με GLX δεκαετιας.. σου προτεινω Gilera Runner 50 :_thumbsup: . Μπορει να το βλεπεις 50αρι αλλα δεν θα το βαρεθεις ευκολα,ειναι μουρατο, ειναι ΔΙΧΡΟΝΟ κατι που σημαινει οτι ειναι πυραυλος και ανεβαινει χαλαρα σε ανηφορες.. Check it :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπες οτι θελεις παπια γι αυτο και δεν σου ειπα για runner αν ηθελα 50αρι αν και δεν μαρεσουν τα αυτοματα θα το σκεφτομου πολυ σοβαρα για runner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι απο τα πιο ομορφα της κατηγοριας και θα τους πατας ολους τους αλλους ειναι δυνατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕ σου είπα για το runner γιατί πιστέυω πως πανω από δύο χιλιάρικα είναι πολλά χρήματα για 50cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το jetix δεν εχω μεγαλο προβλημα παντως...δεν ανεβαινει ανετααα αλλα δεν σκυλιαζει κιολας....ειναι νορμαλ για 50αρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εε ναι φυσικα μετραει και η ανηφορα αλλα θελω να μαθω αν ξερει και καποιος αλλος αν παει καθολου με 2καβαλο ανηφορες

Mε το συμπάθιο φίλε άλλα εσύ το θες για την πάρτη σου ή για να κάνεις...τον ταξιτζή...και με 50cc κιόλας στα...φιλαράκια σου... για να ακούσεις και τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από πάνω πολλά πολλά...?

Aντε πάρτο εκεί και μη βάζεις κανένα κοπρίτη ..2 καβάλο 50ρι και σε ανηφόρες αυτό σε μάρανε...

Φιλική συμβουλή από πολύ μεγαλύτερο σου

ευχαριστώ δε θα ακούσεις και θα το σπάσεις και από πάνω.!!!

Υ.Γ Αλήθεια ποσό χρονών είσαι.?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα