Jump to content
dinoskid

Επιλογη Super Motard!

Recommended Posts

Περιμενω το γνωστο ποστ για Αφρικα η Τρανσαλπ :crazy: :crazy:

Το Husaberg μου φενεται πιο ζωντανο εμενα παντως . Για το αλλο ολοι εδω λενε οτι ειναι ταφος :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το Husaberg μου φενεται πιο ζωντανο εμενα παντως . Για το αλλο ολοι εδω λενε οτι ειναι ταφος :blush2:

το ποιοοοοοο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα επειδη βλεπω πως εχουν αργησει τα παιδια...Ας το ποσταρω εγω...Ρε σοβαρα τωρα δεν ψηνεσαι για κανα ΑΦΡΙΚΑ? Ή εστω ενα ΤΡΑΝΣΑΛΠ ? :P :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Rafos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Husqvarna θες να πεις μαλλον...αλλα ξαναλεω δεν με ωοιαζει τοσο πολυ η δυναμη....αν ημουν καποιος που το θελει να βγαινει εξω και να το σκιζει ε τοτε θα ειχαμε ενα θεμα..αλλα το θελω για πιο καθημερινη χρηση...δεν λεω θα την κανω και την καφριλα μου αλλα οχι συνεχεια....αν και το FMX μην το βλεπετε ετσι..και σουζα κανει και παντιλικακι..μια χαρα ειναι...

Καλα επειδη βλεπω πως εχουν αργησει τα παιδια...Ας το ποσταρω εγω...Ρε σοβαρα τωρα δεν ψηνεσαι για κανα ΑΦΡΙΚΑ? Ή εστω ενα ΤΡΑΝΣΑΛΠ ? :P :mB_kalo_e:

αχαχαχαχαχ!!!!κλαιω απ'τα γελια..αχαχαχαχαχα

Να φανταστω οτι και να πω σε αυτα τα παιδια αυτοι εκει τον σκοπο τους ε;

αχαχαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Husqvarna θες να πεις μαλλον...αλλα ξαναλεω δεν με ωοιαζει τοσο πολυ η δυναμη....αν ημουν καποιος που το θελει να βγαινει εξω και να το σκιζει ε τοτε θα ειχαμε ενα θεμα..αλλα το θελω για πιο καθημερινη χρηση...δεν λεω θα την κανω και την καφριλα μου αλλα οχι συνεχεια....αν και το FMX μην το βλεπετε ετσι..και σουζα κανει και παντιλικακι..μια χαρα ειναι...

αχαχαχαχαχ!!!!κλαιω απ'τα γελια..αχαχαχαχαχα

Να φανταστω οτι και να πω σε αυτα τα παιδια αυτοι εκει τον σκοπο τους ε;

αχαχαχαχαχαχαχ

Ναι ρε εννοειται! Εχεις παρακολουθησει απο την αρχη το θεμα με αυτα τα μοτορια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μονο ελλατωμα του FMX ειναι οτι δεν εχει γκαζι... Μακραν πιο ωραιο στησιμο απ το ΧΤ660.

Aν το παρεις βαζεις arrow ολοσωμη φιλτρο και FCR αλλα θα πινει τον πατο του μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λες οτι εχεις ηδη 2 μεσα για καθε μερα..

"2ον υπαρχει και ενα brosaki για τις κοντινες καθημερινες μου μετακινησεις

3ον υπαρχει και αυτοκινητο για τοιχον αλλες μετακινησεις η βροχες κλπ"

δεν βλεπω το λογο να προσθεσεις και ενα τριτο που να κανει την ιδια δουλεια παλι..

αν σε ενδιαφερει η φαση μοταρντ/πιστα μηπως να κοιταζες κατι σε λιγο πιο extreme για ξεκ@υλωμα?

ρωταω για να καταλαβουμε με ποια λογικη και γιατι ακριβως το θες το μηχανακι, ωστε να ακουσεις και καμια γνωμη πιο σωστη, γιατι το διλλημα που εχεις θεσει ειναι λιγο κουφο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λες οτι εχεις ηδη 2 μεσα για καθε μερα..

"2ον υπαρχει και ενα brosaki για τις κοντινες καθημερινες μου μετακινησεις

3ον υπαρχει και αυτοκινητο για τοιχον αλλες μετακινησεις η βροχες κλπ"

δεν βλεπω το λογο να προσθεσεις και ενα τριτο που να κανει την ιδια δουλεια παλι..

αν σε ενδιαφερει η φαση μοταρντ/πιστα μηπως να κοιταζες κατι σε λιγο πιο extreme για ξεκ@υλωμα?

ρωταω για να καταλαβουμε με ποια λογικη και γιατι ακριβως το θες το μηχανακι, ωστε να ακουσεις και καμια γνωμη πιο σωστη, γιατι το διλλημα που εχεις θεσει ειναι λιγο κουφο..

Βασικα θελω Motard τελος!!!!

Τωρα θα ειναι λιγο αγριο οπως το 610 η θα ειναι πιο normal οπως το FMX ιδου η απορια....ποιο θα ευχαριστηθω πιο πολυ δεν ξερω ρε γμτ αυτο με προβληματιζει...και επισης πιο θα κρατησει περισσοτερο γιατι δεν θελω να εχω τιποτα προβληματα και θα το εχω σαν 2ο μηχανακι,να μην το ευχαριστειεμαι κιολας...

Παμτως σε περιπτωση που θα παρω το FMX σιγουρα θα πεχτει εξατμιση-φιλτρο κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες και τη δικη μου γνωμη,θα ελεγα να μην παρεις fmx.

Σιγουρα ειναι σημαντικο κριτηριο το πιο μηχανακι θεωρεις εσυ ομορφο αλλα ειμαι σιγουρος πως θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα και νομιζω οτι δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις λεφτα για μετατροπες και extra που θα δωσουν στον ''ταφο'' λιγα αλογα παραπανω.

Παρε το husqvarna,ακομα και αν εχεις την ανησυχια μηπως βγαλει κανενα προβληματακι,σιγουρα θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Το μονο θετικο του fmx ειναι η αξιοπιστια,αλλα αν θες κατι αξιοπιστο μπορεις να δεις και το c50 της honda,μπορει να μην ειναι motard και να εχει 600cc διαφορα με το fmx αλλα εχουν σχεδον ιδιο μοτερ και ιδιες επιδοσεις !! :D :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες και τη δικη μου γνωμη,θα ελεγα να μην παρεις fmx.

Σιγουρα ειναι σημαντικο κριτηριο το πιο μηχανακι θεωρεις εσυ ομορφο αλλα ειμαι σιγουρος πως θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα και νομιζω οτι δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις λεφτα για μετατροπες και extra που θα δωσουν στον ''ταφο'' λιγα αλογα παραπανω.

Παρε το husqvarna,ακομα και αν εχεις την ανησυχια μηπως βγαλει κανενα προβληματακι,σιγουρα θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Το μονο θετικο του fmx ειναι η αξιοπιστια,αλλα αν θες κατι αξιοπιστο μπορεις να δεις και το c50 της honda,μπορει να μην ειναι motard και να εχει 600cc διαφορα με το fmx αλλα εχουν σχεδον ιδιο μοτερ και ιδιες επιδοσεις !! :D :devil:

Στην αρχη ψαρωσα...λεω τι λεει!!!αχαχαχαχαχ θεος εγραψε το post!!!αχχαχαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα