night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Γειά σας παιδιά, Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ, αν και κάτοχος μηχανής εδώ και χρόνια, Έχω κάποιες ανησυχίες τελευταία σχετικά με τη μηχανή και είπα να μπω στη παρέα σας. Οδηγώ μια cbf 250 εδώ και 4,5 χρόνια, ενώ παλαιότερα είχα ένα dt 125. Τάκης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλώς ήρθες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2012 από τον yamahito 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλώς ήρθες Τάκη! Τι ανησυχίες έχεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 ευχαριστω για το καλοσορισμα... αν και σε περιοδο κρισης, σκεφτομαι να αλλαξω τη cbf μου με ενα vtr 250 που εχω καμακωσει... απο 250αρι μαυρο παλι σε 250αρι μαυρο αλλα αποτι διαβαζω εχει πολυ καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα, στυλ ρετρο που μου αρεσει ιδιαιτερα και σπανιοτητα μιας και προλαβαν να βγουν ελαχιστα κομματια στην Ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλως ηρθες φιλε! Πες μας λιγο για τη μηχανη σου...Ευχαριστημενος? Και,αν μπορεις,βαλε και καμια φωτο να μας γλυκανεις :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 :_hi: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 καλώς ήρθε φίλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλως ηρθες φιλε! Πες μας λιγο για τη μηχανη σου...Ευχαριστημενος? Και,αν μπορεις,βαλε και καμια φωτο να μας γλυκανεις :D ευχαριστω ... η μηχανη αγοραστηκε καινουρια αρχες του 2008, ειναι μαυρη και τη χρησιμοποιω αποκλειστικα εντος πολης οποτε εχω μονο 14.000 χλμ, ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, βεβαια η χρηση που κανω παραειναι ηπια... ειναι οικονομικοτατη, υπολογισα οτι καει γυρω στα 4,2 lt/100km με χρηση μονο εντος πολης, ειναι δυνατη για τα γουστα μου και πανευκολη για μετακινηση αναμεσα στην κινηση της μερας, ειναι ελαφρια και βολικη για καποιον μετριου αναστηματος και διαπλασης... ενα μειον που εχει ειναι το κλασσικο θεμα με τις ταχυτητες, αραια και που δυσκολευεται να μπει η δευτερα και παει σε νεκρα, αλλο μειον ειναι οτι καμια φορα μηδενιζεται η ωρα στο κοντερ, πραγμα που οφειλεται σε κουνημα της μπαταριας, αποτι διαβασα. αλλα το μεγαλυτερο αρνητικο για μενα ειναι οτι οταν την αγορασα δεν ενημερωθηκα οτι σε λιγο θα εβγαινε η vtr 250 η οποια ηταν μεν πανακριβη αλλα πανεμορφη μηχανη. φωτογραφια θα μπει συντομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλως ορισες ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες