cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδες, θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα Για το crypton r 115 μου, φωραει: Pistonokilindro 55mm assy Ekentroforo 3o stadio fuego Protech oval Keihin 26ari.. Ομως μπερδεβει στις μεσαιες στροφες μετα απο ρυθμισμα Σε καλο μηχανικο, μηπως να βαλω μικροτερο η το μανισιο καρμπιρατερ? Κι επυσεις να μου πει ποσα cc ειναι τωρα Ευχαριστω εκ των προτερων Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2012 από τον cr115 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Διάβασε τους κανόνες συμπεριφοράς που λένε ότι πρέπει να γράφεις ελληνικά και μετά διόρθωσε το θέμα σου γιατί μάλλον θα το σβήσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Ευχαριστω για την συμβουλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 τι καρμπυρατερ ειναι το μανισιο, αν εχει μεγαλη διαφορα, ειναι λογικο να μπερδευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Ειναι 18mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Αλλα το μηχανακι ειναι πειραγμενο δν ειναι μαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 τι καρμπυρατερ ειναι το μανισιο, αν εχει μεγαλη διαφορα, ειναι λογικο να μπερδευει 17 είναι το μαμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 17 είναι το μαμα... 17,18 δεν πειραζει αλλα αυτο φτεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 το πιο λογικο αυτο ειναι, απο 17/18 σε 26 ειναι μεγαλη διαφορα, βαλε το μαμα και δες τι γινετε αν φτιαξει η κατασταση και θες μςγαλυτερο βαλε, αλλα οχι πολυ πιο μεγαλο 2-3mm μεγαλυτερο του μαμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Οκ, θα δω αν γινει Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRYPTON R 115 54 5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 εγω εχω να σου πω πωσ ηρθε η ωρα να πειραξεισ την κεφαλη ροικεσ και λοιπα και μετα θα θεσ 28αρι αλλα και με 26 θα δουλεψει και εκεντροφο 5 σταδιο και θα δεισ τρελη διαφορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες