mortal1996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Γεια σας παιδια , τωρα θα παρω ενα GLX 50 κ.εκ και σκεφτομαι να κανω τα εξεις: 1.125cc CDI ή SPA 2.Μαυρο χαμελεον βαψιμο 3.Μια καλη εξατμηση για GLX (δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη για αυτο το μηχανακι) 4.Να βαλω 5η ή αν γινετε και 6η ταχυτητα 5.Και τελος μια λευκη σελλα. Τι αλλο μου προτεινετε για να γινει καλυτερο?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Ποια είναι η καλύτερη βελτίωση σε GLX 50? Να το κρατήσεις όπως είναι παλικάρι μου!! Και με τα € που έχεις στην άκρη κάνε παραπάνω βόλτες ή απλά κράτησέ τα να πάρεις μοτοσυκλέτα σε λίγο καιρό που θα έχεις το κατάλληλο δίπλωμα!Καλώς ήρθες στο mybike.gr!! Καλή συνέχεια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manolhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Να το κρατήσεις όπως είναι και στο μελον το βλεπης, 5,6 ταχυτητες ειναι δισκολο να το κανις γινετε πρεπι να γνοριζις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Να το κρατήσεις όπως είναι και στο μελον το βλεπης, 5,6 ταχυτητες ειναι δισκολο να το κανις γινετε πρεπι να γνοριζις Η ορθογραφια παλι που ειναι ευκολη??εκει δεν πρεπει να γνωριζεις ε? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Τα νέον μην ξεχάσεις και χαιρετίσματα στον Μήτρογλου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mortal1996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Ρε φιλε κωστα το μηχανακι μ εμενα ετσι μ αρεσει , τωρα τι γουστα εχεισ εσυ δεν με πολυ νιαζει , εγω 2-3 παραανω σημβουλες ζητησα οχι την κριτικη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Από τη στιγμή που ζητάς συμβουλές να δέχεσαι και κριτική και σου κάνω πλάκα ηρέμησε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mortal1996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 οκ , ετσι κι αλλιως βρικα ενα supra και μαλλον θα παρω αυτο....ομως με το racing 150 cc ή honda astrea 60 χιλ??αα και δεν ειναι οτι δεν εχω οδηγησει μηχανακι. το τελευτεο 3μηνο εχω δανιστει το μοδενας 150 κ.εκ του φιλου μ οποτε ναι ξερω να πηγενω με τοσα κ.εκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 αν θες δε και καλα βελτιωση καντο 90cc και εισαι μια χαρα μετα δν αξιζει να το ανεβασεις αλλο πιστεψε με ξερω ατομο με glx 90cc και ειναι πολυ καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες