Jump to content
Sign in to follow this  
faithgr

Που μπορω να βρω μεγαλα/μικρα αυτοκολητα για μηχανακια?

Recommended Posts

Καλησπερα μαγκες, εχω αρκετο καιρο να συνδεθω σε αυτην την ιστιοσελιδα.

Λοιπον θελω να βρω μεγαλα κυριως αλλα και μικρα αυτοκολητα για μηχανακια να ειναι ωραια και να υπαρχει δυνατοτητα παραγγελιας απο το ιντερνετ με επικοινωνια τηλεφωνου η οτι αλλο γινεται τελοσπαντων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πας σε ενα μαγαζι με επιγραφες κτλ και τυπωνεις ολοκληρο κοστουμι οπως το θες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το ξερω θα παω δευτερα η τριτη αλλα προσπαθω να δω αμα υπαρχει κανεις που να ξερει κατι για παραγγελεια απο ιντερνετ, αλλα νομιζω πως θα το κανω σε μαγαζι με επιγραφες.

Ευχαριστω :)

Ξερεις αμα στα μαγαζια με επιγραφες τους δωσεις σχεδια μεγαλων αυτοκολητων τα οποια εχεις βρει στο ιντερνετ αμα μπορουν να στα κανουν αυτοι αντι να τα παραγγειλεις απο το ιντερνετ? γιατι πηρα καποιες ιδεες και σχεδιασα πως θελω να το κανω και εχω βρει και τα αυτοκολλητα απλα ειναι 4 αυτοκολλητα απο 4 διαφορετικα σετ.. και για να τα παρω πρεπει να παραγγειλω και τα 4 σετ γιατι δεν γινεται να τα παρω ξεχωριστα τα αυτοκολλητα.. γιαυτο θελω να δω αμα σε μαγαζια με επιγραφες μπορουν να κανουν αυτοκολητα που εχω βρει απο το ιντερνετ.. γιατι αμα παρω και τα 4 σετ τι να κανω τα περισια αυτοκολλητα που δεν χρειαζομαι?..

Αμα γνωριζεις πες μου αλλιως θα παω να ρωτησω απο εκει αυριο η μεθαυριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα