Jump to content
Sign in to follow this  
CrazyTsach

Καθρέφτες με ηχεία,υποδοχή κάρτα μνήμης και ραδιόφωνο

Recommended Posts

Πρόκειται για κάτι καθρέφτες που βρήκα στο ίντερνετ ενώ έψαχνα για ηχοσύστημα σε μηχανάκι και είναι κάτι πολύ απλό απ'ότι δείχνει,οπότε για πείτε καμία γνώμη..

Καθρέπτες μηχανής με ηχεία με ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δεκτη και θυρα sd car.

Υποστηριζόμενα format αρχείων: Mp3.

Κατανάλωση: 500ma.

Εύρος συχνότητας ραδιοφώνου: 87,5Mhz ~ 108.0Mhz.

Υποστηριζόμενο μέγεθος μνήμης: 128Mb ~ 4Gb.

Διάμετρος σπειρώματος: 10mm.

Ελπίζω να το έβαλα στη σωστή μεριά το θέμα..

Εδώ είναι και ένα λινκ για να δείτε εικόνες :).

http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=4438

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ήχο να βγάλει αυτό το πρι πρι.

Και απ' ό,τι είδα δεν έχει έξοδο για ακουστικά.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ήχο να βγάλει αυτό το πρι πρι.

Και απ' ό,τι είδα δεν έχει έξοδο για ακουστικά.

Αν ήθελες κάτι με ακουστικά έβαζες από το κινητό απευθείας :P.

Τώρα τι ήχο βγάζει και αν είναι δυνατό,δεν γνωρίζω,γι'αυτό το ανέβασα άλλωστε,να δούμε αν αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Το μέγεθος του μεγαφώνου μαρτυρά και την ποιότητα του ήχου (όπως άλλωστε και η τιμή του πακέτου-χαμηλή)

2. Όσο καλή απόδοση και να βγάλει ένα ηχοσύστημα,χαραμίζεται από την κακή αεροδυναμική και ,γενικώς, τον περιβάλλοντα θόρυβο.

ΥΓ. Έχω ακούσει μουσική από Goldwing σε ταξίδι και έχω πάθει πλάκα.

Υποψιάζομαι πως το θέλεις για το ιννόβα σου ε; :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Το μέγεθος του μεγαφώνου μαρτυρά και την ποιότητα του ήχου (όπως άλλωστε και η τιμή του πακέτου-χαμηλή)

2. Όσο καλή απόδοση και να βγάλει ένα ηχοσύστημα,χαραμίζεται από την κακή αεροδυναμική και ,γενικώς, τον περιβάλλοντα θόρυβο.

ΥΓ. Έχω ακούσει μουσική από Goldwing σε ταξίδι και έχω πάθει πλάκα.

Υποψιάζομαι πως το θέλεις για το ιννόβα σου ε; :bye:

Θέλω να φτιάξω άλλα πράγματα πρώτα,αλλά για τέτοια τιμή,αν ήταν καλό το είχα στα υπόψιν.Γενικά είμαι όλη τη μέρα με μουσική και θα ήταν καλή φασή,το μόνο πρόβλημα που θα είχα θα ήταν ότι μπορεί να με αποσπάσει,νομίζω.Οι γνώμες και τα κραξίματα δεν με ενοχλούν :P .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηχοσηστημα σε παπια λιγο δυσκολο, τα σκουτερ εχουν χωρο απο κατω, οι παπιες..??? απλα αντι να δωσεις λευτα για ηχεια και τετοια παιρνεις το κηνιτακι σου και τα ακουστικα σου (η και χωρις ακουστικα) και εισαι ετοιμος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέω από πάνω ότι αν ήθελα με ακουστικά θα έπαιρνα το κινητό μου :P .Απλά επειδή είναι λίγα τα χρήματα,δεν ξέρω τι ήχο θα βγάζει γι'αυτό ρώτησα μήπως ήξερε κάποιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος να αλλάξει τον τίτλο σε:"Μηχανή και ηχοσύστημα" ώστε να μην κάνουμε άλλα θέματα,να ποστάρουμε εδώ ότι βρίσκουμε..

Βρήκα 2 εξοπλισμούς και ζητάω γνώμες

1. http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-super-good-sound-motorcycle-electric-vehicles-mp3-theft-audio-product-17396.html

2. http://www.buyincoins.com/new_en/details/mt-723-motorcycle-external-mp3-player-radio-waterproof-motorcycle-audio-product-17653.html

για πείτε να περάσει η ώρα :).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι εν λόγω καθρέφτες σε χρήση. Είναι στα ρωσικά, αλλά κάποιες ουσιώδεις λεπτομέρειες όπως το μέγεθος του ηχείου κι η ένταση είναι αρκετά εμφανείς.

Τώρα από εκεί και πέρα... είναι στην ευχέρεια του καθενός. Προσωπικά δεν θα τους έβαζα, ούτε στην ΤΑ ούτε στο σκούτερ, είναι πάντως ευρηματικό σχέδιο και σε κάποιους μπορεί να αρέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη καποια στιγμη που ενιωθα πλουσιος, την εκανα την κουταμαρα και τα πηρα για το σκουτερ, δειτε τα λιγα καλυτερα και θα παρατηρησετε οτι ηχο μπορει να αποκτησεις (οχι τιποτα τρελο βεβαια), αλλά καθρεπτες δεν θα εχεις πλεον, γιατι το κατοπτρο ειναι πλεον ΚΑΘΕΤΟ στο εδαφος κι οχι παραλληλο οπως ειναι συνηθως για να βλεπεις κατιτις προς τα πισω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα