Ο Σικελός 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά των συντονιστών και δημιουργών της σελίδας! Πολύ καλή δουλειά, μπράβο! Με λένε Βασίλη, είμαι 26 χρονών ηλεκτρονικός στο επάγγελμα και έχω ένα πρόβλημα! Έχω ερωτευτεί παράφορα το Fazer το 600.... Όλα ξεκίνησαν όταν έβγαλα πέρυσι το δίπλωμα Α1. Ένα φιλαράκι είχε ήδη την εν λόγω μηχανή και του τη ζήτησα μια μικρή βολτούλα (100 μέτρα). Τότε με είδε, την είδα και ερωτευτήκαμε... Έκτοτε την παίρνω που και που για βόλτα, κάτι σαν πτήσεις εθισμού για τους πιλότους όχι ότι τρέχω βέβαια, μην τρελαθούμε κι όλας!!! Μέχρι σήμερα που λέτε την σκέφτομαι ανελειπώς και πιο συχνά και απο την γυναίκα μου (χαχα). Ούφ, δεν ξέρω... Μήπως είμαι άρρωστος μηχανόβιος και δεν το ξέρα? Σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς που κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Πέρα από την πλάκα βέβαια αυτό που με απασχολεί πραγματικά είναι απλά να βρω ένα καλό μεταφορικό μέσο για να πηγαίνω στη δουλειά μου πιο οικονομικά γιατι με το αμάξι δεν πλέον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Όλα ξεκίνησαν όταν έβγαλα πέρυσι το δίπλωμα Α1. Ένα φιλαράκι είχε ήδη την εν λόγω μηχανή και του τη ζήτησα μια μικρή βολτούλα (100 μέτρα). Τότε με είδε, την είδα και ερωτευτήκαμε... Έκτοτε την παίρνω που και που για βόλτα, κάτι σαν πτήσεις εθισμού για τους πιλότους όχι ότι τρέχω βέβαια, μην τρελαθούμε κι όλας!!! Μέχρι σήμερα που λέτε την σκέφτομαι ανελειπώς και πιο συχνά και απο την γυναίκα μου (χαχα). Ούφ, δεν ξέρω... Μήπως είμαι άρρωστος μηχανόβιος και δεν το ξέρα? αν ισχύουν τα παραπάνω, πάρ' το και μη σκέφτεσαι τίποτ' άλλο είσαι στ' αλήθεια σικελός; omerta! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Welcome! Ωραίο μηχανάκι το φαζεράκι! (πάντως σχετικά με την οικονομία, όχι ότι είναι και τρελή καταπιώνα βέβαια το γιαμάχιο, αλλά παίζουν και οικονομικότερα μηχανάκια) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Καλωςηρθες, ποιο βολταρεις? το s2 'η το πρωτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Καλως ηρθες και καλα ποστ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 καλώς ήρθες ! ! ! :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Σικελός 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) είσαι στ' αλήθεια σικελός; omerta! Όχι βρε, παρατσούκλι είναι. Αθηναίος είμαι. Καλως ηρθες, ποιο βολταρεις? το s2 'η το πρωτο? Το πρώτο! Μοντέλο του ΄07. Welcome! Ωραίο μηχανάκι το φαζεράκι! (πάντως σχετικά με την οικονομία, όχι ότι είναι και τρελή καταπιώνα βέβαια το γιαμάχιο, αλλά παίζουν και οικονομικότερα μηχανάκια) Χμ... μήπως θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να μου προτείνεις κάτι παρόμιο? Είμαι 1,87 75 κιλά και κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά μου κάνω 20χλμ πήγαινε - έλα στην εθνική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Που λέτε είχα δει και ένα απο κοντά σε καποιο μαγαζί που είχα πάει να ρωτήσω και μου είπε ο πωλητής εκεί πως ακριβώς επειδή είναι αρνάκι στα χαμηλά είναι πιο φιλική σε κάποιον αρχάριο. Εγώ απ΄ότι έχω δει στην πράξη, όντως χαιδεύεις το γκάζι και ένα απλό αεράκι ωθεί τη μηχανή. (Κάπου τη διάβασα αυτή την ατάκα) Μετά τις 8χιλ σαλ δεν το έχω πάει / δεν γνωρίζω. Βασικά το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και βρήκα πολλές χρήσιμες πληροφορίες αλλά έχω μια ακόμη απορία. Κάποιος που μόλις παίρνει το διπλωμά του θα ήταν φρόνιμο να μπει κατ΄ευθείαν στον κόσμο της μηχανής ή να ξεκινήσει σιγά σιγά με μικρό και πάει λέγοντας? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2012 από τον Ο Σικελός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Καλώς όρισες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες