Jump to content
A.K.A. SonIC

O ΕΛΛΗΝΑΣ που δέν ήταν και ΕΛΛΗΝΑΣ που ήταν

Recommended Posts

Δηλαδη αυτοι που λενε πως αγαπουν την πατριδα τους, τι παραπανω εχουν κανει απο εμενα για αυτη ?

( δεν λεω οτι την μισω, αλλα τι? )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε άκουσα Γερμανέ αργυρέ Ολυμπιονίκη Σιδέρη [ή Σιδερή] Τασιάδη να λες στον δημοσιογράφο Ντάσκα [ράδιο ΑΛΦΑ] ότι θα πολεμούσες εναντίον της Ελλάδος, αν η Γερμανία εμπλεκόταν σε πόλεμο με την πατρίδα μου. Κεραυνοβολήθηκα και πάγωσα.

Είχαν δίκηο, λοιπόν, όσοι σε περιποιήθηκαν δεόντως φθάνοντας μέχρι του σημείου να σε χαρακτηρίσουν «γενίτσαρο». Εγώ ο δυστυχής και αφελής προσπάθησα να δώσω μία άλλη ερμηνεία στα λόγια σου, αλλά έπεσα πολύ έξω. Αποφάσισα, λοιπόν, να ασχοληθώ για τελευταία φορά μαζί σου για δύο λόγους:

• Πρώτον: για να ζητήσω δημοσία συγγνώμη από τον κ. Χρήστο Νικολαΐδη, στον οποίον άσκησα κριτική για όσα έγραψε για σένα και

• Δεύτερον: για να σου πω ότι δεν είσαι γενίτσαρος. Είσαι κάτι χειρότερο. Είσαι Τασιάδης.

Εύχομαι να προκαλέσεις με τη συμπεριφορά σου τη διαδικασία έκπτωσής σου από την ελληνική ιθαγένεια [άρθρο 17 ν. 3284/2004], εκτός και το ζητήσεις μόνος σου. Δεν σου αξίζει να έχεις την ιθαγένεια που φέρουν τιμής ένεκεν αρκετοί ξένοι, οι οποίοι δεν έχουν τον παραμικρό δεσμό αίματος με τη φυλή μας.

Σωτήριος Καλαμίτσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να δοξαζεις την πατριδα που μεγαλωσες σπουδασες και ζεις ειναι πραγματικα τιμη,

αλλα συγνωμη, Ελληνας φιλε γεννιέσαι δεν γινεσε.

Τροποποιήθηκε από τον ronin1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να δοξαζεις την πατριδα που μεγαλωσες σπουδασες και ζεις ειναι πραγματικα τιμη,

αλλα συγνωμη, Ελληνας φιλε γεννιέσαι δεν γινεσε.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γεννηθείς στην Ελλάδα και Έλληνας να μη γίνεις ποτέ....

Άπειρες οι περιπτώσεις καλοθρεμμένων Ελλήνων από κούνια-βαρβάρων σε αυτή τη χώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γεννηθείς στην Ελλάδα και Έλληνας να μη γίνεις ποτέ....

Άπειρες οι περιπτώσεις καλοθρεμμένων Ελλήνων από κούνια-βαρβάρων σε αυτή τη χώρα.

Και πολιτικών

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαριέμαι να τα διαβάσω όλα αλλά διάβασα 2-3 ποστ

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας να είναι ο "μάγκας" να φαίνεται στα δύσκολα κλπ κλπ κλπ και όλοι οι άλοι να είναι φλώροι

Να πά να γα και η Ελλάδα και η Γερμανία και όλοι τους άνθρωποι είναι όλοι κόπιασα και έκαναν την δουλειά τους τώρα αυτά τα σήκωσα τη σημαία και έγινα πατριώτης για μένα είναι τρίχες κατσαρές

ότι είμαι εγώ είναι και ο Αλβανός και ο Τούρκος και ο Ιταλός άλλο το τι σκατά μας βάζανε στο κεφάλι μας και το τι σκατά αποφάσισε να κρατήσει ο κάθε ένας

και πιστεύω πραγματικά οτι αν δεν είχαμε τόσους εθνικιστές παντού θα ήταν πολύ καλύτερος όλος ο κόσμος

Να αγαπήσω μια χώρα το χώμα της γιατί ; είναι διαφορετικό από μια άλλη ή μου έδωσε πολλές ευκαιρίες ;

συνεπώς Έλληνας είναι αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα και από εκεί είναι οι ρίζες του, Πακιστανός στο Πακιστάν και πάει λέγοντας

και δεν έχει και καμία σημασία στην τελική

έχω βαρεθεί να βλέπω εθνικιστές, φασίστες που δεν έχουν ιδέα τι στηρίζουν

διαφωνώ με όλους σας αυτή είναι η γνώμη μου και στα @@ μου κιόλας στην τελική για εμένα ανρθωπάκια που νομίζουν οτι είναι μάγκες επειδή είναι Έλληνες ή το παίζουν αου για την ελληνική γραφή κλπ κλπ κλπ είναι απλά γελοίοι

ή Ελλάδα ότι έκανε το έκανε πριν γίνουμε καν σπέρμα οι πιο πολλοί μας οπότε πάει αυτοί που έπρεπε να ήταν περήφανοι είναι εκεί που είναι

εμείς ας κάτσουμε να το παίζουμε ιστορίες και Έλληνες ευνούχοι

ΥΓ είμαι ελληνόπουλο γεννημένο στο Καρπενήσι για να σας προλάβω...

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαριέμαι να τα διαβάσω όλα αλλά διάβασα 2-3 ποστ

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας να είναι ο "μάγκας" να φαίνεται στα δύσκολα κλπ κλπ κλπ και όλοι οι άλοι να είναι φλώροι

Να πά να γα και η Ελλάδα και η Γερμανία και όλοι τους άνθρωποι είναι όλοι κόπιασα και έκαναν την δουλειά τους τώρα αυτά τα σήκωσα τη σημαία και έγινα πατριώτης για μένα είναι τρίχες κατσαρές

ότι είμαι εγώ είναι και ο Αλβανός και ο Τούρκος και ο Ιταλός άλλο το τι σκατά μας βάζανε στο κεφάλι μας και το τι σκατά αποφάσισε να κρατήσει ο κάθε ένας

και πιστεύω πραγματικά οτι αν δεν είχαμε τόσους εθνικιστές παντού θα ήταν πολύ καλύτερος όλος ο κόσμος

Να αγαπήσω μια χώρα το χώμα της γιατί ; είναι διαφορετικό από μια άλλη ή μου έδωσε πολλές ευκαιρίες ;

συνεπώς Έλληνας είναι αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα και από εκεί είναι οι ρίζες του, Πακιστανός στο Πακιστάν και πάει λέγοντας

και δεν έχει και καμία σημασία στην τελική

έχω βαρεθεί να βλέπω εθνικιστές, φασίστες που δεν έχουν ιδέα τι στηρίζουν

διαφωνώ με όλους σας αυτή είναι η γνώμη μου και στα @@ μου κιόλας στην τελική για εμένα ανρθωπάκια που νομίζουν οτι είναι μάγκες επειδή είναι Έλληνες ή το παίζουν αου για την ελληνική γραφή κλπ κλπ κλπ είναι απλά γελοίοι

ή Ελλάδα ότι έκανε το έκανε πριν γίνουμε καν σπέρμα οι πιο πολλοί μας οπότε πάει αυτοί που έπρεπε να ήταν περήφανοι είναι εκεί που είναι

εμείς ας κάτσουμε να το παίζουμε ιστορίες και Έλληνες ευνούχοι

ΥΓ είμαι ελληνόπουλο γεννημένο στο Καρπενήσι για να σας προλάβω...

βλέπεις όμως βιάζεσαι πολύ και δεν ασχολείσαι με το τι έχει γραφτεί σε όλο το θέμα.... οπότε έγραψες απλα για να γράψεις απάντησει στο ποστ σου θα βρείς σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν απαντήσει τα παιδία αν κάνεις τον κόπο να τα διαβάσεις..

ΥΓ: άσχετο στο Ολυμπιακό χωριό παίζουν νοίκια και τέτοια ? η μόνο αγορά? ψάχνω να φύγω απο κέντρο και επειδη έιχα κάνει με το max power πολλές φωτογραφίσεις εκει το γούσταρα πολύ σαν χώρο αν θές στείλε pm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαριέμαι να τα διαβάσω γιατί έχω πραγματικά μπουχτίσει να διαβάζω τέτοια thread παντού !

δεν πάει σε σένα προσωπικά αλλά βαρέθηκα internetικούς επαναστάτες,15χρονα χρυσαυγήτες και φανατισμένους Έλληνες

δικαίωμά του ο καθένας απλά εγώ θέλω να πω τον πόνο μου πως βαρέθηκα...

να είμαστε λίγο ρεαλιστές τουλάχιστον.. Έλληνας είναι αυτός που γεννήθηκε Έλληνας και δεν τον κάνει καλύτερο σε τίποτα που είναι Έλληνας, ΟΤΑΝ ο Έλληνας θα γεννηθεί με 2 εγκέφαλος ή 2 καυλιά το συζητάμε :lol:

Εδώ μέσα στο χωριό δεν είναι όπως το promoτάρουν τα περιοδικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! ούτε όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά...

κανονικά νοίκια δεν παίζουν σπίτια πήραν μέσω του ΟΕΚ ή όποιος σκατάς οργανισμός τα έκανε αυτά και αυτά με κλήρωση και έπρεπε να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις

στην Θεωρία δεν μπορείς να έρθεις και να νοικιάσεις εσύ ούτε εγώ κλπ μόνο να στο δώσουν

στην πράξη κάποιοι που "κέρδισαν" σπίτι εδώ μέσα τα νοίκιασα γιατί είχαν και αλλού

ΑΛΛΑ σε κάποιους που πήραν πρέφα οτι τα νοίκιαζαν, πέταξαν έξω και τους ενοικιαστές και πήραν και τα σπίτια από τους κατόχους τους

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα