Glx4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Γεια σε όλους :) είμαι και γω νέος στο forum,και νέος στο χώρο των μηχανακιων για αυτο χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια όσων μπορούν να μου απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα μου... Σε 2-3 μήνες βγάζω δίπλωμα και δν ξέρω Καν τι μηχανακι να αγορασω(παπι,scooter),(2χρονο,τετραχρονο) Βασικα είμαι κοντα στο να πάρω glx..αλλα ο πατέρας μ που ξέρει απο μηχανάκια,μου λέει ότι άμα το κάνω π.χ. 110 cc ο σκελετός δν θα αντέξει και ότι είναι καλο να το κάνω 72 cc.Θέλω να μ πείτε άμα το κάνω 72 τι τελικη θα έχω άμα αλλάξω και κυλινδρους και τέτοια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 πολυ καλυτερα θα ηταν να σε απασχολουσε το τι ΚΡΑΝΟΣ θα αγορασεις και να μαθεις να οδηγεις.καλη γλυκια η ταχυτητα αλλα μαθε πρωτα τα βασικα και τα αλλα ερχονται.τοσα και τοσα ακουμε γυρω μας. εχεις γονεις που σε περιμενουν να γυρησεις. γι'αυτο ξανασκεψου λιγο πιο καθαρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Παρε πρωτα κρανος,βγαλε διπλωμα και ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν. Τωρα για αυτο με το glx και τον σκελετο τι 110, και 150 να το κανεις ο σκελετος δεν θα εχει προβλημα αν ειναι σε καλη κατασταση. Αλλα θα ειναι τα προβληματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Είχα glx το 1987, ήταν και εμένα το πρώτο μηχανάκι. Τότε κυκλοφορούσαν τα glx λίγα χρόνια και οι μάστορες δεν ξέραν πολλά για αυτά. Πάω να το κάνω 80αρι. Το στρώνω 500 χιλιόμετρα και μόλις πάω να το ανοίξω, χτυπάει το πιστόνι στην κεφαλή και κολάει. Με τα πολλά, τα glx είχαν υψηλότερη συμπίεση οπότε πιο ρηχές κεφαλές και ήθελε τορνίρισμα όχι μόνο το πιστόνι αλλά και η κεφαλή. Το έκανε άντεξε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα αλλά,μετέπειτα έκαψε βαλβίδα. Τελικά του έβαλα κεφαλή από c50 6βολτο και λύθηκε το πρόβλημα της κεφαλής μια για πάντα, αλλά μετά χτύπησε μπιέλα. Το μηχανάκι μετά την επισκευή κατέλειξε 72cc όπου έβγαλε αρκετές 10αδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Μόνο με την αύξηση του κυβισμού δεν παίρνει τελική. Πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξεις καρμπυρατέρ για να δεις βελτίωση. Με καρμπυρατερ 19 ή 20αρι δεν θυμάμαι, και γρανάζωμα από τελική 100ριζε. Τώρα φυσικά μπορεί να έχουν βρει άλλους τρόπους να αντιμετωπίζουν τα παραπάνω προβλήματα και να έχουν καταλήξει σε κάποιο πακέτο που δουλεύει. Όπως και να έχει το glx είχε απαράδεκτο πηρούνι και φρένα. Για να γλυτώσεις όλα τα παραπάνω και να έχεις και πιο σωστό παπάκι, προτίμησε ένα με τηλεσκοπικό πηρούνι μπροστά και δισκόφρενο. Επίσης επειδή σε βλέπω να ξεκινάς με ενθουσιασμό και αυτοπεποιήθηση, η μηχανή είναι επικίνδυνη και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο και να καταστρέψει την δική σου ζωή ή/και κάποιου άλλου. Δεν την καβαλάμε και τρέχουμε. Και τα 100 χιλιόμετρα είναι πολλά για παπί και με 20 χιλιόμετρα σκοτώνεσαι. Για να τρέξεις με κάποια ασφάλεια ,πρέπει να αποκτήσεις εμπειρία και αυτή χτιζεται σιγά σιγά με υπομονή. Τα περισσότερα ατυχήματα, γίνοντε μετά μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, που νιώθεις ότι έχεις πάρει τον αέρα στην μηχανή και υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Χρειάζοντε δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποκτήσεις βασική εμπειρία και ικανότητες. Η ζωή είναι μεγάλη έχεις καιρό να κάνεις οτιδήποτε αρκεί να έχεις την υγεία σου και να είσαι αρτιμελής. Στα λέει κάποιος που 2 μήνες μετά που πήρε το glx στα 16,έκανε μετωπική (καλίμπρα το glx) και οδηγεί 25 χρόνια από τότε. Πάντα κράνος και εσύ και ο συνεπιβάτης. Το πεζοδρόμιο ή η γωνία ενός αυτοκινήτου, μπορεί να σου ανοίξει το κεφάλι και με 20 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glx4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Θέλω να ευχαριστήσω. Και τους τρεις για τις πολύτιμες πληροφορίες και να είστε σίγουροι ότι θα τα εφαρμοσω ;) δν θέλω να κάνω κόντρες και τέτοια..απλα να δω άμα σε αυτα τα κυβικά πιάνει με 2 άτομα σε ευθεία τουλάχιστον τ 80 και αν τραβάει σε αναφορές,και αν έχει τι άλλο πρέπει να βάλω;Το τελευταίο έχει ήθελα Μα γράψω όχι :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 θα τραβαει μην αχωνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glx4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Φίλε λες να χρειαστεί να του φορεσω Τπτ άλλο,για λίγο παραπάνω νεύρο; Εξατμιση για παράδειγμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 βαλτου μονο μια εξατμιση sebring μην το ψαχνεις θα εισαι ανετος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glx4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Και πόσο θα κοστίσει όλο το πακέτο περίπου μάγκες; (εξατμιση,βάψιμο,νικελωμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 αμα του φορεσεις και γρναζομα για μπαμ θα δεις πως θα εχει νευρο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες