Jump to content
jokey

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ

Recommended Posts

:D :D :D :D Ας αρχίσουμε από τα βασικά :D :D :D :D

Η 3η Πανελλήνια τα είχε όλα αλλά πρώτ'απ'όλα γέλιο και χαρά

και απ'ότι κατάλαβα όλοι φλερτάρουν και αγκαλιάζονται με τα μαξιλάρια τους θα δώσω εγώ μια γενική εικόνα της συνάντησης αυτής

Κατ'αρχήν το ραντεβού των 17.00 δεν το τήρησαν όλοι(πλειοψηφία) και μέσ σε αυτούς και εγώ

Απ'τα πολλά κατά τις 6 και αφού μας είχε ψήσει ο ήλιος και η αναμονή ξεκινάμε

ducpilot(με Λένα)-angelthing-Αρτεμις-Bikersonly-spdphoto(με Κατερίνα)-apostat-javanese(με Evdokia) και εγώ με την Νάνσυ

Ανασύνταξη στην γέφυρα της Χαλκίδας και βουρ για το camping

Ο afrolykos είχε καθαρίσει τον χώρο και μας υποδέχτηκε δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες.Να τον ευχαριστήσω για την βοήθεια που μας προσέφερε με το στήσιμο της σκηνής με σκοπό να προλάβουμε να φάμε :cheers::cheers:

Ξαφνικά μέσα στην σιγαλιά και την ηρεμία της Αγ.Άννας σκόνη σηκώθηκε,κεραυνοί σκίσαν τον ουρανό τα σύννεφα μαυρίσαν τον τόπο και από το υπερπέραν ακουγόταν ένας θόρυβος δίχως άλλο,μην ήταν η συντέλεια του κόσμου,μην ήταν το μεγάλο μανιτού οχι..................ηρθαν οι βόριοι

gazeroti-atsatsos-multijohn-άπιστη

Ο ducduc είχε ήδη φτάσει και γευμάτιζε γιατί το βράδυ προβλεπόταν μακρύ

εδώ εγώ σταματώ γιατί θας σας τα πουν καλύτερα οι άλλοι(εγώ αποσύρθηκα)

Την άλλη μέρα ο Multijohn μας παρακάλαγε να κολυμπήσουμε αλλά τελικά τον πετάξαμε μέσα εγώ και ο javanese κουβέντα μετά , απόψεις μουσικές,μοτοσυκλετιστικές,ενδυματολογικές κτλ κτλ

Μετά αφούφάγαμε και έπαιξα μια παρτίδα πινγκ-πονγκ με την Νάνσυ αρχίσαμε τις βουτιές με javanese και gazeroti(θα δείτε φωτό και θα καταλάβετε)

Το βράδυ ρίξαμε τις μάσες μας στον γιατρό της πείνας

και αργά το βράδυ εγώ πάλι αποσύρθηκα και τα κενά θα τα καλύψουν ο ducduc ο ducpilot, μαζί με Bikers only ,Άρτεμις,gazeroti(πονηρούλη), touristas ,lasou

και όλη η κομπανία που είναι αλήτες,μπεκρήδες και τα σχετικά,αμάν πια!! :grin::grin:

Την Κυριακή είχε πακετάρισμα καφέ,δηλώσεις στην camera του spdphoto και Κατερίνας

Στις φωτογραφίες έγινε το σώσε,πολύ φλάς,πολύ χαμόγελο,πολύ πόζα και πολύ ζέστη.

Ο δρόμος της επιστροφής είχε και αλήτες μηχανόβιους(όχι εμάς,άλλους) και προσπεράσεις της lasou με το beta το 200άρι τέζα στο βουνό

Κουράστηκα και άλλες λεπτομέριες θα τις καλύψουν και οι άλλοι συνοδοιπόροι

Να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος στην συγκέντρωση,

Τον spdphoto για την τρόμπα,τον javanese για το πήγαινε και την υποστήριξη από τα μετόπισθεν,τον afrolyko για την βοήθειά του με το στήσιμο της σκηνής,την Νάνσυ που ανέχτηκε έναν άνθρωπο 1.90 σε μια σκηνούλα πάνω σε ψιλοξεφούσκωτο στρώμα και για όλη την διαδρομή που δεν έβγαλε άχνα,τον ducpilot για το κόλπο με το πλάγιασμα της μηχανής σε συνεχόμενες στροφές,τον gazeroti με την ενέργειά του και τις πλάκες του,τον atsatso για το λάδι για τηγάνισμα που μου έδωσε και όχι αυτά που λένε οι άλλοι οι ψεύτες στην κάμερα(βλ.Multijohn) :grin: Να με συγχωρήσουν όσοι ξέχασα να τους αναφέρω,μακάρι αυτές οι συγκεντρώσεις να κρατήσουν το αγνό και παρεϊστικο επίπεδο που έχουν και να είμαστε καλά και όρθιοι να επαναλάβουμε πολλές ακόμα πανελλήνιες,τοπικές,βόριες,νότιες,βοριοανατολικοδυτικές συναντήσεις κτλκτλ

Τροποποιήθηκε από τον jokey

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να πω και εγω δυο λογακια για αυτη την εκδρομη.... ^_^

Απ'οτι καταλαβα καθε (τετοια) εκδρομη εχει και τα δικα της...γιαυτο και την κανει ξεχωριστη απο τις αλλες(παννεληνιες).Υπηρξε μεγαλη χαρα που μπορεσα να ξαναδω ατομα που εχω γνωρισει παλιοτερα, οπως και ατομα που γνωρισα τωρα τα οποια αξιζαν καθε χιλιομετρο που διανυσα για να παω εκει!! :_thumbsup:

Βασικα μια εκπληξη που με περιμενε ακομα πριν καλα καλα βγαλω τις γκορντουρες απο πανω μου ειναι που γνωρισα εναν πολυ καλο φιλο του προηγουμενου ιδιοκτητη της μοτοσυκλετας μου.Αναφερομαι στον spdphoto (Σπυρος).

Ελπιζω παιδες να τα ξαναπουμε συντομα!!!

:bye::cheers::cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ήταν κατά γενική ομολογία η πανελλήνια της κρεπάλης...... :drunk:  :drunk:  :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

Σουλα μας εκαψες :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον διαγωνισμο ping-pong........

Αγγελος με Δημητρη(orimos...νεο μελος).........

post-550-1157920086_thumb.jpg

Αλλα επειδη εχαναν συνεχεια το μπαλακι ......

τους δωσαμε ενα ....μεγαλο........ :tease:

post-550-1157920124_thumb.jpg

:tease::tease::tease:

Μεσημεριανο.....

post-550-1157920975_thumb.jpg

post-550-1157920999_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον touristas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι επειδή, δεν είμασταν τίποτα τυχαίοι......

000ma7.jpg

:yahoo::tease::clapping:

Τροποποιήθηκε από τον Evdokia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παλιοπαιδα απο οτι βλεπω εχουμε γυρισει ολοι (ducduc δεν ξερω αλλα θα μαθουμε )οποτε ολα καλα.Παρεσαμε αλλη μια φορα τελεια η παρεα ηταν απιθανη οπως παντα ,επεσαν συζητησεις υψηλου επιπεδου, χαμηλου ,χαμηλοτατου και το γελιο της αρκουδας.Απο κρεπαλη καποια μελη εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο ευγε :cheers: .Εχω να πω οτι ειναι σπουδαιο πραγμα το πως ειμαστε μια τοσο καλη παρεα ανθρωποι διαφορετικων ηλικιων .Χαρηκα που ειδα τα παιδια απο Θεσσαλονικη και φυσικα τον Βασιλη απο Κερκυρα(εσας σας βλεπω καθε παρασκευη ρε ρεμαλια αμαν πια )ευχομαι να τα πουμε παλι συντομα καιρου και οικονομικων επιτρεποντος ακομα περισοτεροι-ρες.Φωτο θα κατεβουν αυριο ε ρε γλεντια :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:cry: Ξέχασα να πάρω φωτογραφική μαζί μου κι έτσι δεν έχω φώτο να σηκώσω. :kaaaala:

Παιδιά απο εμένα και την Απιστη,ευχαριστούμε πάρα πολύ για την καλή παρέα!Περάσαμε φανταστικά και αυτό που διαπιστώσαμε ακόμη μια φορά είναι οτι το mybike απαρτίζετε απο καταπληκτικά άτομα,ευχάριστα στην παρέα και με αστείρευτη διάθεση για καλαμπούρι και χαβαλέ!Οτι και να πούμε είναι λίγο!

Το μόνο που πραγματικά εύχομαι είναι να είμαστε ΌΛΟΙ γεροί και του χρόνου ή όποτε ξαναβρεθούμε,και να περνάμε το ίδιο καλά όλοι μαζί (και ακόμη περεισσότερα άτομα!)αλλά και ο καθένας στην προσωπική του ζωή.

Για εμένα ΤΩΡΑ τελείωσε το καλοκαίρι!

Καιρός να κανονίσουμε και κάτι για...χειμώνα :meeting:

:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ@μώ την εξεταστική μου μέσαααααα :ranting::ranting::ranting::ranting:

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::2guns::2guns::knife:

Ήθελα να έρθω και εγώ πάρα πολύ :wallbash::wallbash:

Μπράβο παιδιά και σας ζηλεύω..... :(

Στην επόμενη........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΓΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::clapping::clapping::yahoo::yahoo::yahoo::cheers::cheers::bye::bye:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ...!!!!!! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο άντε του χρόνου το καλοκαίρι κρατάω οικονομίες από τώρα δεν αντέχω να χάνω άλλες πανελλήνιες.... :ranting:

Πάντα τέτοια! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πιο νέος της παρέας (και ηλικιακά και σαν μέλος) τα 22α γενέθλιά του τα πέρασε ταξιδεύοντας θεσ/νίκη - Β. Εύβοια. Εννοείται οτι δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα άλλο. Πέρασα :thumbsup: φανταστικά :thumbsup: Γνώρισα καταπληκτικά άτομα,με κέφι,όρεξη και τρέλα. Πραγματικά σας συμπάθησα ΟΛΟΥΣ παιδιά. Ανηπομονώ να σας ξαναδώ και όσους άλλους δεν κατάφεραν να 'ρθουν. Σε 2 βδομάδες έχει το 1ο bikers bazaar (24 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, στο Auto Festival, απέναντι από τα Mc Donalds στην εθνική οδό αθηνών-λαμίας). Ήδη ο Jokey και ο angelthing ψήνονται. Άντε να ΄ρθουν κι άλλοι να παμε μετά για καφεδάκι. Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε παιδιά. Ήταν λίγο και πολύ καλό. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους, καλά να περνάτε και προσοχή στο δρόμο. Τα λέμε... :cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nομίζω οτι βρήκα τελικά μια φώτο που έβγαλα απο το κινητό μου,με την Busa του angelthing...

7286nv1.th.jpg
:grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω λογια κουφαλες....

Ευτυχως που ητανε μονο για 2 βραδια αυτη η Πανελληνια....γιατι αλλιως δε θα τη παλευαμε ....... :lipssealed:

Απολογισμος .

5 μπουκαλια τεκιλα σε 2 βραδια (μεχρι και ψυχαναλυση χρειαστηκα :lol: ,ευτυχως που ητανε εκει η Λενα :_thumbsup: ) .

Κραμπες στο στομαχι απο το γελιο .

Ακουσα οτι σκυλαδικο δεν εχω ακουσει 40 χρονια .....(στη φωτογραφια το κομματι που παιζει ειναι το "Τσικουλατα" :lol: )

Απο την γνωριμια με τα νεα παιδια ειμαι ενθουσιασμενος καθως ειναι ολοι πεντε αστερων.

Πολλες συζητησεις που θα μπορουσαν να εχουν γινει , εμειναν τελικα στη μεση λογω τεκιλας. Την επομενη φορα ελπιζω να το παλεψουμε και να τις συνεχισουμε.

Εκαναν παλι αισθητη την απουσια τους πολυ σημαντικα μελη

Αφρολυκε προαγεσαι σε μονιμο αρχηγο της εκαστοτε κατασκηνωσης ,χωρις δημοκρατικες διαδικασιες :_thumbsup:

Σας ευχαριστω ολους για την εξαιρετικη παρεα..... αλλα δεν ξαναρχομαι . Ειστε αντιοικονομικοι και πολυ κακη επιροη :devil:

Ευχαριστουμε επισης την μπαργουμαν για τα 65.000.000 σφηνακια και τον DJ που μας εβγαλε τη ψυχη για να παιξει και λιγο καλη μουσικη.

Μην παντρευεστε , ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα ......!!

:cheers::bye:

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σας κι απο μενα..... :grin:

...πραγματι ηταν ενα πολυ ωραιο το ΣΚ,περασαμε υπεροχα.... :cheers::yahoo::yahoo:

Ευχαριστω παρα πολυ τον Μιχαλη (Bikersonly) και την Αρτεμις (δεν γνωριζω το nick της)

για την "προσκληση" στη πανελληνια.... :thumbsup::ok:

Παρ'ολο που εχω "γραφτει" αρκετο καιρο στο mybike, δε γνωριζα της δραστηριοτητες

του..........και απ'οτι φανηκε εχασα πολλες καλες στιγμες... :angry::angry::sorry:

Το σιγουρο ειναι οτι θα προσπαθησω να ακολουθω τα γεγονοτα... :grin::thumbsup::grin: ...και σιγουρα στην επομενη συναντηση μας θα ειμαι με 2τροχο... :P

Ολα τα παιδια που γνωρισα ειναι ενα κι ενα... :ok: (αλλα δε θυμαμαι ολα τα ονοματα... :grin::rolleyes: )

Ευχαριστω για αλλη μια φορα ολους τους παρεβρισκομενους για την SUPER παρεα σας

και την ΤΕΛΕΙΑ αντιμετωπιση σε ενα "νεο" μελος.... :cheers::cheers::ok:

Για οσους δεν καταλαβαν...ειμαι ο μακρυμαλλης με το μαυρο "κουτι" και

την Γρηγορια!!!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο παιδιά,ωραία πράγματα αυτά !! Ετσι,παντα βολτες,παντα συναντήσεις και χαμόγελα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για οσους δεν καταλαβαν...ειμαι ο μακρυμαλλης με το μαυρο "κουτι" και

την Γρηγορια!!!!! 

Την επόμενη φορά να είσαι ο μακρυμάλλης με την Γρηγορία και την γρήγορη. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα