peter81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 πουλαει ενα παιδι ενα crypton-x και ειναι λεει στα χαρτια 50cc και οτι τωρα εχει μοτερ 125 cc γινεται ενα crypton-x να ειναι 50cc στα χαρτια αν ειναι να προχωρισω στην αγορα αλλα θα βαλω ενα 50αρι μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 με καμια παναγια φιλε, ειναι καθαρα η απομιμηση του crypton x και απλος προσπαθει να σε ξεγελασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 τωρα εβαλε οτι ειναι απομιμηση εχει μοτερ lifan 110 αμιζο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Απομιμιση Crypton-X ειναι. Εχει ο ξαδερφος μου ενα και ΔΕΝ παει μια με το 50αρι μοτερ. του εβαλε 125 μοτερ λιφαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 αν του βαλω ενα μοτερ daytona sprinder 50 κινητηρα γινεται σε μηχανικο βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 μα και παλι το ιδιο θα ειναι! τα τετραχρονα 50αρια δεν πανε βημα. Με δικαβαλο ανηφορα δεν μπορεις να ανεβεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 εγω το θελω για το σχολειο μου φοβαμαι να παιρνω δικαβαλο και αν με σταματησει μπατσικο τι θα κανω εκει εχει πολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Εγω για αυτο το λογω δεν πηρα παπι 50αρι , γιατι αν επερνα θα το ειχα ειτε 72/80 ειτε με μοτερ 125. Πηρα το ραννερ που εχει τις καλυτερες επιδοσεις στην κατηγορια των 50αριων (90-95 τελικη καλο μπαμ) και ειμαι κυριος στα 50 κυβικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες