javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2005 Παρολο που το ειχαμε συζητησει αρκετα με τον Βασιλη (cyberpunk) εξακολουθουνε να υπαρχουν καποιες αποριες στο μυαλο μου... Το τοπικ εχει ηδη δημοσιευτει στο moto.gr στο σχετικο υπο-φορουμ για τα CBF's, απλα ειπα να το ποσταρω και εδω μηπως και καποιος εχει υπ'οψιν του... Ευχαριστω εκ των προτερων... Να πω οτι σκεφτομαι (πολυ εντονα τωρα τελευταια :P ) να περασω σε αυτη την κατηγορια, του ταξιδιαρικου μεν, πολης δεν, στρητ με ανεμοκαλυψη. Κλασικα οι 2 πασιφανεστατες επιλογες ειναι τα CBF 600s ABS και Fazer αλλα δηλωνω φανερα την προτιμηση μου στο πρωτο λογω εμφανισης και παρουσιας ΑΒS... α) Το μηχανακι ειναι ψοφιο? Τι παει να πει ρε παιδια οτι "δεν ειναι για γκαζια" ? Το οτι δλδ εχει 20-30 αλογα λιγοτερα απο το fazer, παει να πει οτι ειναι και λιγα τα 70? Σε αντιδρασεις θα ειναι πιο γρηγορο απο το ΧΤ? σε προσπερασεις κλπ... Με απλα λογια επειδη μονο αυτο εχω σαν μετρο συγκρισης, αν τα βαλουμε κατω, το ΧΤ-ψευτο-μοταρντ με ενα CBF 600s υπαρχει περιπτωση να υπερτερει καπου το ΧΤ? (στριψιμο/κοντρα/προσπεραση/ρεπριζ/κτλ...) β) Το οτι το μοτερ ειναι καρβυλατερατο θα επρεπε να με απασχολησει καπου, και να επηρεασει την επιλογη μου? (δεν εχω αποψη και γνωσεις πανω στο θεμα απλα ολοι οι φιλοι μού λενε "παρε με ψεκασμο επειδη ειναι πιο καινουριο")... γ)Αυτο για την χαλια αντιπροσωπεια της HONDA ειναι αληθεια? και αν ναι, ειναι κατι τοσο τραγικο που να σε αποτρεψει απο καποια αγορα? δ)Υπαρχουν ενδειξης βενζινης και θερμοκρασιας στο κοντερ? υπαρχει καθολου ωφελιμος χωρος κατω απο την σελα για κρυπτοναητ κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2005 Οσον αφορά τις επιδόσεις (σε σχεση με το ΧΤ) ειναι μακραν γρηγοροτερο και στις στροφες-φρεναρισμα ειναι σιγουρα καλύτερο... ριξε και μια ματια εδω: http://www.mototriti.gr/mototriti/_magazin...?id_thema=28818 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2005 Πανο θενξ φιλε, το εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει καμποσα λινκς... ειδικα αυτο που εδωσες το εχω διαβασει 5-6 φορες γιατι αναφερει μονο τα πολυ καλα της μοτο και με πορωνει :D . Απλα ηθελα να δω και κανενας εμπειρικα μηπως εχει δει με τα ματια του ... (μεταξυ μας περιμενω να απαντησει και ο cyberpunk που απο οτι θυμαμαι το ειχε τεστ-ραηντ-ησει αρκετα... ) Θενξ ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 Βασικά όποιο και να πάρεις θα το χαρείς εξίσου γιατί σε αίσθηση,ποιότητα κύλησης,γκάζια,φρένα,ασφάλεια είναι και τα δυο ανώτερα από το XT που έχεις. Με σειρά δικής μου προτίμησης: 1)CBF600S ABS για το ABS(σωτήριο για την πόλη),το τράβηγμα απο χαμηλά(το καινούργιο fazer μας τα χαλάει εδώ),την εμφάνιση... 2)Fazer το προηγούμενο όμως το καρμπυρατεράτο για το τράβηγμα απο χαμηλά,τα καλύτερα φρένα και την καλύτερη τιμή φυσικά. 3)Fazer το καινούργιο για πιο υψηλή μέση ωριαία στα ταξίδια και μόνο.ή και για να ξεχαρμανιάσω κανένα βράδυ στην Αττική οδό. Αλλά πάλι αν ήταν να πάρω FZ6 για τα γκάζια θα προτιμούσα να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω R6. Just my γνώμη φίλε B) Υ.Γ.Αλήθεια γιατί δεν πας να τα κάνεις και ο ίδιος test ride; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 Υ.Γ.Αλήθεια γιατί δεν πας να τα κάνεις και ο ίδιος test ride; Γιατι στον Μπαξεβανη που τηλεφωνω απο χτες (και εμαθα οτι δινει τεστ-ραηντ CBF) δεν το σηκωνει κανεις... μαλλον θα ειναι κλειστα λογω διακοπων, και ειμαι εν αναμονη ... Τωρα για το Fazer εχεις υπ'οψιν σου κανενα μαγαζι που να το δινει? Παντως σ'ευχαριστω φιλε μου που μοιραστικες την γνωμη σου BTW ξερει κανεις τι ειναι το TPS που διαβασα οτι εχουν προβλημα τα fazerακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 javaneze ta exw odigisei kai ta 2 to fazer mexri xalkida kai to cbf mexri loutraki to cbf pou odigisa den eixe abs tha sou perigrapsw thn esthish pou mou edosan kai tha krineis monos sou ti thes to fazer xamila einai entelos psofio psila exei neyro/gazi ktl alla gia na sou dosei thn esthish twn ipon pou perimeneis prepei na to douleyeis panw apo tis 7.000 strofes einai ontos arketa pio grigoro apo to cbf eida 235 sto konter tou, exw akousei oti exei vgalei psiloprovlimatakia apo diaforous alla den kserw kata poso isxiei einai texnologika anotero apo to cbf vlepe injection me oti simenei ayto kai pio gia pio sport xrish apo oti to cbf to cbf tora einai ena mixanaki pou kanei ta panta frenarei strivei ikanopiitika an kai an to matheis kai thes kati parapanw tha prepei na kaneis ena upgrade sta amortiser (na sou paei 300 euro mpros pisw) paei arketa kala eida 200km sto konter kai einai tromera aneto poly perisotero apo to fazer to sv kai to hornet ayto pou pragmatika mou ekane esthish sto cbf einai h elastikotita tou kinitira tou me 6h apo 2.000 rpm anigeis to gazi kai feygei xoris distagmo skortsarismata kai periergous kradasmous me th rithmizomenh sela kai timoni to ferneis sta metra sou kai to kaneis akoma pio aneto .Aneto mesa sth polh (apo oti mou eixe pei o pateras mou pou to eixe) to sv to pira thn idia mera pou pire o father to cbf kai pigame na ta strosoume mazi me enan filo pou exei ena v-strom kaname se mia mera 900km giro peloponisou otan girisame egw imoun na pesw katw apo thn kourash o father pou einai kai 50toso htan poly kalitera apo mena alla ligo xirotera apo ton allo me to vstrom (ayto gia na sou dosw mia esthish tou poso aneto einai) anyway pare kai ena link gia to cbf http://www.sv650.org/reviews/ride_cbf_vs_s...de%20review.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 einai texnologika anotero apo to cbf vlepe injection me oti simenei ayto Βασιλη θενξ για την απαντηση. Αν θες μου αναλυεις λιγο το παραπανω... δλδ πως ανωτερος? Αρκετα οσο να σε κανει να προτιμησεις τη μια μηχανη απο την αλλη λογω αυτης της διαφορας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 javaneze h honda kanei to eksis genika.. pernei komatia apo paliotera mixanakia kai ftiaxnei kenourio to cbf px exei to moter tou cbr ta organa tou transalp kai alla pragmata apo alla mixanakia to injection exei polla kala, kai to injection se yamaha exei kai 2-3 pleonektimata parapanw an fas toumpa px grafei ston eggefalo oti to mixanaki exei faei toumpa apo ta aristera (nice e?) mporeis na pirakseis migmata (anevasma katevasma ana kilindro) ktl sto cbf to proto fisika den ginete to deytero tora prepei na pekseis me zigler velones ktl to poio mixanaki einai texnologika anotero den aksizei kan sizitish to poio einai kalitero gia sena einai omws allo thema egw opos sou eipa kai apo konta kai opos ida to stil sou kai tis protheseis sou tha eperna avlepi to cbf kai oxi to fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 Βασιλη σε ενα αλλο τοπικ ειχες δωσει αυτο το λινκ: http://www.akrapovic-ai.si/main/catalog/ho...ser/default.htm Στο οποιο αναφερει χαρακτηριστηκα <<The Akrapovic SLIP-ON SP SERIES is intended for riders who do not wish to make any drastic changes to their exhaust system. It is a more cost-effective version of the Akrapovic SLIP-ON line, and features identical performance.>> Υπαρχει δηλαδη και καποιο αλλο κομματι της acrapovic που να ειναι για riders who DO wish to make any drastic changes... ? (δυστυχως προσπαθησα να μπω στο site της acrapovic αλλα δεν μπορω... μεχρι και το flash player κατεβασα, αλλα καποιο σκαλωμα τρωει και δεν παιζει, και το site ειναι σε flash γμτ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2005 BTW ξερει κανεις τι ειναι το TPS που διαβασα οτι εχουν προβλημα τα fazerακια? <{POST_SNAPBACK}> Throttle Position Sensor : Αισθητήρας θέσης Γκαζιού. Κολλάει μερικές φορές, αντικαθίσταται συνήθως δωρεάν εντός εγγύησης. Αρκετά ενοχλητικό όμως μέχρι και επικίνδυνο. Στο θέμα : Ακούς απόψεις και γνώμες φίλων (that's what are friends for) πας και τα βλέπεις από κοντά (πάνω, κάτω και πλαγίως - στο στομάχι μου κάθησε το πολυόργανο των fazer και kawasaki z 750/1000) τα οδηγείς (σε test ride, να εξηγούμαστε, μηχανή δεν δανείζουμε) και παίρνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο (αυτό που σου κάνει κλικ, έλα πάρε με και δεν θα μετανοίωσεις) Να πω με γειά το καινούριο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Φιλε μου Μarev εσυ τι οδηγεις ειπαμε? (επειδη δεν εχεις συμπληρωσει τπτ διπλα στο mybike-dreambike box...) Τι εννοεις σου εκατσε στο στομαχι :D ? δεν ειναι user-friendly? (μου αρεσε το σχολιο σου και επιμενω, γιατι το θεωρουσα μειονεκτημα του CBF που ειναι ολα αναλογικα, αλλα τωρα με εφτιαξες ;) ) Ψαχνομαι για τεστ rides, αν εχεις καποιον υπ'οψιν, προτεινε μου... Ψαχνω για CBF, Fazer και v-strom 650. Το Ζ750S δεν μ'αρεσει και πολυ εμφανισιακα... το Ζ750 σκετο ειναι γ@μ@το αλλα δεν θελω να κοιταξω κατι σε γυμνο... "Με γεια" μην λες ακομα γιατι προς το παρον ειμαι στο ψαξιμο ... αφου καταληξω εχει αλλο ψαξιμο.. το οικονομικο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 javaneze h acrapovic vgazei diafores sires lemwn kai telikwn profanos enoei oti mporeis na allakseis mono to teliko kai na valeis ena to opoio de tha thelei rithmiseis kai istories javaneze to vstrom to dinei h suzuki sto peristeri test ride to z vgenei kai misontimeno (oute emena mou aresei to Z alla tespa) to cbf de kserw an kai poios to dinei test drive Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 (τροποποιήθηκε) Υπαρχει δηλαδη και καποιο αλλο κομματι της acrapovic που να ειναι για riders who DO wish to make any drastic changes... ? <{POST_SNAPBACK}> Koita na sou doso ena paradeigma toulaxiston gia mena, sto douka forao ta 2 telika tis Akrapovic etsi? ok, i mama KTM proteinei kai sinista na kano kai kapoies mikres allages mazi me ta telika gia kaliteri apodosi, p.x. anoixto filtrokouti kai mainjet 170 kai idle jet 47.5 sto carbinater rithmiseis. Auto den simainei oti se ipoxreonei kapoios na kaneis allages i to antitheto. Alla otan sou protinoun tote to kaneis xoris fovo! Sinithos stis Aftermarket exatmiseis akolouthei kai mia seira mikron rithmiseon. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Sarevock swsta ta les kanonika vazontas mia eksatmish prepei na peraseis to mixanaki apo kaysanalish gia na to rithmiseis wste na mhn stegnonei psila alla genika oi mixanikoi kseroun na ta rithmizoun kai xwris dinamometro ontos pantos ta zigler paizoun analoga kai pou thes kirios apodosh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Μπιλυ μπηκα στην ακραποβιτς απο την δουλεια και απο οτι διαβασα, το 2004 κυκλοφορησαν την σειρα "acrapovits SP series" η οποια απο οτι δηλωνουν ειναι οι φτηνες εκδοσεις των εξατμισεων τους για να πλησιασουν μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο ... Η σπουδαια διαφορα ειναι οτι οι SP ειναι απο stainless steel" και οχι τιτανιου ή carbon... To κακο ειναι οτι φεριπιν για το CBF βγαζουν μονο σε SP εκδοση και οχι την "ακριβη"... δλδ δεν παιζει τιτανιου για cbf :( ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 siga re parto prota kai meta vlepeis sto katw katw giati na valeis akrapovic ? vale mia yoshimura pou einai kai eksatmiseis sovares... (kai oi mones pou dinoun eggish) aaa tora pou eipame gia acrapovic ... ktm lc4 kai R1 2003 h akrapovic einai akrivos h idia :) same montelo same ta panta kalo e ? an den htan h ktm na thn ekane moda thn akrapovic de tha thn vlepame toso :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 an den htan h ktm na thn ekane moda thn akrapovic de tha thn vlepame toso :) <{POST_SNAPBACK}> xmmm... kano pos den eida! -_- -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Τι εννοεις σου εκατσε στο στομαχι :D ? δεν ειναι user-friendly? (μου αρεσε το σχολιο σου και επιμενω, γιατι το θεωρουσα μειονεκτημα του CBF που ειναι ολα αναλογικα, αλλα τωρα με εφτιαξες ;) ) <{POST_SNAPBACK}> Εννοώ την χρηστικότητά του αλλά και την εμφάνισή του : στη μηχανή μου θέλω να βλέπω ένα σύνολο οργάνων, ταχύμετρο, στροφόμετρο, θερμοκρασίες κλπ απλωμένα και όχι μαζεμένα. Τη βελόνα του στροφομέτρου (φετίχ πέστο) θέλω να τη χαζεύω και όχι να ψάχνω στις αντανακλάσεις που έχει πάει. Τα όργανα είναι κάτι που το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου και πρέπει να σε τραβάει αισθητικά. Υπόψιν, προσωπική άποψη............ Ψαχνομαι για τεστ rides, αν εχεις καποιον υπ'οψιν, προτεινε μου... Ψαχνω για CBF, Fazer και v-strom 650. Το Ζ750S δεν μ'αρεσει και πολυ εμφανισιακα... το Ζ750 σκετο ειναι γ@μ@το αλλα δεν θελω να κοιταξω κατι σε γυμνο... <{POST_SNAPBACK}> Για τεστ ράιντ δεν ξέρω τι παίζει στην Αθήνα. (μένω Θεσ/νίκη). Επειδή και οι δύο εταιρείες έχουν και καλούς αντιπροσώπους, σίγουρα θα βρεις κάποιον για να τα δοκιμάσεις.ε "Με γεια" μην λες ακομα γιατι προς το παρον ειμαι στο ψαξιμο ... αφου καταληξω εχει αλλο ψαξιμο.. το οικονομικο :D <{POST_SNAPBACK}> Το λέω γιατί στις μηχανές (και σε κάποια άλλα πράγματα) οι καλύτερες αποφάσεις παίρνονται με την καρδιά και όχι την λογική, και σε ελάχιστο χρόνο Φιλε μου Μarev εσυ τι οδηγεις ειπαμε? (επειδη δεν εχεις συμπληρωσει τπτ διπλα στο mybike-dreambike box...) <{POST_SNAPBACK}> Έψαχνα, όπως τώρα και εσύ, για ιαπωνικό τετρακύλινδρο χιλιάρι, στην κατηγορία σπορ - μεγάλου τουρισμού. Εδώ και ένα χρόνο τώρα κυκλοφορώ με R1 2004, και το έχω ''παντρευτεί'' ............ Συνέχισε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 simfonw me ton Marev ws pros to organo (vasika gia to strofometro) oti den einai kai poly eyanagnosto kai h endiksh xiliometrwn para einai mikrh anyway leptomeries otan agorazeis mixanaki kata th gnomh mou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 δλδ δεν παιζει τιτανιου για cbf :( ... <{POST_SNAPBACK}> Mην κολλάς Νικόλα αν δεν βρεις titanium, και με τις άλλες μια χαρα θα είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle...t_prod/map/5851 http://www.apexleisure.co.uk/remusrevolution.htm oriste kai titanium :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 μαγκες θενξ! Καλα βασιλη με εφτιαξες με το λινκ της Ρεμους... Eιδικα το καρμπον-λουκ σε μαυρο CBF ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2005 Σημερα το μεσημερι, μετα την δουλεια κατεβηκα στην οδο Καλιροης στον Μπαξεβανη-honda και το CBF 600s ABS εγινε για 17 ολοκληρα λεπτα δικο μου... :) Απο εντυπωσεις τι να πω... Πηγα μια βολτα πανω κατω την Θησεως. Μεσα στα λιγα που προλαβα να παρατηρησω ηταν τα εξης: - Ελαφρυα αισθηση. Καμια σχεση με την βαρυα αναμνηση του CB 400 του δασκαλου οδηγησης που ειχα στο μυαλο μου. - Πολυ δυνατο γκαζι, και ας μην γελασει κανενας στρητακιας μαζι μου, η συγκριση γινεται παντα με το ΧΤ και τα λιγα αλογακια του... - Πολυ καλα φρενα. Εμεινα μλκς με το ποσο αστραπιαια κοκκαλωνε στον δρομο επειτα απο επιταχυνση των 80-90 χλμ. Το ABS μου δηλωσε φανερα την παρουσια του οταν προσπαθησα επι τουτου να μπλοκαρω τον πισω τροχο. Παλι με ταχυτητα 80-90 χλμ παταγα με θρασσος και δυναμη το πισω φρενο. Ο τροχος οχι μονο αρνουταν κατηγορηματικα να μπλοκαρει, αλλα και η μανετα του ποδοφρενου (μαλλον δεν λεγεται μανετα στα ποδια ε? αλλα καταλαβατε τι θελω να πω ) παραπονιοταν και μου γκρινιαζε διακριτικα κανοντας τακ-τακ στην σολα μου, σαν καποιος να χτυπαει πορτα (ο Α.Πετρος?) αλλα να τον αφηνεις απεξω... :D H στρωτη αισθση του κινητηρα ηταν η αναμενομενη για καθε τετρακυλινδρο. Ουτε ο παραμικρος κραδασμος. Δεν καταλαβαινες στο φαναρι αν ειναι αναμενο, ή εχει σβησει το μηχανακι... Τεσταρα και την ελαστικοτητα του κινητηρα που μου ειχε πει ο cyberpunk. Με 4η στο κιβωτιο επειτα απο φρεναρισμα, πηγαινα με 10-15 χλμ. αρχισα να ανοιγω γκαζι και το μηχανακι χωρις κανενα παραπονο και κανενα σκορτσαρισμα αρχισε να ανοιγει ομαλα, και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα πλησιαζα τα 100 χλμ... Το φαιρινγκ πλουσιο και ομορφο με ολες της απαραιτητες ενδειξεις φανερες. (τωρα που το λεω, ενδειξη βενζινης δεν θυμαμαι να προσεξα... ειναι δυνατον να μην ειχε, ή απλα δεν την ειδα?) Με ενοχλησαν λιγο καποια πραγματα, αλλα μαλλον οφειλονται σε αυτον τον τυπο μηχανης, και οχι στην συγκεκριμενη. Η χαμηλη θεση οδηγησης και η ελαχιστα σκυφτη σταση οδηγησης με ξενισαν λιγο... πραγματι εισαι μαζεμενος. οχι απλωμενος αρχοντας οπως στο ΧΤ ή φανταζομαι σε ολα τα ψηλα εντρουρο - ον-οφ.... Επισης με ξενισε αρκετα το φαιρινγκ... Τι παραξενη αισθηση να στριβεις το τιμονι και να μην στριβει η μουρη της μοτο και οι καθρεφτες ... Κατα πασα πιθανοτητα θα τα ξεπερασω βεβαια αυτα τα μικρο-κοληματα, το οικονομικο ομως που ειναι και το χοντρο-προβλημα να δω πως θα παλεψω :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2005 Εμένα να δεις πόσο με ξένισε η σκυφτή θέση οδήγησης του CBR.Είναι μέχρι να βγεις εθνική,εκεί θα πεις it all makes sense! Χτύπα το λέμε! :w00t: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2005 Νικόλα, για τα λεφτα του (8055) ειναι οτι καλύτερο μπορεις να βρεις σ'αυτην την κατηγορία... και επειδη σε βλεπω "ψημενο", διαλεξε και χρωμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες