FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 Περαστικά φίλε μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί όπως ξέρεις είχα και εγω ένα παρόμοιο ατύχημα μέσα στον Ιούνιο και μόλις πριν μια εβδομάδα ξαναπήγα στην δουλειά μου. Δυστυχώς κι εγω έμπλεξα σε ατύχημα με φορτηγό γερανό. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 περαστικά και απο εμένα,ευχομαι να βρεθει ο εγκληματίας και να τιμωρηθει ...... ευχες για ταχεία αναρρωση απο όλη την λέσχη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2006 ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 μου σηκωθηκε η τριχα φιλε!!! σου ευχομαι περαστικα και καποια στιγμη να το βρεις τον αλήτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 περαστικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 περαστικά και από μένα. Κυνήγα τον τον πουσθη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 Φιλε, περαστικα πανω απ' ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 Αμάν ρε φίλε ....... Περαστικά και πλήρη ανάρρωση σου εύχομαι, σε αυτή τη φάση είναι το σημαντικότερο. Επίσης εύχομαι να τονε βρείς τον κερατά ..... και αν θέλεις για ομαδικό γ***ι ειδοποιείς είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν πολλοί !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chestil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2006 Πολλά περαστικά φίλε μου , Επειδή τυγχάνει να είμαι φυσικοθεραπευτής σε ότι μπορώ να βοηθήσω μην διστάσεις να με ενοχλήσεις . Στείλε μου όποτε θέλεις ενα pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2006 Σου εύχομαι, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες