Jump to content
Ouzo Power

O Bασιλιάς On/Off

Recommended Posts

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να πω αυτό που είπα και πιο πάνω. Δεν πα να παρω εγω το ΚΤΜ 1560 hyper-adventure,αν δεν ξερω δεν θα πιάσω ποτε τον Πόρθο με το Varadero που "δεν παει χώμα" !!

Τρανη απόδειξη ο Πόρθος,γι'αυτο τον αναφέρω (ελπίζω να μην έχει λόξυγγα) :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στις 24-09-06 και στις 08.00 το πρωι ακριβως θα βρισκομαι

στα διοδια της ελευσινας(μετα το ταμειο ετσι)!!

θα ειμαι εκει μαζι με το (οn-off) μου(χι-χι-χι-χι-χι) ενα κιτρινο GS 1200!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ(διοδια ελευσινας) στις 08.00 ακριβως παρακαλω

θα βρισκομαι εκει για 10 λεπτα ακριβως

ειστε ολοι προσκεκλειμενοι .....

ελατε με οτι εχεται απο mega on-off(χι-χι-χι-χι) μεχρι καθε ειδους κουνουπι η χλωοκοπτικο

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙ(κομπιουτερ)

η διαδρομη ειναι απλη..

μετα την κακια σκαλα μπαινουμε δεξια και βολταρουμε στα γερανεια.

πρωσοπικα θα παρακολουθησω και ενα practice που θα γινει στο λουτρακι στις 10.00

βεβαια οποιος απο εσας θελει θα μπορει να το παρακολουθησει

το καλο θα ειναι αυτο που θα γινει μεχρι τις 10.00 οταν οοοολοι εσεις και εγω σκονιζουμε τα δεντρα

προς αποφυγη παρεξηγησεων και κακης συνενοησης εγω θα συνχρονησω το ρολοι μου με το 141

για να μην πει κανεις τιποτις.

Υ.Γ. το ραντεβου ισχυει για τις οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες

Τροποποιήθηκε από τον STL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε…..γαμ#τα, να μην έχω ένα χωματερό να σου φτιάξω την μέρα !!! :2guns:

http://""' target="_blank">

Άντε οι χωματεροί τρεχάτε και κρατήστε μας ενήμερους και εμάς τους URBάνηδες. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στις 24-09-06 και στις 08.00 το πρωι ακριβως θα βρισκομαι

στα διοδια της ελευσινας(μετα το ταμειο ετσι)!!

θα ειμαι εκει μαζι με το (οn-off) μου(χι-χι-χι-χι-χι) ενα κιτρινο GS 1200!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ(διοδια ελευσινας) στις 08.00 ακριβως παρακαλω

θα βρισκομαι εκει για 10 λεπτα ακριβως

ειστε ολοι προσκεκλειμενοι .....

ελατε με οτι εχεται απο mega on-off(χι-χι-χι-χι) μεχρι καθε ειδους κουνουπι η χλωοκοπτικο

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙ(κομπιουτερ)

Υ.Γ. το ραντεβου ισχυει για τις οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες

:_boredom: ...Αυτα που ειπες εδω μεσα,κανε τον κοπο και πες τα και στον Σπανο που θα σας δειχνει τον δρομο εκει στα Γερανια...Θα σου πει τη γνωμη του γιατι αυτος ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ και μαλιστα υπευθυνη... :_thumbsup: Τωρα για κοντρες και λοιπα σε δημοσιους δρομους...να σαι καλα να πηγαινετε...(χωρις παρεξηγηση φιλε μου :) )...Και οταν με το καλο βρω τον χρονο που θελω για να παρακολουθησω τα Enduro Training I,II,III ελα να παμε παρεα...Εκει θα μαθουμε ΟΛΟΙ μας πολλά περι οδηγου και μοτοσυκλετας... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιάς και το συγκριτικό τιτλοφορείται Βασιλιάς Οn-Off Mr.On-Off,πιστεύω οτι το ΧΤ 660R είναι το καλύτερο.Τα κάνει όλα και συμφέρει σε όλους τους τομείς.Τώρα εάν ντέ και καλά πρέπει να ψηφίσω κάποιο απο τα μεγάλα(σε κυβισμό) θα ψηφίσω το ΚΤΜ 950

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μιάς και το συγκριτικό τιτλοφορείται Βασιλιάς Οn-Off Mr.On-Off,πιστεύω οτι το ΧΤ 660R είναι το καλύτερο.

τώρα ξερουμε ότι ό stzog ποσταρει με 2 νικ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

STL

Όταν τελειωσεις με το δικο σου , μετα να πάρεις και των άλλων που θα ακολουθησουν να δουμε πως θα πηγαινεις .Και το λέω γιατι πολυ σιγουρος ακουγεσαι για τον εαυτό σου , οπότε αν εχεις καποιες παραπάνω ικανοτητες θα μπορεις πανω κατω να πας και τα υπόλοιπα .

Τωρα δεν ξερω αν εχω κουνουπι ή χλωοκοπτικό αλλα ξερω ότι με τα λεφτα που γλιτωσα με τη δικη μου αγορα , το καλοκαιρι θα πάω Σκανδιναβία και θα γυρισω .Δεν ξερω αν με πιάνεις ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_boredom: ...Αυτα που ειπες εδω μεσα,κανε τον κοπο και πες τα και στον Σπανο που θα σας δειχνει τον δρομο εκει στα Γερανια...Θα σου πει τη γνωμη του γιατι αυτος ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ και μαλιστα υπευθυνη... :_thumbsup: Τωρα για κοντρες και λοιπα σε δημοσιους δρομους...να σαι καλα να πηγαινετε...(χωρις παρεξηγηση φιλε μου :) )...Και οταν με το καλο βρω τον χρονο που θελω για να παρακολουθησω τα Enduro Training I,II,III ελα να παμε παρεα...Εκει θα μαθουμε ΟΛΟΙ μας πολλά περι οδηγου και μοτοσυκλετας... :_hi:

Για αυτό το training Μιλαέι Κωστα o STL. Είναι ενα tour που γίνεται.. Οπως και να εχει νομίζω οτι ο STL έχει περάσει καποια μαθήματα εκεί. Απλώς ο τρόπος να μην είναι σωστός.

STL εχω δει φωτο σου,σε χωματα,λούμπες κλπ..απλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος του τοπικ νομίζω... Εσυ τι πιστεύεις,ο βασιλιας των ον-οφφ παίζει τοσο πολυ ρόλο στο ποσο καλα πηγαίνει στο χώμα κάποιος ?? Ή περνάει και απο το χέρι του καθενος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM Adventure, γιατί.... έτσι μ' αρέσει και γιατί ξέρω (το έχω πάει) ότι μου "πηγαίνει" καλύτερα.

Γούστα είναι αυτά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτό το training Μιλαέι Κωστα o STL. Είναι ενα tour που γίνεται.. Οπως και να εχει νομίζω οτι ο STL έχει περάσει καποια μαθήματα εκεί. Απλώς ο τρόπος να μην είναι σωστός.

STL εχω δει φωτο σου,σε χωματα,λούμπες κλπ..απλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος του τοπικ νομίζω... Εσυ τι πιστεύεις,ο βασιλιας των ον-οφφ παίζει τοσο πολυ ρόλο στο ποσο καλα πηγαίνει στο χώμα κάποιος ?? Ή περνάει και απο το χέρι του καθενος ?

Oταβ γνωριζουμε κατι παραπανω,το μαθαινουμε και στους υπολοιπους αν θελουμε.Αλλιως απλα δεν προκαλουμε... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενας δεν είπε ότι ''ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ'' . Και άποψη όλοι δικαιουνται να εχουν . Αλλά ακομα και αν εισαι αστερι στο χωμα , δε βγαινεις να πεις ότι χι-χι-χι , πάρτε τις καπότες σας και ελατε να σας μαυρισω . Και μαλιστα δεν το δεχομαι από καποιον ο οποίος μπαινει ,πεταει ενα μηνυμα και μη τον ειδατε τον Παναή για κανα διμηνο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και λείπει το vstrom και το varadero διοτι πιστευω τουλαχιστον για το vstrom οτι παει στο χωμα...(δεν ειπαμε να κανει αγωνες παρισι ντακαρ) ψηφίζω το μπι-εμ-νταμπλιγιου!

ΚΑΙ ΤΟ VSTROM ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κανενας δεν είπε ότι ''ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ'' . Και άποψη όλοι δικαιουνται να εχουν . Αλλά ακομα και αν εισαι αστερι στο χωμα , δε βγαινεις να πεις ότι χι-χι-χι , πάρτε τις καπότες σας και ελατε να σας μαυρισω . Και μαλιστα δεν το δεχομαι από καποιον ο οποίος μπαινει ,πεταει ενα μηνυμα και μη τον ειδατε τον Παναή για κανα διμηνο .

Kαι μαλιστα...με αμφιβολο αποτελεσμα "Διεξαγωγης Ιπποδρομιων mybike"... :_hi: Γιατι ισως ...λεω τωρα εγω... :crazy: ....... :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια χαλαρωστε ,θα ηταν απαραδεκτο αν προκαλουσα κοντρα δημοσια.δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.εγω οπως εγραψα και πιο πανω θελω ολα αυτα να τα δουμε στην πραξη,δηλαδη οτι εχει πει ο καθενας για το gs που με αφορα ΄....οτι δεν παει ,οτι δεν στριβει ,οτι ειναι βαρυ, οτι ειναι χοντρο οτι δεν ειναι για χωμα κλπ.το μονο που με χαλαει και αυτο φαινεται στο πιο πανω μυνημα ειναι οταν μιλαει καποιος για κατι που δεν ξερει (για αυτο και εγω φιλε carlos δεν γραφω ,γιατι δεν ξερω και προτημω απο τους αλλους να με μαθουν,και γραφω μονο οταν εχω κατι να γραψω)οπως καποιος αναφαιρει οτι στο χωμα ο οδηγος του gs χαζευει το κτm που απομακρυνεται.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!(αυτο θα ηθελα να το δω για αυτο και η προσκληση)

αυτο που θελω να γινει ειναι(παρακαλω)να βρεθουμε στο ραντεβου ολοι εμεις που λατρευουμε το χωμα (και οχι μονο)με τα μοτορια μας και να λυθει το πραγμα στην πραξη ...ουτε κοντρα ουτε για τσαμπουκα(ημαρτον).

αν δεν ερθει κανεις στο ραντεβου θα το καταλαβω.....θα περιμενω ομως προσκληση απο εσας(χωματερους)να παμε καποια στιγμη

εγω παντος θα ειμαι εκει στις 08-00 ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ

ΥΓ.το gs ειναι το πρωτο μηχανακι που εχω(πριν δεν ειχα ουτε ποδηλατο) και το εχω 1,5 χρονια τωρα ...

στο χωμα εχω κανει 2 σχολεια και παω τον τελευταιο χρονο...........αρα

ουτε ειδικος ουτε καν καλος στο χωμα ,οδηγος ειμαι.

θελω ομως να το δω στην πραξη

τελοσ το μηχανακι μου θεωρω οτι ειναι enduro,και μαλιστα

το καλυτερο.συνολικα το καλυτερο ,καπου μειονεκτει,καπου υπερτερει,συνολικα ομως ειναι το καλυτερο.

enduro ειναι γιατι το λεει και μονο του ..ειμαι GS και επισης η κατηγορια on-off ειναι μια κατηγορια που υπαρχει μονο στην ελλαδα(για αυτο και τα γελακια)οποιος θελει καταλαβαινει.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ελατε να συνεχισουμε την κουβεντα αυτη στα βουνα .εκει εχει νοημα ,εκει θα αξιζει

ελατε με οτι εχεται χωματινο ...ειδικα με κτm!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου STL αν το εθετες ετσι απο την αρχη,δεν θα εβγαινε να στην πει κανεις...Απλα ο τροπος που ειπες οσα ειπες φανηκε "ελατε να σας πατησω με ο.τι κι αν εχετε"... :) Τωρα αυτος ο "καποιος" που ειπε οτι ο οδηγος του GS θα βλεπει τον οδηγο του ΚΤΜ να λυσσαει στα χωματινα ξαναλεει(ξαναλεω) οτι βασει αυτων που γνωριζω και βασει ικανοτητων καθε μοτοσυκλετας απο τις δυο GS & KTM...επιμενει(επιμενω...)στην αρχικη μου τοποθετηση... Μιλαμε για τον ιδιο οδηγο με διαφορετικη μοτοσυκλετα...Γιατι μπορει ενας "κουλομαριας" με ΚΤΜ να χαζευει καποιον με Caponord ή GS ή Varadero ή Vstrom να ξεσαλωνει...Αλλά επετρεψε μου να θεωρω οτι καποιος γνώστης με ΚΤΜ θα παει πολυ πιο γρηγορα και μακρυα...Αποψη μου...Και φυσικα καποια στιγμη θα παω να παρω μια πολυ καλη γευση συμμετεχοντας στα Enduro Training I,II,III...γιατι το γουσταρω πολύ και γιατι ο Σπανος ειναι κορυφη...εξαλλου ας μη γελιομαστε...Κανενα Οn-Off mega,medium,large,small ΔΕΝ παει στα χωματα οπως ενα ΥΖ,WR,XR,CRM,RM και γενικα καθαρο...(εκτος και εισαι ο Σπανος...ή ο κεραμιδάς ή εστω ο Everts...τοτε το παλευεις :) ...Ο λογος που ολοι εμεις επιλεγουμε On-Off ειναι γιατι κανουμε και χωμα,αλλά και ταξιδια,και φορτωμα και δικαβαλο και πολη και χαλαρη οδηγηση και θελουμε ανεση και θελουμε να τα εχουμε ΟΛΑ σε ΕΝΑ (νοικοκυρεμενα)...Αλλιως αν γουσταρεις ΑΠΟΛΥΤΑ και χωμα παιρνεις ενα YZ250 και παραλληλα και ενα hayabusa και ενα Fjr1300 και ενα Gsxr 750 και ενα Beverly 250 και εχεις(αν κατεχεις...)το καταλληλο ματοσακο για καθε διαθεση... :) Εδω μεσα λοιπον δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα...και ειμαι σιγουρος οτι αυτα που σου λεω θα τα πουμε κι απο κοντα καποια στιγμη και θα καταλαβεις οτι τα λεω μεσα σε κλιμα καλης διαθεσης και συνεργασιας μεταξυ μας... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω παντος θα ειμαι εκει στις 08-00 ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ

ΥΓ.το gs ειναι το πρωτο μηχανακι που εχω(πριν δεν ειχα ουτε ποδηλατο) και το εχω 1,5 χρονια τωρα ...

στο χωμα εχω κανει 2 σχολεια και παω τον τελευταιο χρονο...........αρα

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ελατε να συνεχισουμε την κουβεντα αυτη στα βουνα .εκει εχει νοημα ,εκει θα αξιζει

ελατε με οτι εχεται χωματινο ...ειδικα με κτm!!!!!

αποκωδικοποιόντας το μύνημά σου μπορώ να πω τα εξής ένα...

Θα πάμε και Επίδαυρο? :blow:

Σε πειράζω.....

Εγώ πάντως ψήνομαι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καποιος γνώστης με ΚΤΜ θα παει πολυ πιο γρηγορα και μακρυα...

Για το "μακρυα" μην παιρνεις κι ορκο :grin:

Κανενα Οn-Off mega,medium,large,small ΔΕΝ παει στα χωματα οπως ενα ΥΖ,WR,XR,CRM,RM και γενικα καθαρο...(εκτος και εισαι ο Σπανος...ή ο κεραμιδάς ή εστω ο Everts...τοτε το παλευεις :)

εστω?....ΕΣΤΩ????........ :lac::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μιάς και το συγκριτικό τιτλοφορείται Βασιλιάς Οn-Off Mr.On-Off,πιστεύω οτι το ΧΤ 660R είναι το καλύτερο.Τα κάνει όλα και συμφέρει σε όλους τους τομείς.Τώρα εάν ντέ και καλά πρέπει να ψηφίσω κάποιο απο τα μεγάλα(σε κυβισμό) θα ψηφίσω το ΚΤΜ 950

An8rwpe mou esu!!!!Allos enas pou kserei ti tou ginetai!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα Οn-Off mega,medium,large,small ΔΕΝ παει στα χωματα οπως ενα ΥΖ,WR,XR,CRM,RM και γενικα καθαρο...(εκτος και εισαι ο Σπανος...ή ο κεραμιδάς ή εστω ο Everts...τοτε το παλευεις :)

εστω?....ΕΣΤΩ????........ :lac::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

STL

Μπορω να πω ότι το τελευταιο σου μυνημα δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο . Θα ηθελα πολυ να ερθω και να σας δω να απομακρυνεστε, γιατι έτσι θα γινει , και ακομα περισσότερο να μπορεσω καποια στιγμη να συμμετασχω στα Enduro Training με το δικο μου μηχανακι .

Και εγω ειμαι αντιθετος σε όποιον εκφραζει αφοριστικες απόψεις χωρις να εχει προσωπικές εμπειρίες , αλλα το να εκφραζει μια αποψη , χωρις να θελει να πεισει κανενα για την ορθοτητα των λεγομενων του και συναμα με τρόπο σεβαστό από όλους , γνωστες και μη , σχετικα με τις γνωσεις του γυρω από το δικυκλο ή σχετικα με εμπειριες φιλων , ειναι απόλυτα αποδεκτο για μενα .

Πιστευω ότι και το δικο μου δε θα φοβηθει να πατησει στο χωμα , όχι με τοση ανεση όσο το gs ή to ktm , αλλά θα ακολουθησει εστω και από απόσταση .Για αυτό και θεωρησα τα περι χλωοκοπτικων και ποτιστικων απλό χλευασμο .Αν ημουν σε πιο νότια μερη δε θα το σκεφτόμουν δευτερη φορα να ερθω , απλώς γιατι είναι δυσκολο να ταιριαξει παρέα μια στο τόσο για βόλτα χωματινη .

Είθε να ξεμπαζωσεται πολυ κροκάλα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Οποτε περναω απο 2167854750096750230AXvCYz_th.jpg]αυτό το μονοπάτικαθομαι και το χαζευω και λέω δεν θα βαλω ποτε χωματινα λάστιχα?Και ας σταματησω στα 200 μετρα .

Τροποποιήθηκε από τον Carlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα