Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας.Θα ηθελα να με συμβουλεψετε για το τι αλλαγες θα ηταν καλυτερες να κανω στο παπακι μου το οποιο ειναι το Honda C50 12βολτο 72cc και του εχω 18αρι καρμπυρατερ.

Ειναι 72κ.ε και θελω να του κανω μια αναβαθμηση.Σκεφτομαι να του βαλω μια κεφαλη 70αρα και εναν εκκεντροφορο αγριο ο οποιος να ταιριαζει στην 70αρα κεφαλη.Θα αξιζε το κοπο αυτη η αναβαθμιση ή θα εβλεπα μικρη διαφορα σε σχεση με τωρα και θα εχανα τα λεφτα μου?Επισης το παπακι μου το εχω για βολτες και οχι για κοντρες και δε θελω να πειραξω το μαμισιο μοτερ.Τι μου προτεινετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν θα δεις ''μεγαλες'' διαφορες! εν μερη χαμενος κοπος και χρημα.

Αν μπορουσε να μπει κεφαλη 90αρα θα υπηρχε διαφορα που να αξιζει ή παλι θα ειναι το ιδιο με την 70αρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν θα ειναι το ιδιο. η 70αρα εχει μεγαλυτερες βαλβιδες απο την 90αρα αν θυμαμαι καλα...

Εμαθα οτι η 70αρα κεφαλη μονη της δεν κανει τιποτα σε ενα 72κ.ε παπακι.Για να δω ομως μεγαλη διαφορα με κεφαλη 72αρα θα πρεπει να βαλω 85αρι κυλλινδροπιστονο ετσι θα πρεπει να αλλαξω και την μπιελα επειδη μου βαραει κιολας!!Συνολικα αυτη η αναβαθμηση(κεφαλη 72αρα-κυλλινδροπιστονο 85αρι-μπιελα) ποσο να κοστισει χωρις εργασια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

περι κοστους ψεμματα θα σου πω.ας πει καποιος που γνωριζει.

Σχετικα για την μπιελα που μου βαραει απο μεσα..θα ηταν καλυτερα να την αλλαζα πριν με αφησει τελειως ή οταν με αφησει??Επισης αν την αφησω να βαραει μεχρι να με αφησει το παπι απο μπιελα,θα κανει ζημια στο κυλλινδροπιστονο ή στις βαλβιδες ή στο στροφαλλο ή γενικα σε καποιο μερος του κινητηρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλο θα ηταν εως απαραιτητο θα ελεγα να την αλλαξεις τωρα!!!οσο το αφηνεις ΜΟΝΟ χειροτερα γινετε.το τι μπορει να προκαλεσει??? απο ενα απλο σβησιμο του μοτερ,απο σπασιμο καρτερ!!!!!κατι που δεν θελει ΚΑΝΕΝΑΣ μεχρι να κανει ενα κρρρρρρρρρακ να φρακαρει το μοτερ σε ωρα οδηγησης και τα αποτελεσματα να ειναι ασχημα προς εσενα και οχι στο μηχανακι.

γι'αυτο ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ποτεεε δεν ξερεις!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εφοσον θες να το κρατησεις στα 72κ βαλτου μια 72αρα 6βολτη κεφαλη με ενα εκκεντροφορο πιο αγριο πιοκη εξελιξη και ενα 20-22αρι καρμπ και μια καμπανα 90αρα με καινουρια δισκακια και ελατηρια σκληρα. θα δεις αρκετη διαφορα με πριν και θα πηγαινει ταπες για 72

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...