JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Γεια σας.Θα ηθελα να με συμβουλεψετε για το τι αλλαγες θα ηταν καλυτερες να κανω στο παπακι μου το οποιο ειναι το Honda C50 12βολτο 72cc και του εχω 18αρι καρμπυρατερ. Ειναι 72κ.ε και θελω να του κανω μια αναβαθμηση.Σκεφτομαι να του βαλω μια κεφαλη 70αρα και εναν εκκεντροφορο αγριο ο οποιος να ταιριαζει στην 70αρα κεφαλη.Θα αξιζε το κοπο αυτη η αναβαθμιση ή θα εβλεπα μικρη διαφορα σε σχεση με τωρα και θα εχανα τα λεφτα μου?Επισης το παπακι μου το εχω για βολτες και οχι για κοντρες και δε θελω να πειραξω το μαμισιο μοτερ.Τι μου προτεινετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 δεν θα δεις ''μεγαλες'' διαφορες! εν μερη χαμενος κοπος και χρημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 δεν θα δεις ''μεγαλες'' διαφορες! εν μερη χαμενος κοπος και χρημα. Αν μπορουσε να μπει κεφαλη 90αρα θα υπηρχε διαφορα που να αξιζει ή παλι θα ειναι το ιδιο με την 70αρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 δεν θα ειναι το ιδιο. η 70αρα εχει μεγαλυτερες βαλβιδες απο την 90αρα αν θυμαμαι καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 δεν θα ειναι το ιδιο. η 70αρα εχει μεγαλυτερες βαλβιδες απο την 90αρα αν θυμαμαι καλα... Εμαθα οτι η 70αρα κεφαλη μονη της δεν κανει τιποτα σε ενα 72κ.ε παπακι.Για να δω ομως μεγαλη διαφορα με κεφαλη 72αρα θα πρεπει να βαλω 85αρι κυλλινδροπιστονο ετσι θα πρεπει να αλλαξω και την μπιελα επειδη μου βαραει κιολας!!Συνολικα αυτη η αναβαθμηση(κεφαλη 72αρα-κυλλινδροπιστονο 85αρι-μπιελα) ποσο να κοστισει χωρις εργασια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 περι κοστους ψεμματα θα σου πω.ας πει καποιος που γνωριζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 περι κοστους ψεμματα θα σου πω.ας πει καποιος που γνωριζει. Σχετικα για την μπιελα που μου βαραει απο μεσα..θα ηταν καλυτερα να την αλλαζα πριν με αφησει τελειως ή οταν με αφησει??Επισης αν την αφησω να βαραει μεχρι να με αφησει το παπι απο μπιελα,θα κανει ζημια στο κυλλινδροπιστονο ή στις βαλβιδες ή στο στροφαλλο ή γενικα σε καποιο μερος του κινητηρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 καλο θα ηταν εως απαραιτητο θα ελεγα να την αλλαξεις τωρα!!!οσο το αφηνεις ΜΟΝΟ χειροτερα γινετε.το τι μπορει να προκαλεσει??? απο ενα απλο σβησιμο του μοτερ,απο σπασιμο καρτερ!!!!!κατι που δεν θελει ΚΑΝΕΝΑΣ μεχρι να κανει ενα κρρρρρρρρρακ να φρακαρει το μοτερ σε ωρα οδηγησης και τα αποτελεσματα να ειναι ασχημα προς εσενα και οχι στο μηχανακι. γι'αυτο ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ποτεεε δεν ξερεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimHonda-C50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Οκ φιλε μου.Ευχαριστω για τη βοηθεια!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 εφοσον θες να το κρατησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 εφοσον θες να το κρατησεις στα 72κ βαλτου μια 72αρα 6βολτη κεφαλη με ενα εκκεντροφορο πιο αγριο πιοκη εξελιξη και ενα 20-22αρι καρμπ και μια καμπανα 90αρα με καινουρια δισκακια και ελατηρια σκληρα. θα δεις αρκετη διαφορα με πριν και θα πηγαινει ταπες για 72 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες