SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Μην τους ακούς. μπαίνει κανονικά. Θα σου δώσει λίγες εκκινήσεις, και θα σου πετάει μπαλοτιές απο την εξάτμιση, και φωτιές. Με την προυπόθεση βέβαια και η εξάτμιση να είναι aftermarket, γιατί με την γνήσια δεν γίνετε δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 ρε μην το κοροιδευετε το παιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 δεν το κοροιδευουμε προσωπικα την αληθεια του λεμε...απλα ο καθενας μας οτι μαθαινει ειναι καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 τελικά 8α μ πειτε ολοι τι να του βαλω????.... μια λογικη απαντηση ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 τιποτα να μην βαλεις. αφου δεν εχεις ιδεα τι το παλευεις?να το αφησεις το μηχανακι οπως ειναι,με 20Ε κανεις δεν πηρε ιππους αν θες να πας γρηγορα και φθηνα ριξε το σε γκρεμο να δεις πως θα τερματισει το κοντερ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Όσο και να το πειράξεις πάλι παπί θα μείνει. Με 20€ δεν κερδίζεις τίποτα, πέρα απο μεγαλύτερη κατανάλωση. Το καρμπυρατέρ δεν σου δίνει τίποτα. Αν ήταν μικρότερο απότι έπρεπε θα σου έκοβε, αλλά με τα πράγματα που έχεις τώρα είναι μια χαρά. Επίσης με αυτό το καρμπυρατέρ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αχρηστέψεις την εξάτμιση σου αφού θα πηγαίνει εκεί όλη η άκαυτη βενζίνη, δίχως ότι ζημιά κάνει μέσα στο μοτέρ, και υπερχειλίσεις που θα σου κάνει το καρμπυρατέρ γιατί δεν θα προλαβαίνει να κατεβάζει την βενζίνη αφού το μοτέρ σου δεν δέχετε τόση βενζίνη. Όσο και να το πειράξεις απλά χαλάς τα λεφτά σου. Αν θες την συμβουλή μου κράτα τα λεφτά σου και πάρε κάτι σούπερ όταν βγάλεις το Α1. Μέχρι τότε υπομονή. Όλοι περάσαμε απο το στάδιο σου, οπότε καταλαβαίνουμε τι περνάς. Υπομονή και καλή παρέα και θα περάσει γρήγορα ο χρόνος που θα βγάλεις το Α1, χωρίς καν να το καταλάβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 αδελφε μου δν τα λες ωραια πρεπει να ζεις την μουρλια της καθε ηλικιας δεν χρειαζεσαι το Α1 για να διασκεδασης ασε το παιδι να χαρει...οτι θελει ας κανει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Γιατί τον εμποδίζει κανείς? Μου ζήτησε την συμβουλή μου και του την έδωσα. Ήθελε να του πω στα σοβαρά και του τα είπα στα σοβαρά. Στην τελική μόνο αυτός ξέρει την οικονομική κατάσταση του και το αν έχει λεφτά για πέταμα. Γιατί αν έχει τότε πάσο. Αν όμως δεν έχει να ξέρει πως ότι λεφτά θα σκάσει στο μηχανάκι θα τα χάσει αφού δεν πρόκειτε να τα πάρει ποτέ πίσω. Συνεπώς αν δεν έχει λεφτά για άλλο καλύτερο όταν θα βγάλει το Α1, θα μείνει με το παπί το πειραγμένο το 50άρι όταν όλοι οι φίλοι του θα είναι με 125-250-500 και θα τον περνάνε απο πάνω. Και θα τον αφήνουν πίσω, γιατί θα είναι σπαστικό να πηγαίνουν όλοι με ταχύτητες μέχρι 110 χλμ/ώρα που θα είναι το μάξιμουμ που θα μπορεί να πιάσει ένα πειραγμένο 50άρι παπάκι αφού του έχεις σκάσει τουλάχιστων ένα 500άρικο πάνω του. Το να παίξει μπορεί να το κάνει και με το 50άρι χωρίς να χαλάσει τα λεφτά του. Ούτως ή αλλιώς θα πρέπει να σκάσει απο 500 και πάνω για να πεις ότι θα δει διαφορά στο μηχανάκι και τι διαφορά.?.?10-20 χλμ παραπάνω τελική. Αν κρατήσει αυτά τα 500€ αύριο μεθαύριο μαζί με το άλλο ποσό που θα έχει κρατήσει θα έχει πολλές περισσότερες επιλογές ως προς το τι θα αγοράσει. Η επιλογή βέβαια είναι δική του. Απλά ήθελα να τον ενημερώσω ότι τα λεφτά που θα χαλάσει δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω. Ούτε θα του το αγοράσουν παραπάνω επειδή έχει σκάσει λεφτά. Ίσα ίσα που ένα πειραγμένο 50αρι και ταλαιπωρημένο 50άρι είναι κάτι που δεν θα το επέλεγε κανείς παρά μόνο σαν τελευταία λύση, συνεπώς θα ζοριζόταν να το πουλήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 ευχαριστώ παιδια για τις συμβουλες σας και μου ειναι κατανοειτες....μονο για να μην μπερδευεστε το παπι μου ειναι 125cc οχι 50 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Και για 125 παπί πάλι μεγάλο είναι αυτό το καρμπυρατέρ. Πάλι θα σου δημιουργήσει προβλήματα, και θα καις την περισσότερη βενζίνη άδικα. Πάλι δηλαδή ισχύουν όλα τα παραπάνω. Τα φιλιά μου στην Αμοργό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 !!!!!!και απο εκείνην.....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες