Jump to content
giwrgis

καμπυλατερ 34 mm

Recommended Posts

γεια σας παιδια εχω ενα παπακι 125 κυβικά το οποίο φοράει καμπυλατερ 20αρι αν του βάλω 34αρι θα εχει μεγάλη διαφορά στο γκάζι και ποσο περίπου παραπάνω θα καίει??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αρχικα δεν φορας οτι καρμπυλατες θες πρεπει να υποστιριζεται και απο το πιστονι βαλε ενα 22αρι και θα δεις καποια διαφορα...34αρι καει υπερβολικα δεν ειναι για βολτες απο 26 και πανω πιστευω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι επιδή βρήκαν ενα τησ koso μεταχειρισμένο στην πενα ομως με 20 ευρώ...όσο για τησ βόλτεσ θα τισ μειώσω δεν με πειράζει ...........καποια στιγμή 8α το αλλαζω με το 2οαρι ......μηχανικά με νοιαζει μονο...δεν πιστευω να παθει καμια βλαβη

ΣΟΡΡΥ ΤΟ ΚΑΜΠΥΛΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ 30MM

OXI 34MM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και παλι δεν νομιζω 125 κυβικα ειναι λιγα τα χιλιοστα για ενα τετοιο καρμπυλατερ...αμα θες 30αρι πρεπει να το ανεβασεις περιπου 180 κυβικα αλλιως δεν θα δινει οσο θα επρεπε το μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα η αγγελια λεει οτι το καμπυλατερ ειναι για μηχανακια τετοιον κυβικων οπως honda supra ki lifan μεχρι 125CC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αμα θες βαλτο σε 125 και δες μονο σου δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω...τι να σου πω δοκιμασε το εγω ξερω απο εναν φιλο μου εχει ενα fx 230 κυβικα και φοραει 33αρι πως γινεται πες μου 125 και 230 να φορανε το ιδιο...?... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

delorto 40 βαζουν τα διχρονα τα φτιαγμενα και αυτα μερικες φορες μπερδευουν και δεν δουλευουν καλα!να φανταστεις 41 φορανε τα 660

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε τι 30αρι εισαι σοβαρος ?? 34 φορουσε το 250αρι 4T runner του αδερφου. Ενταξει μπορει να μαμουσε σε εκκινησεις και αλλο τοσο σε τελικες αλλα εκεγε πολυ. Τωρα το να βαλεις 30αρι σε 125 ειναι παρα πολυ και ασε που την μιση βενζινη που θα σου καει θα πηγαινει αχρησιμοποιητη.

22-24 ειναι παρα πολυ καλα . Το πολυ πολυ πηγαινε στο 25

βαλε ενα 13αρι να σου παει η καταναλωση κατω απο 2 λιτρα στα 100 χλμ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντά3η τοτε δεν θα το βαλω απλωσ το βρηκα σε ευκαρια ...

τοτε για πεσ μου ενα καλο καμπυλατερ για 125 ποθ να εχει μεγάλη διαφορά σε όλα και να κάνει !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως απο γνωστο μου ακομα μια φορα που εχει βαλει 24-26 απο την αντιπροσωπια που εβγαλε το μηχανακι παει σφερατα...μην το καις πολυ το θεμα απο την αντιπροσωπια παρε ενα απλα να ειναι μεγαλυτερο...η αλλιως γνωστες εταιριες keihin ξερω γω...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ,βρηκα ενα 24 στην πενα μεταχιρισμενο 2 εβδομαδων ........αμα δειτε κανενα φτηνο και μεγαλο στειλτε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε με το 24 θα είσαι κομπλέ.Για παραπάνω διαφορά δεν θα δεις εκτός από τις βενζίνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ αμα νε θα παρω το 24αρι ....το παπι πριν ειχε 20αρι και εβγαζε ιππους τώρα με το 24αρι ποσους ιππους θα βγάζει πριποθ???και ποσα κυβικα 8α γινει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχάς δεν το λένε καλμπυρατερ :crazy: το λένε καρμπιρατέρ :mB_kalo_e: κατά δεύτερον κυβικά δεν πήρε κανείς από καρμπιρατέρ!καλή επιτυχία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να βάλεις fcr 39mm , κομπρέσορα και νίτρο υγρού τύπου για να πάρει 12 ίππους και 167.8 κυβικά

έλεος τι άλλο θα γραφτεί εδώ :doh:

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε σιγα μην βαλω και νιτρομπουκαλα τα χιλιοστα και τους ιππουσ πωσ τουσ μετραμε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα δαχτυλα !

40000.jpgΤα κόκκινα και τα πράσινα μετράνε χιλιοστά ενώ τα κίτρινα και τα μπλε ιππους

τι λετε ρε σιγα μην βαλω και νιτρομπουκαλα τα χιλιοστα και τους ιππουσ πωσ τουσ μετραμε????

Τα χιλιοστά και οι ίπποι που γράφεις ξέρεις τι είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ιπποι εξαρτωνται απο διαφορα χιλιοστα κυβικα μεσα στον κινητηρα ειναι αυτα μην σου πολυλογο το παιδι απο πανω με το νιτρο πλακα σου εκανα στο λεει!με λιγα λογια σε 125 δεν φοριεται ουτε 34 33 30 μεχρι 24 ξερω εγω αν μιλαω σωστα καντο μηχανακι σου 180-200 κυβικα αν σηκωνει και μετα βαλτο αυτο σε απαντησει για ολα τα σχολια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιπου δηλαδή καθόλου

Δεν προσπαθώ να κάνω το έξυπνο αλλά διάβασε/ρώτα πρώτα τα βασικά και μετά ρώτα για πειράγματα κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα