lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σκέφτομαι την Κυριακή (αναχωρηση βαριά 9) να πάρω τα μωρά μου και να πάω Εύβοια μεριά ίσως Χιλιαδού μεριά. Ψήνεστε???? Αν θέλετε άλλο προορισμό στο μαγευτικό κωλονήσι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Βάζω στοίχημα πως ο παππούς βάτραχος ούτως ή αλλιώς θα πεταχτεί οπότε ρίξε του ένα τηλ να δεις αν θα πάει απο ποιο νωρίς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ε όχι και κωλονήσι :P Βγάλτε διαδρομή και πάμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τωρα θα φταιει το θωρηκτο χχ να βγαλει καμια ατελειωτη διαδρομη? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Τωρα θα φταιει το θωρηκτο χχ να βγαλει καμια ατελειωτη διαδρομη? Είμαστε ήδη προετοιμασμένοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Αν το κανετε αναχωρηση 09¨30 απο το σημειο συναντησης επειδη την προηγουμενη δουλευω βραδυ πολυ ευχαριστως να σας ακολουθησω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δελεαστικό... Για ριξε και προτασεις της διαδρομης γιατι εδω στη Καλαματα εχω προταση για Β.Ταυγετο τη Κυριακη μεσα σε καταπρασινο ελατοδασος με μπολικη δροσια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Το πάμε για βόρεια ή νότια εύβοια ? Πάντως οι κύριες βόλτες νοτιοκεντρική εύβοια είναι Κάρυστο-παραδείσι και η άλλη είναι για Στενή από μετόχι -χιλιαδού . Τώρα από βόρεια πέρασμα από αγιάννη ρώσσο Διαδρομές πάντως για ΝΚ εύβοια μπορείτε να πάρετε ιδέα εδώ , που τα είχα γυρίσει με το μικρό . http://www.mybike.gr/topic/52971-3-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%BA-%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1-5-%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-17-%CE%BD%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7/ http://www.mybike.gr/topic/54657-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Βάζω στοίχημα πως ο παππούς βάτραχος ούτως ή αλλιώς θα πεταχτεί οπότε ρίξε του ένα τηλ να δεις αν θα πάει απο ποιο νωρίς. Ρουφιάνε, προδότη, Ιούδα, καταδότη...!!! Ο Γερο-Κέρμιτ, αναχωρεί 16/7 για Βασιλικά Βόρειας Εύβοιας, όπου και θα αράξει στο εξοχικό του βαλτόσπιτο... Μεγάλε Νίντζα, δεν θα μπορέσω να συνδράμω στην καταδρομική σου εκδρομή... Καλά να περάσετε, όπου κι αν πάτε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε γουστάρετε να πάμε από Ωροπό να κάνουμε και βαρκάδα? Κατεβαίνουμε Ερέτρια και συνεχάμε ίσα με πέρα.....τώρα σε ποια παραλία θα αράξουμε δεν έχω ιδέα, δεν το κατέχω το μέρος. (ψάχνωντας θα πήγαινα βασικά με του tzipiesi) 250χλμ είναι περίπου πήγαινε έλα Κώστα την ώρα για κανά μισάωρο την βολεύουμε αν είναι να έρθεις δεν θα κολλώσουμε εκεί. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον lavazutra 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ρε γουστάρετε να πάμε από Ωροπό να κάνουμε και βαρκάδα? Κατεβαίνουμε Ερέτρια και συνεχάμε ίσα με πέρα.....τώρα σε ποια παραλία θα αράξουμε δεν έχω ιδέα, δεν το κατέχω το μέρος. (ψάχνωντας θα πήγαινα βασικά με του tzipiesi) 250χλμ είναι περίπου πήγαινε έλα Κώστα την ώρα για κανά μισάωρο την βολεύουμε αν είναι να έρθεις δεν θα κολλώσουμε εκεί. ΟΚ.Σ'ευχαριστω και επειδη δουλευω παλι βραδυ εγω θα επιστρεψω κατα μονας το μεσημερι σε περιπτωση που θελετε να μεινετε εσεις εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Ρε τσάγκαλα όλοι στην Λούτσα θα πάτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Ρε τσάγκαλα όλοι στην Λούτσα θα πάτε? Τί ζόρι τραβάς? Θες να μου πάρεις την παρέα? :lol: :P Αντρίκο, η ιδέα της Χιλιαδούς που επίσης δεν πήγα πέρσι μαζί σας είναι αρκούντως δελεαστική. Όπως έλεγε κι ο Θεοφράσου "......θα το σκεφτώ", αν και ξέρω ότι έχω κάτι δουλίτσες που ο καύσωνας δε μ' έχει αφήσει να κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Θα είμαι στην Ερέτρια από Παρασκευή....(negreponte) Την Κυριακή στη μία θα τελειώσει το σεμινάριο που θα παρακολουθήσω....Αν δεν χρειάστει να επιστρέψω σύντομα λόγω μια υποχρέωσης θα έρθω να σας βρω, αρκεί να μου στείλετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσω εκείνη την ώρα να μου πείτε που θα είστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Xamogelo έχεις pm. Έλα να μαζευόμαστε ρε κοπρόσκυλα, φοβάστε μην χάσετε το μότοτζιπί? Ο δόντιας θα κερδίσει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Χμμμμμμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Έλα να μαζευόμαστε ρε κοπρόσκυλα.......... Αντρέα, αν δε βάλεις οριστική διαδρομή, σημείο συνάντησης, ώρα αναχώρησης και μια λίστα 1-2-3 κλπ με τ' όνομά σου πρώτο-πρώτο, δε βλέπω να μαζεύεις κόσμο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Αντρέα, αν δε βάλεις οριστική διαδρομή, σημείο συνάντησης, ώρα αναχώρησης και μια λίστα 1-2-3 κλπ με τ' όνομά σου πρώτο-πρώτο, δε βλέπω να μαζεύεις κόσμο. :) +1 Πάντως εγώ όποια διαδρομή και να βγάλετε , εκτός από δρόμο που θα σπάσει το ninja , είμαι 99,9% μέσα Θα πάμε και για μπάνιο ή απλά να αράξουμε ? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 xaxaxaxaaxaxaxa Ωραία.....εχουμε και λέμε..... Κυριακή 15/07 9.30 Στα Goudys του Αγ.Στεφάνου αναχώρηση προς Χιλιαδού στην Εύβοια..... 1. Λαβας Τυρίς και αμόρε δύο... 2..... 3........Μπανάκι ρεεεεεεεε τόσα χλμ μέσα στην ζέστα...και θα πιεις μόνο καφέ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 xaxaxaxaaxaxaxa Ωραία.....εχουμε και λέμε..... Κυριακή 15/07 9.30 Στα Goudys του Αγ.Στεφάνου αναχώρηση προς Χιλιαδού στην Εύβοια..... 1. Λαβας Τυρίς και αμόρε δύο... 2..... 3........ Μπανάκι ρεεεεεεεε τόσα χλμ μέσα στην ζέστα...και θα πιεις μόνο καφέ? 1. Λαβας Τυρίς και αμόρε δύο... 2. Σπύρος 3..... Θα πάτε από Ωροπό ή από χαλκίδα ? Να ξέρω να περιμένω στη χαλκίδα στο φανάρι ή ερέτρια ? ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Χμμμμμμ ι γιλλ θινκ ιτ αμπουτ ιτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Xαλκίδα μάστορα, μετά την γέφυρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 1. Λαβας Τυρίς και αμόρε δύο... 2. Σπύρος 99% 3..... Θα ξέρω το σάββατο αν θα έρθω στάνταρ επειδή παίζει να έκλεισα συνέντευξη για δουλειά την κυριακή B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Είμαστε ήδη προετοιμασμένοι και γιατι λεω εγω τωρα δεν κανετε κανουμε το αλλο παμε χαλκιδα και παμε νοτια ευβοια μεχρι κατω την καρυστο ----- αν εχουμε κεφι ανεβενουμε καστελο τοσσο , η αν ειμαστε εισαστε χτυπημενοι απο την μουρλια μεχρι απανω στα καρφια αν και εχει αρκετο χωμα ----- κανετε κανουμε μπανιο εκει πινουμε καφε και γυρναμε με το καραβακι ραφηνα αν θυμαμαι καλα η διαδρομη ειναι κοντα στα 220 230 χιλιομετρα αααααααα εχει και μια λιμνη την λιμνη του δυστου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες