arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Μοντέλα με χαμηλή κατανάλωση!!! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε σίγουρα μας χρειάζεται να ξέρουμε για την κατανάλωση της μπουμπού μας !!! Στο αφιέρωμα του ακολουθεί, σας προτείνουμε 20 από τα οικονομικότερα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες των μοτοσικλετών, καθώς και των ιδιαίτερα οικονομικών παπιών. Κάθε μοντέλο συνοδεύεται κι από την κατανάλωση που έχουμε μετρήσει στις δοκιμές του Moto Τρίτη. Σε κάθε δοκιμή του περιοδικού, στον πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας συμπεριλαμβάνεται και η μέση κατανάλωσή της σε βενζίνη. Η συγκεκριμένη τιμή αφορά στα λίτρα καυσίμου που καταναλώνει το εκάστοτε μοντέλο ανά 100 χλμ. Η τιμή που δημοσιεύουμε έχει προκύψει μετά από αρκετά χιλιόμετρα στη σέλα της μοτοσικλέτας, χιλιόμετρα τα οποία διανύονται σε διαφορετικό τερέν (πόλη, κίνηση, εθνική κτλ), με αποτέλεσμα να αποτελεί μια ασφαλή ένδειξη για τις… καταναλωτικές συνήθειες του μοντέλου, όπου κι αν κινείται αυτό. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, λοιπόν, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια από τα ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα της κάθε κατηγορίας, όσον αφορά στην κατανάλωση. » ΕΙΣΑΓΩΓΗ » Modenas GT 135 » Honda CBF 125i » Honda ANF 125i Innova » Aprilia RS4 125 » Honda NC 700X » Kawasaki KLX 250 » BMW R 1200 GS » Moto Guzzi Stelvio 1200 8V » Honda CBR 250R C-ABS » SYM Wolf 250i » Suzuki Gladius 650 » Kawasaki W800 » Ducati Hypermotard 796 » Τriumph Thunderbird 1600 ABS » H-D Ultra Classic Electra Glide » Suzuki GSX-R 600 » KTM 1190 RC8 » BMW S1000RR » BMW R 1200 RT » Ηonda VFR 1200 DCT 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δεν είναι το honda cbr 125 μέσα??? :lipssealed: :shock: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Αντε πάμε να δούμε και ποιά απο αυτά έχουν και χαμηλό κόστος συντήρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 lol rc8 και gsxr600.... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω... πολύ!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) lol rc8 και gsxr600.... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω... πολύ!!! Κακίες... Αν το έχεις μονίμος αναμένο και κατεβαίνεις με νεκρό τους ρίχνει σε όλους στνη κατανάλωση... χαχαχαχα Και τους πήρα και εγώ στα σοβαρά. :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2012 από τον Gelinos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Έβαλαν την Electra Glide σαν οικονομική !!! Χαχχαχαχααχαχχα γέλα Νίκο εγώ μαζί σου φίλε. Ένας mod να σβήσει την ηλιθιότητα του mototriti please. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspg 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) "χρειάζεται να ξέρουμε για την κατανάλωση της μπουμπού μας !!!" η μπουμπού!? η μπουμπού!!!??????? η μπουμπού!???????????????????? η μπουμπού!??????????????????????????? μπουμπου το ...κολλαούζο μου!? (ψιλοπλάκα κανω... μην εχουμε και καμμια παρεξηγηση...) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2012 από τον aspg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 ιντρεστινγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 lol rc8 και gsxr600.... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω... πολύ!!! Και μένα αυτή ήταν η αντίδραση μου μόλις το διάβασα, αλλά μετά ξαναδιαβάζοντας το ποστ, λέει: ''Στο αφιέρωμα του ακολουθεί, σας προτείνουμε 20 από τα οικονομικότερα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες των μοτοσικλετών, καθώς και των ιδιαίτερα οικονομικών παπιών.'' Οπότε υπόψιάζομαι ότι αναφέρεται ο συγγραφέας στο πιο οικονομικό μοντέλο της κάθε κατηγορίας. Τώρα, αν απλά κάνουν promotion σε μοντέλα τότε κακώς το κάνουν και καλώς σκεφτήκαμε ότι σκεφτήκαμε στην αρχή. B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 βαλανε και καλα τα πιο οικονομικα μοντελα απο καθε κατηγορια και ξεχασανε να βαλουνε τον βασιλια της οικονομιας στην κατηγορια του.TRAGIK!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Και μένα αυτή ήταν η αντίδραση μου μόλις το διάβασα, αλλά μετά ξαναδιαβάζοντας το ποστ, λέει: ''Στο αφιέρωμα του ακολουθεί, σας προτείνουμε 20 από τα οικονομικότερα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες των μοτοσικλετών, καθώς και των ιδιαίτερα οικονομικών παπιών.'' Οπότε υπόψιάζομαι ότι αναφέρεται ο συγγραφέας στο πιο οικονομικό μοντέλο της κάθε κατηγορίας. Τώρα, αν απλά κάνουν promotion σε μοντέλα τότε κακώς το κάνουν και καλώς σκεφτήκαμε ότι σκεφτήκαμε στην αρχή. B) το διάβασα καλά. δεν είναι αυτά τα πιο οικονομικά μηχανάκια της κατηγορίας τους. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 το αλλο με τον τοτο το ξερεις...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ξεχασες και το transalp 650 στην λιστα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2012 από τον Ninjaki250r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Ξεχασες και το transalp 650 στην λιστα :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 το διάβασα καλά. δεν είναι αυτά τα πιο οικονομικά μηχανάκια της κατηγορίας τους. :) Τότε οκ. Πάω πάσο. Και δεν εννοώ το Ελ Πάσο :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 lol rc8 και gsxr600.... δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω... πολύ!!! Το gsxr ειναι οικονομικο. Για μηχανη με 120 αλογα μια χαρα καιει. Το RC8 , VFR1200 τωρα γιατι ειναι στην λιστα ειναι αλλου παπα ευαγγελειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Για το CBR 250R προσυπογράφω ,μιλάμε για το πλέον οικονομικό μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Ωραίο άρθρο... Honda pcx 125 Honda nc700 Αν δεν είναι αυτά οικονομικά ποιο είναι τότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus1984 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 cbf 250cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Το gsxr ειναι οικονομικο. Για μηχανη με 120 αλογα μια χαρα καιει. Το RC8 , VFR1200 τωρα γιατι ειναι στην λιστα ειναι αλλου παπα ευαγγελειο καίει λιγότερα από το δικό σου θες να πεις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 αυτο στην υπογραφη μου ειναι σε ολα οικονομικο....το Υπογραφω χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Kawasaki ZX 130 Έως τώρα που έχω 2,100 χλμ καίει από 2 έως 2,5 λίτρα στα 100 χλμ Σε σύγκριση με το Modenas kriss 2 που είχα πολύ πιο οικονομικό και έχει και το γκαζάκι του . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες